Şimdi Ara

Nvidia SHIELD tablet modeli resmen lanse edildi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj


  • Nvidia SHIELD tablet modeli resmen lanse edildi










    Kısa süre önce basın görselleri internete düşen Nvidia'nın oyun odaklı SHIELD tablet modeli ve kontrolcüsü bugün itibariyle resmi olarak lanse edildi. 




    8 inçlik ekranında 1920x1200 piksel çözünürlük sunan Nvidia SHIELD tablet modeline firmanın Tegra K1 yongaseti gücünü veriyor. Bu yongaseti Cortex-A15 tabanlı 4+1 çekirdeğe sahip ve 2.2GHz saat hızlarını görebiliyor. Beraberinde gelen GeForce grafik birimi ise Kepler tabanlı ve 192 işlem birimine sahip. Yongaseti Unreal Engine 4, OpenGL 4.4 ve DirectX 12 standartlarına destek sunuyor.




    Nvidia bugüne kadar Tegra yongasetleri için pek çok popüler oyunun optimize edilmesini sağlamış ve bu konuda başarılı da olmuştu. Tegra K1 için de benzer bir stratejinin uygulanması bekleniyor. 




    Nvidia SHIELD tabletinde buun haricinde 2GB RAM, çift ön hoparlör, 5MP çözünürlükte ön ve arka kamera, WiFi, Bluetooth, GPS, LTE, microSD yuvası, 19.75Whr batarya şeklinde özellikler mevcut. Modelin WiFi versiyonu 16GB kapasiteye sahipken, LTE versiyonu da 32GB kapasiteye sahip. 




    Nvidia SHIELD firmanın ekran kalemi teknolojisini de barındırıyor. DirectStylus 2 desteği ile ekran üzerinde çok hassas çizimlerin bile kolayca yapılabileceği belirtiliyor. Tabletin kalınlığı 9.2mm, ağırlığı ise 390 gram. 




    Tablet üzerinde Android tabanlı 400'den fazla optimize edilmiş oyunu oynayabileceğiniz gibi GeForce GTX grafik kartına sahip PC'lerden de ekrana oyunları yansıtabiliyorsunuz. ShadowPlay ile de oyunlarınızı videoya kaydedip Twitch üzerinden yayımlayabiliyorsunuz.




    SHIELD kontrolcüsü ise üzerinde bir D-Pad, iki analog çubuk, 4 aksiyon butonu ve 4 tetik butonu bulunduruyor. Kontrolcü WiFi Direct üzerinden tablete bağlanıyor ve çok düşük gecikme süreleri sunuyor. Kontrolcüde ayrıca mikrofon ve hoparlör de mevcut.




    Nvidia SHIELD'ın WiFi versiyonu 299$, LTE versiyonu 399$ olarak bugün itibariyle satışa sunulmuş durumda. Tableti farklı pozisyonlarda kullanabileceğiniz stand 39$. Kontrolcü ise 59$ fiyat etiketine sahip. 






    Resim Galerisi

    Resimin Açıklaması
    Nvidia SHIELD tablet modeli resmen lanse edildi
    Nvidia SHIELD tablet modeli resmen lanse edildi
    Nvidia SHIELD tablet modeli resmen lanse edildi
    Nvidia SHIELD tablet modeli resmen lanse edildi
     

     

     







  • Kontrolcü ve standı ayrı satarak Nvidia yine kendini belli etmiş.

  • 600 700 den gireceğini bilsek alir denerdik ama kim bilir fiyati ulkemizde ne olacak

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ulkemizde satilacagini sanmiyorum. Gelirse eger min 1250 TL den girer pardon 1299 :)

  • Doğrumu ekrem ?

  • O fiyata Playstation 4 veriyorlar :)

  • Gider ps4 alirim daha iyi

  • quote:

    Orijinalden alıntı: MrKemal17

    Kontrolcü ve standı ayrı satarak Nvidia yine kendini belli etmiş.

    3ünü ayni pakette 299 dolara mi sunsalardi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: lguserben

    Gider ps4 alirim daha iyi

    PS4 ü Xbox One ile karşılaştır bu cihaz tablet kullanım alanı farklı oyun oynayacaksan PS4 al ama günlük hayatımda işimi hızlıca görebileceğim akşam eve geldiğimde de açıp oyun oynayabileceğim bir cihaz istiyorsan buyur al

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ps4+ps vita nerdeyse shield+kontrolcü.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyat pahalı ama güzel cihaz yapmışlar.

  • Maşallah. :D

  • Bence önce Nvidia'nın bu tabletle hitap ettiği PC'lerin kurulduğu fiyatlara bakın sonra tabletin fiyatından şikayet edin :D

    Bu arada bu tabletin içindeki işlemci + grafik kartının tek başına ederi $225 civarı.

  • Tanıtımda Unreal Engine 4 göstermişler ve oynanabilir halde, tamamen akıcı olmasa da iyi iş çıkarmış.



    Bence fiyat normal ama tabiki daha düşük tutabilseler daha ilgi çekici olurdu. Ya da kontrolcü fiyata dahil olsa örneğin.

  • Şu anda en alınası tablet diye düşünüyorum kendi adıma

  • Android tarafında alınası tabletlerden biri olmuş

  • 299 dolarin neresi pahali ? Biri pahalı yazdı diye diğerleri de mi yazıyor anlamadim ki. Bu aletten güçlü tablet yok şuan

  • arkadaşlar kim nederse desin ama bence nvidia güzel bir iş çıkarmış tek eksisi benim gözlemlediğim android için ram biraz az kalmış 3 olaymış iimiş. Bence bir samsung ve muadilleri gibi markaların yanında fiyatıda uygun türkiyeye ne şekilde girer bilemem ama bence en az 1 tl olur girse bile. Onun dışında Nvidianın kendine has özelleştirmeleri çok güzel yani ben taktir ediyorum en azından farklılaşma adına bir çaba var. Millet kontrolcüye takılıyor ama cihaz tablet olarak çıkıyor sonuçta değil mi? hangi tablet kontrolcü hediye ediyor ki? onun için takılmamak gerek. Eğer güçlü bir Nvidia ekran kartım olsa ipad in yanına bu cihazı düşünebilirdim ve artık nadir oyun oynasamda oyun için odamdan kurtulabilirdim bir yerlere uzanır tabletimden oyun keyfilni çıkarırdım 8 inc yeterli olurdu sanırım:) Bence android için güzel bir cihaz hatta bana göre alınabilecek en iyi cihaz olmuş performans delisi arkadaşlar için yonganın en iyisi olduğu zaten aşikar her ne olursa olsun benim gözümde bir ipad deil ama android alsam işte bunu alırdım.





  • amd fanboyları cihazı çeşitli şekilde kötüleseler de cihaz tasarım dahil efsane olmuş.

  • Kıçı kırık stand 40 dolar, ama koca elektronik devresi olan kablosuz özellikli kontrolcü 60 dolar. Hadi kontrolör tamam da, o stand fiyatı ne ! ? ...

  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.