Şimdi Ara

[silinsin]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
939
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi In-ception -- 29 Ocak 2015; 0:31:25 >

• Yaz hocam Endüstri Mühendisligi %50 ingilizce
    Hayırlı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: aintmybtch

Yaz hocam Endüstri Mühendisligi %50 ingilizce
    Hayırlı olsun

eklenmiştir. Hayırlı uğurlu olsun. Semt neresi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: In-ception

quote:

Orijinalden alıntı: aintmybtch

Yaz hocam Endüstri Mühendisligi %50 ingilizce
    Hayırlı olsun

eklenmiştir. Hayırlı uğurlu olsun. Semt neresi?

çekmeköy
  • Makine Müh. (Tam burslu)

Beyler okul hakkında öyle böyle diyolar doğru mu bilginiz var mı ?
  • ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi In-ception -- 18 Temmuz 2015; 11:32:13 >
  • Endüstri mühendisliği ingilizce %50

Hayırlı olsun herkese :))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİLİNSİN
    3 yıl önce açıldı
    SİLİNSİN
    4 yıl önce açıldı
    SİLİNSİN
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • facebook grubu da kuralım ne dersiniz? yalnız en az bir facebook aderesi lazım grubu açabilmem için.
  • ikidnapwaffles eklemiştir.
  • Hocam enstitüsü müh nedir hahaha

Endüstri
  • quote:

Orijinalden alıntı: willie68

Hocam enstitüsü müh nedir hahaha

Endüstri

düzeltildi
  • beyler geçmiş olsun ben zar zor kurtardım burdan kendimi umarım sizde kurtarırsınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertttty

beyler geçmiş olsun ben zar zor kurtardım burdan kendimi umarım sizde kurtarırsınız

Bölüm neydi üni hakkında bilgi ver hocam biZe nerde ne yapılır ilk günler nasıl davranmalı pls

• willie68 kullanıcısına yanıt
    endüstri mühendisliğiydi hocam hazırlığı yarım dönemde verdim sonra bölümde biraz sıkıntı oldu bende kaydımı sildirip istanbul dışına kaçıcam
  • quote:

endüstri mühendisliğiydi hocam hazırlığı yarım dönemde verdim sonra bölümde biraz sıkıntı oldu bende kaydımı sildirip istanbul dışına kaçıcam

Ne gibi bir sıkıntı?
  • quote:

Hazırlıgı çok zormu hocam ya birde ne gibi sıkıntı bölümde
    Ayrıca burda 2 kişiyiz endüstri okuycaz bu sene hayırlısıyla

Senden rica etsem en baştan bana detaylı olarak anlatabilirmisin çoook makbule geçer hocam :)

anlatıyım şimdi eylülde düiyese giriyosun geçemezsen 3 tane grup var en üstte başlarsan ortalamanı 60 yapıp ocakta sınava girip bölüme geçbiliyorsun ben ordan başladım keşke biraz daha hazırlıkta kalsaydım eğer ortalamanı 60 yapıp geçemezsen diğer dönem devamsızlık sorunun olmuyor. bütün gruplarda geçme notu 60 yani 2 yıl önce öyleydi şimdi nasıl bilmiyorum bu 60 ın içinde ödevler , sunumlar , her hafta yapılan quizler bide 3 kere yapılan büyük sınavlar var açıkcası bizim sınıfta genelde herkes 60 ı geçmişti ve sınava girmişti 3-4 kişi devamsızlıktan kalmıştı onlar girememişti ama normal bir öğrenci olursan eminim geçersiniz hocam

• quote:

anlatıyım şimdi eylülde düiyese giriyosun geçemezsen 3 tane grup var en üstte başlarsan ortalamanı 60 yapıp ocakta sınava girip bölüme geçbiliyorsun ben ordan başladım keşke biraz daha hazırlıkta kalsaydım eğer ortalamanı 60 yapıp geçemezsen diğer dönem devamsızlık sorunun olmuyor. bütün gruplarda geçme notu 60 yani 2 yıl önce öyleydi şimdi nasıl bilmiyorum bu 60 ın içinde ödevler , sunumlar , her hafta yapılan quizler bide 3 kere yapılan büyük sınavlar var açıkcası bizim sınıfta genelde herkes 60 ı geçmişti ve sınava girmişti 3-4 kişi devamsızlıktan kalmıştı onlar girememişti ama normal bir öğrenci olursan eminim geçersiniz hocam

İnşallah hocam

Genel üni ortamı nasıl eyvallah sizide yordum ama detaylı bilgi verirseniz

Endüstride sınıf kaç kişiydi kaçı kızdı

Yemek olayı nasıl okul saatleri kaç oluyor

üni ortamı karşınızda cami ve anaokulu yandada lisesi var pek bişi bekleme ama okulun karşısında cafeler fln var endüstride baya kız var knk yokluk çekmezsin
  • quote:

üni ortamı karşınızda cami ve anaokulu yandada lisesi var pek bişi bekleme ama okulun karşısında cafeler fln var endüstride baya kız var knk yokluk çekmezsin

Oooo tamam o zaman

Eyvallah dostum yanlız okulu begenmedigindenmi değişiyosun yoksa

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.