Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Türkcell Müşteri Hizmetleri "Memnun Olan Var mı"?

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Mobil Operatörler >> Turkcell >> Türkcell Müşteri Hizmetleri "Memnun Olan Var mı"? Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
booster_tr

25 Eylül 2006; 0:16:16 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Ben uzun süredir Turkcell hat kullanıyorum ve servis sağlayıcımdan da bazı istisnalar hariç genelde memnunum...Benim kafama takılan ne zaman müşteri hizmetlerine işim düşse en az 30 dakika müzik dinlemek zorunda kalışım, yani operatör arkadaşa ulaşmak ne mümkün....

Burada orada ki bu hizmeti yürütmeye çalışan arkadaşları suçlamıyorum, bu direkt Turkcell'in suçu, yeterli sayıda insanı bu hizmetde görevlendirmediği için ,az insanla kısıtlı bir hizmet sunmaya çalışıyor, buda tüketicilerin yeterli düzeyde yararlanmasını engelliyor, bizlerden parasını ve hakkını fazlası ile alan bu firmadan bizlerde hakkımızı tam ve hakkedilen şekilde almak istiyoruz...

İnsana insan gibi değer veren, ücret karşılığı hizmet veren tüm firmaların bu kriterlere dikkat etmesi gerektiğine inanıyorum..Saygılar....

Sony Ericsson Cyber-shot® Topluluğu
surfer

25 Eylül 2006; 1:04:09 

Evet ben de bu konudan sikayetciyim. Ayrıca eskisi gibi hızlı ve bilgili degiller. Eskiden tıkır tıkır bilgi verip sistemden işlemleri gercekleştiriyorlardı.

Ama nezaket konusunda hala daha iyi durumda...

Act how you feel, feel how you act. This is the starting point of happiness . Don't put pressure on your brain in your daily life...
booster_tr

25 Eylül 2006; 2:48:22 

quote:

Orjinalden alıntı: surfer

Evet ben de bu konudan sikayetciyim. Ayrıca eskisi gibi hızlı ve bilgili degiller. Eskiden tıkır tıkır bilgi verip sistemden işlemleri gercekleştiriyorlardı.

Ama nezaket konusunda hala daha iyi durumda...

Evet nezaket konusunda hemfikiriz, hala bu konuda gayretliler, ama şu "sizi şimdi operatöre bağlıyoruz", ondan sonrada "tüm operatörlerimiz doludur,biraz sonra ...."sözü yok mu? işte o zaman diyorum ki tamam ayvayı yedik, yine müzik dinlemeye başlıyoruz....

demirkanat

25 Eylül 2006; 8:02:25 

ben uzun zamandır aramadım daha önce böyle değildi.
her halde gelirleri düşmüş ve eleman çıkarmak zorunda kalmışlardır

acimakarna

25 Eylül 2006; 8:59:59 

En son aradığımda dakikalarca bekledikten sonra karşıma çıkan bayana küfür etmemek için kendimi zor tuttum..

Boşuna Çekilmedi bunca çile
İçiyoruz gündüz gece
haykırdık ama duymadı hiç kimse
PEŞİNDEYİZ HERYERDE
snsnc

25 Eylül 2006; 10:49:51 

aynı sorun bende de oluyor bekletiyolar acaip derecede..ne bu yaşavşlık anlamadım.

InsideR

25 Eylül 2006; 11:34:42 

nedenini soyleyeyim
kendi acinizdan dusunun
sirketiniz sizi memnun edemiyor yildirma politakisi uyguluyor
zorluyor 10 saat 11 saat calistirioyor
hafta sonu tatil yokk
siz musterinizi memnun etmek icin nedeniniz olabilirmi?
tabii ki hayir
gorusmeler belli kriterlerde yapilir
musteri onemsiz olur agirdan alinir
eskiden bole degildi ama simdi herkes bole yapiyor
yeni ise girenler haric

kullanici adi

25 Eylül 2006; 11:38:50 

çok haklısınız. gerçekten çok bekletiyorlar.

ENGİN

InsideR

25 Eylül 2006; 11:40:26 

quote:

Orjinalden alıntı: demirkanat

ben uzun zamandır aramadım daha önce böyle değildi.
her halde gelirleri düşmüş ve eleman çıkarmak zorunda kalmışlardır

gelirlerinin dustugu filan yok
yukarida soledigim gibi
artik musteri temsilcisinin bicok sey umrunda degil
ama yuz yuze gidip yoneticisi sorsa
dunyalar onun herseyden cok memnun
zaten yoneticininde bicoksey umrunda degilki
eleman cikariolar
ama yeni uni ogrencisi dolu
ucuza hemen kapiolar cocuklara yazik ediolar somuruolar insanlari

mihl

25 Eylül 2006; 14:25:17 

ben geçen gün 34 dk bekledim . karşıma bir canlı varlık çıktığında kendilerine bu durumu sordum keşke sormaz olaydım sanki ben suçluymuşum gibi davranıp o bahzettiğiniz nezaketten 1 gıram bile göstermediler.

booster_tr

25 Eylül 2006; 14:35:56 

quote:

Orjinalden alıntı: mihl

ben geçen gün 34 dk bekledim . karşıma bir canlı varlık çıktığında kendilerine bu durumu sordum keşke sormaz olaydım sanki ben suçluymuşum gibi davranıp o bahzettiğiniz nezaketten 1 gıram bile göstermediler.

Demek artık onuda kaybettiler o zaman, hizmet daha iyiye gideceğine daha kötüye gidiyor, bu nasıl iş anlamıyorumm, para kazanmak, peşinden daha fazla kazanma hırsını beraberinde getiriyor anlaşılan...Kötü hizmet = Çok para

mihl

25 Eylül 2006; 14:41:33 

halkımızın cahil , ön yargılı , şehi efsdanelerine inanan ve bundan kolay kolay vaz geçmeyen insanları oldukça Türkcell milleti soymaya devam edecek

kullanici adi

25 Eylül 2006; 14:47:59 

haddini aşıyosun. eleştiri yapıyosan seviyeni koru.

quote:

halkımızın cahil , ön yargılı , şehi efsdanelerine inanan ve bundan kolay kolay vaz geçmeyen insanları oldukça Türkcell milleti soymaya devam edecek

ENGİN

zIrtapoz-86
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

25 Eylül 2006; 15:25:12 

sen çok akıllısın, cahil değilsin madem öyle kendi bildiğini yap başkasına karışma.
quote:

xxxxxy

28 Eylül 2006; 8:09:05 

Merhaba Arkadaşlar ;

Hissetmiş olmalısınızki bir arkadaş müsteri hizmetleri calisani size sunu söleyebilirim hicbirsey dısarıdan gozuktugu değil çağrı merkezi tam bilim gerektirir çünkü hangi aralıkta ne kadar çağrının geleceğini bilemessin türkiyede birçok insan çağrı merkesi çalışanlarının kırmızı telefona sahip olduklarını ve bulundukları yerde 2 veya 3 kişi çalıştıklarını düşünürler aslında mantıki açıdan düşünenlerin bunun böle olmayacaklarını bilirler ayrıca asgari ucretle günde 10 saat çalışan 300 kişiyle konuşan herbirinde muhakkak faranjit bazılarında çene yapısı bozukluğu bazısında orta kulak iltihabı gibi hastalıklar bulunan ve ağır koşullar altında çalışan çağrı merkezi çalışanlarından alınan hizmet bence takdire değerdir

Bekleme nedeni arkadaşlar genellikle Bizim insanımızın egoist olmasından kaynaklanıyor 2 dk lık işlemi hayat hikayesini ve saçmalayarak 10 dk ya çıkarabilen ve bu yuzden dolayıda hatta birçok insanı bekleten canlı yine bizim insanımızdır ve konuşmayı canla başla sonladırmayı başarmış ve bir sonraki müşteriyi hatta olan müşteri temsilcisi karşısına anlayışssız bir müşterinin NEDEN BENİ BU KADAR BEKLETİYOSUN KARDEŞİİM diye bağıran bir müşteriyede duygusak kırgınlık duymamak imkansızdır

Arkadaşlar siz siz olun çağrı merkezlerini aradığınızda sadece orayı sizin aradıgınızı düşünmeyin ve çıkan müşteri temsilcisine ;

-bunun keyfi gıcır oturduğu yerden para kazanıyor du şuna bi laf sokayımda rahatlasın mantığıyla yaklaşmayınki bunu toplumda yapan son derece cahil kişler var siz yapmayın farkınız olsun

YUKARIDAKİ BİR ARKADAŞTA ŞUNU YAZMIŞ ;

Çıkan kadına küfür edecektim az daha

Edersen suratına kapatırlar ama senin bir bayan yakının kız kardeşin karın çağrı merkezi çalışanı olabilir
ve orada çalışan insanlar gerçekten işe ihtiyaçları oldukları için çalışan insanlardır

Peki size şunu söleyeyim ;

-Özürlü kadrosunda yer alan ve 2 bacağı olmayan bir bayan müşteri temsilcisini kendi tukettiği mal ve hizmetin karşılığı olan faturadan dolayı aşalayan ve onun ağlamasına neden olan bir müşteri için siz ne düşünceleriniz ne olabilir...

LÜTFEN ARKADAŞLAR İNANIN MÜŞTERİ TEMİSLCİLERİ HATTA BEKLEYEN MÜŞTERİ KADAR KONUDAN RAHATSIZDIR EMPATİ KURMADAN KONULAR KİŞİLER HAKKINDA YORUMLAR YAZMAYALIM EMPATİ KURMAK TOPLUMA VE İNSANLARA DAHA HOŞGÖRÜLÜ YAKLAŞMANIZA NEDEN OLACAKTIR.

NOT: Bunları Haksızsınız anlamında yazmıyorum sadece aynanın diğer yuzunun farklı oldugunu yazımı okuyup anlamak isteyen arkadaşlar için yazıyorum

hepinize saygılar...

İmza Gerek YOK namımız yeter...
sancho

28 Eylül 2006; 12:21:28 

sağduyunuza aynen katılıyorum xxxxy arkadaşım...ve objektif yaklaşımınız için ayrıca sizi kutluyorum.

booster_tr

28 Eylül 2006; 16:08:21 

quote:

Orjinalden alıntı: xxxxxy

Merhaba Arkadaşlar ;

Hissetmiş olmalısınızki bir arkadaş müsteri hizmetleri calisani size sunu söleyebilirim hicbirsey dısarıdan gozuktugu değil çağrı merkezi tam bilim gerektirir çünkü hangi aralıkta ne kadar çağrının geleceğini bilemessin türkiyede birçok insan çağrı merkesi çalışanlarının kırmızı telefona sahip olduklarını ve bulundukları yerde 2 veya 3 kişi çalıştıklarını düşünürler aslında mantıki açıdan düşünenlerin bunun böle olmayacaklarını bilirler ayrıca asgari ucretle günde 10 saat çalışan 300 kişiyle konuşan herbirinde muhakkak faranjit bazılarında çene yapısı bozukluğu bazısında orta kulak iltihabı gibi hastalıklar bulunan ve ağır koşullar altında çalışan çağrı merkezi çalışanlarından alınan hizmet bence takdire değerdir

Bekleme nedeni arkadaşlar genellikle Bizim insanımızın egoist olmasından kaynaklanıyor 2 dk lık işlemi hayat hikayesini ve saçmalayarak 10 dk ya çıkarabilen ve bu yuzden dolayıda hatta birçok insanı bekleten canlı yine bizim insanımızdır ve konuşmayı canla başla sonladırmayı başarmış ve bir sonraki müşteriyi hatta olan müşteri temsilcisi karşısına anlayışssız bir müşterinin NEDEN BENİ BU KADAR BEKLETİYOSUN KARDEŞİİM diye bağıran bir müşteriyede duygusak kırgınlık duymamak imkansızdır

Arkadaşlar siz siz olun çağrı merkezlerini aradığınızda sadece orayı sizin aradıgınızı düşünmeyin ve çıkan müşteri temsilcisine ;

-bunun keyfi gıcır oturduğu yerden para kazanıyor du şuna bi laf sokayımda rahatlasın mantığıyla yaklaşmayınki bunu toplumda yapan son derece cahil kişler var siz yapmayın farkınız olsun

YUKARIDAKİ BİR ARKADAŞTA ŞUNU YAZMIŞ ;

Çıkan kadına küfür edecektim az daha

Edersen suratına kapatırlar ama senin bir bayan yakının kız kardeşin karın çağrı merkezi çalışanı olabilir
ve orada çalışan insanlar gerçekten işe ihtiyaçları oldukları için çalışan insanlardır

Peki size şunu söleyeyim ;

-Özürlü kadrosunda yer alan ve 2 bacağı olmayan bir bayan müşteri temsilcisini kendi tukettiği mal ve hizmetin karşılığı olan faturadan dolayı aşalayan ve onun ağlamasına neden olan bir müşteri için siz ne düşünceleriniz ne olabilir...

LÜTFEN ARKADAŞLAR İNANIN MÜŞTERİ TEMİSLCİLERİ HATTA BEKLEYEN MÜŞTERİ KADAR KONUDAN RAHATSIZDIR EMPATİ KURMADAN KONULAR KİŞİLER HAKKINDA YORUMLAR YAZMAYALIM EMPATİ KURMAK TOPLUMA VE İNSANLARA DAHA HOŞGÖRÜLÜ YAKLAŞMANIZA NEDEN OLACAKTIR.

NOT: Bunları Haksızsınız anlamında yazmıyorum sadece aynanın diğer yuzunun farklı oldugunu yazımı okuyup anlamak isteyen arkadaşlar için yazıyorum

hepinize saygılar...

Arkadaşım, bizim şikayetimiz orada çalışan hizmet vermeye çalışan insandan çok firmanın uyguladığı ve aksadığı her halinden belli olan bu yöntem....Yani hangi gerekçe olursa olsun, bir insanın telefon başında 30 dakika müzik dinletilerek bekletilmesi hiçbir tüketici hakkıyla bağdaşmaz...

Sizin yukarıda bahsettiğiniz sorunlar, parasıyla hizmet alan insanları çok fazlada ilgilendirmez, nedenine gelince, parasını ödediğiniz bir ürünün arızalı ve işe yaramaz olmasını kimse kabul edemez, ve ürününün eksiksiz ve kusursuz olmasını ister...Bunu sağlayacak olanda hizmeti veren firmalardır...

Firmanın hizmeti verirken, işte böyle sorunlar veya eksiklikler yüzünden aksadığını veya bağlanan müşteriler yüzünden yetişilemediği gibi mazeretler hiçbir zaman bizleri bağlamaz, sonuçta bizler bir ücret karşılığı hizmet alan insanlarız ve hizmeti veren firmadan da bunun karşılığını tam manasıyla almak isteriz......

farks

29 Eylül 2006; 1:09:53