Şimdi Ara

iPhone 5s nasıl müzik indiririm?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bugün iPhone 5s gold aldım. Telefonu elime aldığım gibi Android'in yeryüzündeki en gereksiz şeylerden biri olduğunu anladım. Tek sorunum ısınma ve müzik indirememe. Nereden müzik indirebilirim? iTunes hariç.



  • Hocam Spotify, Deezer, Beats Music gibi online müzik istemcilerini deneyebilirsiniz ama adam gibi istediğinizi dinleyebilmek için genelde aylık ücret talep ediyorlar onun dışında free mp3 download,vlc gibi uygulamalar var ancak oradan videosuyla birlikte uygulamanın içerisine yükleniyor ya da en kolayı torrent sitelerinden bilgisayarınıza müzik yikleyeceksiniz oradan bilgisayardaki iTunes'a otomatik kopyalanması lazım sonra cihazı eşzamanladığınızda zaten telefona vaya tablete iner ancak ben şahsen spotify kullanıyorum (premium) istediğim müziğe anında erişip uygulama içerisine indirebiliyorum çalma listesi vb. oluşturabiliyorum sıkılınca da siliyorum (aylık 10₺ veriyorum)

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Appstore da müzik indirmek ve dinlemek için çeşitli uygulamalar var. Bunlardan birini deneyebilirsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: İplenemeyen Adam

    Arkadaşlar bugün iPhone 5s gold aldım. Telefonu elime aldığım gibi Android'in yeryüzündeki en gereksiz şeylerden biri olduğunu anladım. Tek sorunum ısınma ve müzik indirememe. Nereden müzik indirebilirim? iTunes hariç.

    İnstatube diye bur uygulama var ben onu kullanıyorum ipodda Uygulamanın içinden youtube a giriyorsun istediğin şarkıyı aratip indiriyorsun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Tim Cook

    Hocam Spotify, Deezer, Beats Music gibi online müzik istemcilerini deneyebilirsiniz ama adam gibi istediğinizi dinleyebilmek için genelde aylık ücret talep ediyorlar onun dışında free mp3 download,vlc gibi uygulamalar var ancak oradan videosuyla birlikte uygulamanın içerisine yükleniyor ya da en kolayı torrent sitelerinden bilgisayarınıza müzik yikleyeceksiniz oradan bilgisayardaki iTunes'a otomatik kopyalanması lazım sonra cihazı eşzamanladığınızda zaten telefona vaya tablete iner ancak ben şahsen spotify kullanıyorum (premium) istediğim müziğe anında erişip uygulama içerisine indirebiliyorum çalma listesi vb. oluşturabiliyorum sıkılınca da siliyorum (aylık 10₺ veriyorum)

    +1




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.