Şimdi Ara

Ipad 2 mi baska bir oneriniz var mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Beyler butcem max 1200Lira.

    Bu tabletin yuzde 80 kullanim amaci film olacak. Bu geri kalan ozellikler sifir olsa da olur anlamini tasimaz.

    Zaten note2im var ama bu seneye uniye gidecegimden bana bi tablet gerekiyor. Pc almak istemiyorum.

    Torrentten film indirebilmeliyim.Bu nokta cok onemli. Depolama alani cok az olmamali. 128 gb lik bir hafiza karti almayi planliyorum ( varsa tabi.yoksa 64) desteklemeli.

    Ipade SD kart takilamiyor diye biliyorum. Peki depolama alani kac ?

    Lutfen fanboyluk yapmayalim. Para kolay kazanilmiyor. Car cur olmasin.

    Note2nin ekrani kucuk olmasada gozlerim zaten bozuk iyice gitmesinler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • 16 dan başlar 128 e kadar gider. Depolama arttıkça fiyatta artar. Okadar para verecekseniz galaxy note 2014 alın. En azından hafıza kartı takabilirsiniz. güncelleme almıyor diye sorun yapan arkadaşlar var. Güncelleme sizin için sıkıntı değilse alınabilir. Normalde ipad alın derdim kendimde kullanıyorum ama depolama sizin için önemliymiş. İpad2 retina olmadığından görüntü kalitesi tatminkar olmAyabilir. O zaman ipad Air almanız lazım. Oda 1100 den başlıyor 16 gb. Bence size uygun olan depolama kapasitesinden dolayı galaxy note 2014.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İpad alırsan pc ye ihtiyacın olur. Jailbreaksiz de tat vermez ipad. Kullanım amacın filmse ve pc yoksa şarjı uzun giden bir andrid işini görür.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler tabletlerden cok fazl anlamam. Ama soyle bir arastirdim ve ulastigim sonuc adami deli eder.

    Tablet alacam dedigimde 1200 lirayi gozden cikardim ama gel gor ki dunyanin en ucuz ulkesi! olan ulkemde tabletlerde cok ucuz.!

    1200 liraya GONUL RAHATLIGIYLA alinacak tablet YOK.

    IPAD AIR 128 gb 3g wifi 2400 lira butcemin iki kati ve piyasadaki en iyi tablet. Ustelik pc siz kullanmak ipad airi cok zor.

    Ulan 2400 lira veriyorum. Pc lerden pahali ulan. Nasil pc ye bu kadar mahkum oluyor 2400 liralik urun. 2400 lirayi babanin hatrina mi veriyorum kardesim 2400 lan

    Alti ustu bana fil izletmesini torrent kullanilabilmesini wifi ve 3g destegi olmasini bekliyorum. Uzay mekigi mi aliyorum kardesim ? Uzay mekigi mi aliyorum lan ?

    1200 lira veriyorsam el kadar seye orta halli birseye tamaa etmem ben. Durum boyleyse eger note2 me destekledigi en yuksek hafiza kartini takarim. 5inc ekranda gozumu bozar gider 1200 liradan ucuza lazer ameliyatina girer ustune de kendime bir uzay mekigi alirim.

    Fiyatlar bildigin dudagimda ucuk attirdi. Aypitir. Asgari ucret 850 bu ulkede 850. Asgari ucret miktari kadar gumruk ucreti eklenmez ki su esyaya. Lanet olsun. 1200 e adam gibi tablet alamiyoruz. Saka mi bu yav ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.