Şimdi Ara

SATILIK CM STACKER STC-01 ÖZEL SU SOĞUTMA MODLU EXTREME KASA + EK ÜRÜNLER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
1
Favori
969
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yeni projemden dolayı özenle üzerinde uğraştığım dolaşımı tamamen bakır borular ile modifiye yaptığım kasamı satıyorum, alan kişi performansında oldukça memnun kalacaktır.
    kasa modifiye orjinalinden değişiklikler ile modifiye yapılmış ve üst seviye su soğuma kullanılabilir hale getirilmiştir.
    kasa + 6 adet fan + 60mm XSPC RX120 Extreme Performance Radiator Version 2 + 60mm TFC X-Changer Double Radiator 240 + XSPC Dual 5.25" Bay Reservoir V2 + Swiftech Apogee XTL soket 1150-1155-2011 + tamamen bakır borulu sistemden meydana gelmektedir. alacak kişinin yeni sistemine göre ve ya farklı istek doğrultusunda bakır boru düzeneği tekrar yapılandırılabilir.
    kasaya ek olarak aynı kasanın eski ve modlanmamış bir versiyonu hediye verilecektir sırf yedek olsun ve farklı modlar veya parça eklemeleri yapabilirim diye saklamıştım onu da yanında vereceğim.

fiyat 650tl.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arbiter -- 22 Temmuz 2014; 12:22:33 >

• projenin bakır boruların boyanmamış halleri dilenirse bu şeklde de boyanmadan verebilirim.

SATILIK CM STACKER STC-01 ÖZEL SU SOĞUTMA MODLU EXTREME KASA + EK ÜRÜNLER SATILIK CM STACKER STC-01 ÖZEL SU SOĞUTMA MODLU EXTREME KASA + EK ÜRÜNLER

• ek ürünler.

EK-CoolStream RAD XT (360) + rekorlar

satıldı.

hazır su soğutmadan çıkma slim radyatör

40tl

TT pompa

50 tl

Swiftech mcp655-b sorunlu ön kafa plastikte sanırım problem var ses ve vibrasyon yapıyor arada debi anlık olarak düşüp tekrar devam ediyor 2 gün sürekli test edip bilgisayarda çalıştırdım kullanılabilir durumda.

satıldı.

TT bok alt pleksi aparatı yapılması lazım
    30 tl

Alüminyum su haznesi rekorlar ile birlikte.

50 tl

.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arbiter -- 24 Ağustos 2014; 20:25:48 >

• pm attım
  • Swiftech mcp655-b satılmıştır.
  • Stacker mükemmel bir kasa ben de kullanıyorum. Modlamak istiyorum ama zaman bulamadım şu ana kadar. Tabii tecrübe eksikliği de var :) Hayırlı satışlar.
  • EK-CoolStream RAD XT (360) + rekorlar satılmıştır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.