Şimdi Ara

Digitürk Yeni Alacağım, Bir Sorum Var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamın Aleyküm
    Saygıdeger Forum Üyelerine Bir Sorum Olacak
    Yeni sezon maçlarını izlemek için Digitürk almak istiyorum, fakat Digitürke Başvurunca +18 yetişkin Kanalları otomatikman 207,209 vs. kanallarda listelenecek mi? Listelenecekse tıklayınca direk şifremi soracak yoksa şifre sorma ekranının gelmesi için benim biryerleri aramammı gerekecek ?

    Eğer sadece giriş paketi ve süper lig paketi aldığımda o kanallar listemde otomatik çıkacaksa ve tıklayınca PIN filan soracaksa 0000 yazınca direk açılıyormuş diye duydum bazı arkadaşlardan. Birileri kurcalar hem durduk yere para veririz, hem de kızlarım Allah korusun yanlışlıkla açarlar, çok meraklılar o yüzden tedirginim. İnşallah Yoktur ve sadece biz istemedikçe de o kanallar orda çıkmıyordur. Bunu merak ettiğimden sormak istedim, bir Yardımcı Olursanız Sevinirim, şimdiden Allah razı olsun...







  • Yok açılmaz paketi satın almanız lazım şifreyi girseler bile açılmaz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BonezCrusher

    Yok açılmaz paketi satın almanız lazım şifreyi girseler bile açılmaz.


    hocam peki o paketi almasam da o kanal bana şifre soruyor mu? yoksa ekranda pakete üye olmanız gerekir tarzı bir uyarı mı çıkar ?
  • Frozen33 F kullanıcısına yanıt
    Sorar.
  • 200 lerde sadece gecelik satin alinan yayinlar icin sifre sorar. Ama paket olarak alirsaniz 700 lerde olur o kanallar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • a.selam onu hiç dert etme o kanallar pin sorar devamlı istersen pin kodunu değişirsin. Zaten o kanallar 24 saat yayın yapmıyor. Günde 5 saat yayın yapar. Gece12 den sabah 5 e kadar. Zaten o paketi satın almazsan hiç dert yok sadece kanalın ismini görürsün pin kodunu girsen bile boş ekran çıkar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.