Bildirim
Sıcağı Sıcağına - Heroes of the Storm
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Elinize Sağlık Beyler :D -
Lich king oynamak için bile oynanır yada Kerrigan ( boyle mi yazılıyordu ) -
Uther Lightbringer ? HS ? ayıp ayıp >.<
http://www.wowwiki.com/Uther_the_Lightbringer
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi experienced -- 23 Temmuz 2014; 0:15:10 > -
dotacı dotada,lol cü lol de kalacak gene.moba türüne alışmak,her moba oyununun direk başına geçer geçmez iyi oynayabileceğiniz anlamına gelmiyor,zira bunun 80-90 ayrı hero öğrenmesi var,100 tane item öğrenmesi var.buda çok uzun bir süre demek.bunun yerine kendi oyununda kalmaya devam eder -
Heartstonedan Uther Denilince kapattım :)quote:
Orijinalden alıntı: canguler917
dotacı dotada,lol cü lol de kalacak gene.moba türüne alışmak,her moba oyununun direk başına geçer geçmez iyi oynayabileceğiniz anlamına gelmiyor,zira bunun 80-90 ayrı hero öğrenmesi var,100 tane item öğrenmesi var.buda çok uzun bir süre demek.bunun yerine kendi oyununda kalmaya devam eder -
Dota candır, bana yetiyor sağolun ben almayayım.quote:
Orijinalden alıntı: metamania
Heartstonedan Uther Denilince kapattım :)
Alıntıları Göster -
Arkadaslar, Warcraft evreninin buyuk bir takipcisiyim ve tabii ki de Uther Lightbringer'in kim oldugunu biliyoruz. Hearthstone free to play bir oyun olmasi sebebiyle daha cok kitleye ve yeni jenerasyona ulasabilmis bir oyun. Herkes bilmeyebilir amacim Hearthstone'da da bulundugunu belirtmekti. Simdi sakin olabiliriz. -
Beklediğim oyunların başında geliyor.quote:
Orijinalden alıntı: berylvenus
Arkadaslar, Warcraft evreninin buyuk bir takipcisiyim ve tabii ki de Uther Lightbringer'in kim oldugunu biliyoruz. Hearthstone free to play bir oyun olmasi sebebiyle daha cok kitleye ve yeni jenerasyona ulasabilmis bir oyun. Herkes bilmeyebilir amacim Hearthstone'da da bulundugunu belirtmekti. Simdi sakin olabiliriz. -
Birlikte oynamak isteyen olursa E.T.C burda -
quote:
Orijinalden alıntı: RedTurkei
Birlikte oynamak isteyen olursa E.T.C burda
beta sing yaptık key vermediler neye göre veriyolar anlamadım iyi bir bilgisayar ve içinde diablo 3 yüklü üyelikle başvurdum -
Dota devam -
Bugün yükledim uzun zamandır LoL oynayan biri olarak çok beğendiğimi söyleyebilirim. Bu arada herkesin korktuğu item kasmama olayı rekabeti dahada azaltmış değil, haritadaki objektifler ve level sistemi rekabeti düşünemeyeceğiniz kadar çok arttırıyorquote:
Orijinalden alıntı: mstf0099
Dota devam -
Çıksa da oynasak bekle bekle sıkıldımquote:
Orijinalden alıntı: Blue Dragon Ready
Bugün yükledim uzun zamandır LoL oynayan biri olarak çok beğendiğimi söyleyebilirim. Bu arada herkesin korktuğu item kasmama olayı rekabeti dahada azaltmış değil, haritadaki objektifler ve level sistemi rekabeti düşünemeyeceğiniz kadar çok arttırıyor
Alıntıları Göster -
Şu oyunun beta keyini almak için baya koşturmuştum ama bulamamıştım En sonunda pes ettim sonrada bilgisayarım bozuldu zatenquote:
Orijinalden alıntı: Rajh
Çıksa da oynasak bekle bekle sıkıldım
Alıntıları Göster -
Oynaması basit gözüküyor. Kill-Assist sistemi çok iyi olmuş. beril yine blizzard fan lığını konuşturmuş. İyi ki Gökhan oynamış. Teşekkürler. -
kill işinin kalkması çok iyiquote:
Orijinalden alıntı: DEHHANI
Şu oyunun beta keyini almak için baya koşturmuştum ama bulamamıştım En sonunda pes ettim sonrada bilgisayarım bozuldu zaten
Alıntıları Göster -
abaddon lich king yada arthas dotada da vardıda en cok tyrael va onu oynardım ben ama oyun cok kotu gıbı geldı -
Galiba talih işi. Çünkü bende 4 gb ram, i3 işlemci, 315m nvidia ekran kartı olmasına rağmen ley gelid. -
quote:
Orijinalden alıntı: canguler917
dotacı dotada,lol cü lol de kalacak gene.moba türüne alışmak,her moba oyununun direk başına geçer geçmez iyi oynayabileceğiniz anlamına gelmiyor,zira bunun 80-90 ayrı hero öğrenmesi var,100 tane item öğrenmesi var.buda çok uzun bir süre demek.bunun yerine kendi oyununda kalmaya devam eder
Bu oyunda o kadar fazla hero yok, ayrıca eşya olayı da yok, ondan dolayı bence çoğu moba oyuncusu mutlaka oynayacaktır bu oyunu, tabi eğer Blizzard eski Blizzard gibi çıkartırsa oyunu...
Benzer içerikler
- steam lisans
- fm 25 ne zaman çıkacak
- age of empires mobile
- microsoft flight simulator sistem gereksinimleri
- god of war ragnarok sistem gereksinimleri
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X