Şimdi Ara

Koray Günter, Sinan Gümüş Basın Toplantısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Galatasaray'ın genç oyuncuları Koray Günter ve Sinan Gümüş, bugün Avusturya kampında basın mensuplarının sorularını cevaplandırdılar.

    Koray Günter, uzun geçen tatil döneminde futbolu, takım arkadaşlarını, Galatasaray'ı ve taraftarları özlediğini belirterek, "Yeni bir hocayla çalışıyoruz. Çok iyi ve başarılı bir hoca... Bize fiziksel ve taktiksel olarak çok güzel şeyler öğretmeye çalışıyor. Ortamımız çok güzel, inşallah böyle devam eder" dedi.

    Tatilde çok çalıştığını ve kendisini iyi hissettiğini anlatan Koray Günter, şunları kaydetti: "Bu sezon benim için çok önemli. İlk defa kampa çıkma şansı buldum. Genç oyuncular için kamp iyi bir fırsat. Burada kendimi göstermeye çalışıyorum. Galatasaray'a geldiğimde bu kadar çabuk takıma gireceğimi düşünmüyordum. Dört senelik imza atım. Bu sürede kendimi geliştirmek ve takımda yerimi bulmak istiyorum. Geçen sezon Mancini beni çok maçta kadroya aldı. Ancak 8 maça çıktım ve az süre aldım. Bu yeterli değil ama yeni gelmiştim."

    Koray Günter, bu sezon daha fazla süre almak istediğini de dile getirerek, "Kendime çok güveniyorum. İnşallah bu sezon formayı daha çok bulur ve oynarım. Kendimi her zaman hazır tutmaya çalışıyorum. Şans bulursam ve biraz da şansım olursa ilk 11’de oynamayı başarırım" ifadelerini kullandı.

    Galatasaray'da çok güzel bir ortam olduğunu ve herkesin kendilerine yardımcı olmaya çalıştığını anlatan Koray Günter, geçen sezon transfer sürecinde Roberto Mancini ile birkaç kez telefonda görüştüğünü, Galatasaray’ın genç futbolculara değer verdiğini düşünerek teklifi kabul ettiğini dile getirdi.

    Koray, eski takımı Borussia Dortmund'a döneceğine yönelik haberlerin de gerçeği yansıtmadığını sözlerine ekledi.

    Galatasaray'ın Stuttgart'tan renklerine kattığı Sinan Gümüş ise transferinden dolayı çok mutlu olduğunu belirterek, "Kampımız güzel geçiyor, inşallah böyle devam eder. Hocamız ve takım arkadaşlarımız ilk günden beri bizimle yakından ilgileniyor ve yardımcı oluyor. Ben iki kanatta da oynayabiliyorum. İdmanlarda iyi çalışır ve en iyi futbolumu gösterirsem, formayı kaparım diye düşünüyorum" diye konuştu.

    Küçüklüğünden beri Galatasaray'ı tuttuğunu ve yapılan transfer teklifini düşünmeden kabul ettiğini anlatan Sinan, 2014 FIFA Dünya Kupası'nda Hollandalı futbolcu Arjen Robben'in performansını çok beğendiğini ve onun gibi bir kariyer sahibi olmak istediğini ifade etti.

     Koray Günter, Sinan Gümüş Basın Toplantısı







  • Şu fotoya iyi bakın beyler.Bu gençler bizim geleceğimiz olacak bundan eminim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Koray boksör mü futbolcumu belli degil
    Şaka bir yana semihin biraz olsun şu koray ile takılması lazim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sinan gümüş değişik adammış

    http://www.youtube.com/watch?v=xkl-SabMyOM
  • Koray'ın kol...
  • bu sene ilk 11 e monte etsek Korayı seneye Dortmunda geri döner zaten seneye seçim varmış YD seçilmezse yabancı sınırı kalktıktan sonra belki etkilemez bizi ama yine YD gelir 5+3 devam eder üstüne de Koray dönerse geçmiş olsun
  • Koray beni bir dövse var ya off kendime gelemem kemiklerim kırılır

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dil-hun

    sinan gümüş değişik adammış

    http://www.youtube.com/watch?v=xkl-SabMyOM

    Sadece Koray ve Sinan değil, tüm genç futbolcularımızdan çok şey bekliyorum. Çok güzel genç transferlar yapıldı hepsinin değerini bilmemiz lazım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Bonafide

    bu sene ilk 11 e monte etsek Korayı seneye Dortmunda geri döner zaten seneye seçim varmış YD seçilmezse yabancı sınırı kalktıktan sonra belki etkilemez bizi ama yine YD gelir 5+3 devam eder üstüne de Koray dönerse geçmiş olsun

    Koray geçenlerde Dortmund'a dönmek istemiyorum dedi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.