Şimdi Ara

İphone 3GS

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar ben ilk defa ios a geçicem . s5830i mi iphone 3gs ile takas yapmayı düşünüyorum . Ve kesinlikle aldıktan sonra jailbreak yapıcam . Bir sorum var ben telefoncuya gidince o iphone'nin yurt dışından getirilip unlock mu yoksa direk gsm çıkışlımı olduğunu nasıl anlarım ? Çünkü yurt dışından getirilip unlock edilmiş iphone almak istemiyorum . sorun çıkartabiliyomuş jailbreak işleminden sonra . Ve iphone yi aldıktan sonra bana yardım edecek arkadaşlar varsa isimlerini bi kenara yazmak istiyorum .



  • Turkyede 3gs bedava veriyorlar ne gidip yurtdusi alacan

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ByRuthLess

    Merhaba arkadaşlar ben ilk defa ios a geçicem . s5830i mi iphone 3gs ile takas yapmayı düşünüyorum . Ve kesinlikle aldıktan sonra jailbreak yapıcam . Bir sorum var ben telefoncuya gidince o iphone'nin yurt dışından getirilip unlock mu yoksa direk gsm çıkışlımı olduğunu nasıl anlarım ? Çünkü yurt dışından getirilip unlock edilmiş iphone almak istemiyorum . sorun çıkartabiliyomuş jailbreak işleminden sonra . Ve iphone yi aldıktan sonra bana yardım edecek arkadaşlar varsa isimlerini bi kenara yazmak istiyorum .

    İmei kaydını btk dan sorgula anlarsın.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bi 4 al en azından. 3Gs tarih oldu çamur gibi ekranı , 256 mb rami ile muazzam yavaşlığı ile kullanılmaz. Eski 3Gs imi babam kullanıyo bazen elime geçiyo bakıp şaşırıyorum zamanında 2 yıl nasıl kullanmışım diye.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3gs efsanedir bence ama kullanılmaz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3GS kullanıcısıyım hocam geçme sakın bayaa kasıyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iPhone 3GS eski doğrudur . ama ace s5830i den bin kat daha iyi olduğundan eminim . Direk takas yapmayı düşünüyorum . ace nin açamadığı oyunları 3gs rahat açıyor .
    @
    bahçelininmatematikhocası
    @brian heriot@cedric...@halog
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cedric...

    Bi 4 al en azından. 3Gs tarih oldu çamur gibi ekranı , 256 mb rami ile muazzam yavaşlığı ile kullanılmaz. Eski 3Gs imi babam kullanıyo bazen elime geçiyo bakıp şaşırıyorum zamanında 2 yıl nasıl kullanmışım diye.

    Eski sürümlerde yağ gibi akıyordu. Tabi sonrasında da hızlı cihazların hızına alışınca zoruna gidiyor insanın. Ama zamanına göre mükemmel telefon. Şuan için mi, sakın bulaşma :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.