Şimdi Ara

İSTANBUL TIP FAKÜLTESİNE YAKIN BİR YURT ARIYORUM (ÇAPA)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Malumunuz tercihi yaptık, hayırlısıyla seneye istanbul tıp fakültesinde okuyacağım. Büyük ihtimal diyelim, sıralamam 500 kişi önde, belki cerrahpaşa gelir, neyse. Şimdiden yurt araştırmaya başladım ama internet bu konuda baya kısır. Forumda belki bir itf'li çıkar diye konu açayım dedim.
    Yurttan beklentim; okula yürüme mesafesi olursa çok iyi olur, odanın kendisine ait lavabosu-duşu olması ve özel çalışma masamın olması gerekli. Eminim çok lüks kriterler oldu ama hayatımda yurtta kalmadım ve bence bunlar gerekli şeyler. Şimdiden teşekkürler.



  • yurt bulman çok zor..öyle internetten bir sonuca ulaşacağını sanmam..senin yerinde olsam kesin belli olduktan sonra 1 gün erkenden gelip çevreyi gezer yurt bakardım..çunku hem çok pahalı hadi onuda geçtim hemen doluyor yurtlar..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MrChaplin

    yurt bulman çok zor..öyle internetten bir sonuca ulaşacağını sanmam..senin yerinde olsam kesin belli olduktan sonra 1 gün erkenden gelip çevreyi gezer yurt bakardım..çunku hem çok pahalı hadi onuda geçtim hemen doluyor yurtlar..

    ağustosun ilk haftası istanbula gideceğim, bakınacağım valla. ilgilenecek birileri olur mu acaba?
  • Dostum maddi durumun nasıl bilmiyorum ama aradığın şartlarda bir yurt gerçekten çok pahalı olur aylık 600 civarı olur tahminlerime göre , eğer bir tane arkadaş bulabilirsen ve bu parayı verebilirsen kesinlikle eve çıkmanı tavsiye ederim ,ayrıca cerrahpaşa civarında o tarz bir yurt var mı ondan da emin değilim ben hiç görmedim o civarda bu özelliklerde bir yurt ..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ffmmyy

    Dostum maddi durumun nasıl bilmiyorum ama aradığın şartlarda bir yurt gerçekten çok pahalı olur aylık 600 civarı olur tahminlerime göre , eğer bir tane arkadaş bulabilirsen ve bu parayı verebilirsen kesinlikle eve çıkmanı tavsiye ederim ,ayrıca cerrahpaşa civarında o tarz bir yurt var mı ondan da emin değilim ben hiç görmedim o civarda bu özelliklerde bir yurt ..

    para çok ön planda değil, eve annem dışarıya güvenmediğinden; babam da benim gerizekalı olduğumu düşündüğünden karşı. okul İTF halk arasında çapa.
    en azından ilk sene yurtta kalmam gerekli. seneye araştırırız bakarız bi eve belki.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lack of Comprehension -- 23 Temmuz 2014; 3:44:15 >
  • takip.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.