Şimdi Ara

SUPERONLİNE ABONELİK İPTALİ İÇİN ACİL YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
889
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar,şimdi bir sorum olacak bilgi sahibi bir arkadaşımız ya da hukuk okuyan bir arkadaşımız varsa bana ciddi anlamda yardımcı olursa sevinirim.

    Şimdi bizim Superonline aboneliğimiz,SUPERONLİNE TARAFINDAN,faturaları geç ödediğimiz için tek taraflı iptal edildi.Yani iptali onlar yaptı.Ve 1220 TL fatura çıkardılar çünkü içinde laptop taksidi vardı.

    Sorum şu,bu borcu yasal olarak taksitlendirme hakkımız var mı ? Yani Superonline'dan bu borcu taksitlendirmesini istedik ancak kabul etmedi.Son ödeme tarihi de geçti yakında icraya falan verecekler ve öğrenciyiz bu işin içinden nasıl çıkacaz bilmiyoruz biri lütfen konu hakkında ciddi yardımcı olursa çok çok sevinirim.Borcu taksitlendirebilir miyiz,taksitlendiremezsek ne olur bilgi verirseniz çok memnun olacam.Adamlara resmen yalvardım taksitlendirin ödeyelim diye,yok resmen haciz yollayacaklar öğrenci evine illa.Biri bi yardım etsin.







  • Bizde 2 ay faturayı ödememiştik, gözden kaçmıştık haciz için uyarı kağıdı geldi. Böyle bir ahlaksız anlayış olamaz, Allah sabır versin size. Avukatlarıyla muhattap olmayın, hırsız muamelesi ile konuşuyorlar sizinle. Tüketici hakem heyetine veya BTK'ya başvurun. Başka bir yol bilmiyorum şuan için, veya tanıdığınız avukat varsa konuyu danışın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ali® -- 24 Temmuz 2014; 17:06:20 >
  • Hocam,siz ne yaptınız ? Ödediniz mi ? Veya dediğiniz Tüketici Hakları falan bunlar çözüyor mu ?
  • Hocam prosedür nasıl işliyor bilmiyorum. Diyelim ki eve haciz geldi, siz memurlara ben bu parayı ödeyeceğim derseniz, hacizden vazgeçip 3 taksite bölüyorlar diye biliyorum.

    Ama bu 3 taksitten birincisini hemen oracıkta görevli memurlara ödemeniz gerekiyor. Yine de bir araştırın...
  • Allah belalarını versin ya 4 taksit yapsalar ödeyecem zaten de bu rezillikle karşılaşmak korkunç ya
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.