Şimdi Ara

Receiver tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar ilk defa uydu kullanacağım ve arayüzü düzgün, kanal geçişleri hızlı olan bir receiver bakıyorum. uydu konusunda zır cahilim bunu göz önünde bulundurarak cevap verirseniz çok sevinirim. evde 50" plazmada kullanacağız, televizyonun sd performansı gayet başarılı %99 olarak ulusal popüler kanalları izlemek için kullanılacak. görüntü kalitesi, kanal geçiş hızları ve arayüzü kötü olmayan bir receiver tavsiyesi istiyorum. baktığım kadarıyla maçlarda felan şifrelemelere karşı biss key varmış sanırım bu özellik olursa iyi olur. internet bağlantısı, ip tv, ccam gibi konulara bulaşacağımı sanmıyorum. mediaplayer özelliği kullandığımız tv de var o yüzden olsada olur olmasada olur. biraz karışık yazdım ancak yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

    http://www.hepsiburada.com/liste/hiremco-nova-usbmovie-full-hd-mini-uydu-alicisi/productDetails.aspx?productId=evhiremconova&categoryId=155057

    anladığımdan değil ama hiremconun iyi bir marka olduğunu duymuştum bu iyi gibi gözüktü gözüme fiyat olarakta abartılı rakamlar vermek istemiyorum 50-150 tl bandında bir ürün işimi görecektir heralde.







  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hellori Hazretleri

    arkadaşlar ilk defa uydu kullanacağım ve arayüzü düzgün, kanal geçişleri hızlı olan bir receiver bakıyorum. uydu konusunda zır cahilim bunu göz önünde bulundurarak cevap verirseniz çok sevinirim. evde 50" plazmada kullanacağız, televizyonun sd performansı gayet başarılı %99 olarak ulusal popüler kanalları izlemek için kullanılacak. görüntü kalitesi, kanal geçiş hızları ve arayüzü kötü olmayan bir receiver tavsiyesi istiyorum. baktığım kadarıyla maçlarda felan şifrelemelere karşı biss key varmış sanırım bu özellik olursa iyi olur. internet bağlantısı, ip tv, ccam gibi konulara bulaşacağımı sanmıyorum. mediaplayer özelliği kullandığımız tv de var o yüzden olsada olur olmasada olur. biraz karışık yazdım ancak yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.



    anladığımdan değil ama hiremconun iyi bir marka olduğunu duymuştum bu iyi gibi gözüktü gözüme fiyat olarakta abartılı rakamlar vermek istemiyorum 50-150 tl bandında bir ürün işimi görecektir heralde.

    selam

    4000tllık 50 ınc tvde mını cıhaz sırıtır

    neta 6400 tavsıye ederım


    http://forum.donanimhaber.com/m_53894282/mpage_60/tm.htm

    http://www.sanalpazar.com/Neta-Hd-6400-Tkgs-full-Hd-Uydu-Alicisi__isp18808572




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.