Evet güzel bir program o, 9 Serisini kullanmıştım. Microsoft Media Center gibi bişey olması lazım adı. Adres alnında da mms:// olarak yazılıyordu. Ancak bir sorunu var.. ShoutCast gibi sistemi yormayan bir yazılım değil. İşlemciyi oldukça fazla yiyor. En güzeli bence, hem kolay hemde sistemi yormayan ShoutCast..
ya arkadaslar ben radyo acıyorum aylık 20 ytl ye sınırsız dınleyıcı ıle hıc bı kesıntı olmuyo ısteyene sıtede yapıoruz uygun fıyata msn adresım yusuf_keri@hotmail.com radyo yayını yapmak ısteyen varsa buyursun eklesın anlasalım
ya beyler ben de radyo kurmak istiyorum bu konuda amatörüm ama yinede kurmak istiyorum winamp 2.81 i nerden bulabilirim yardımcı olun lütfen... şimdiden tşk
arkadsim ben yayinliyorum çalıştırdan cmd ve ipconfig yazıorum Ip adresim 192..... çıkıyor sonra linkini yazıorum kendi pcimde dinliyorum ama başkasına gitmiyor sayfa görüntülenmio yazıomuş buradada yyaın war gözüküo ve ben test ediorum war ayrıca 81li ıp ile test edincede burdanda olmuo.bu muhakkak 192 den olcak onu biliorum ama YAYININ NETE GİRMESİ İÇİN NE YAPMALIYIM?????
Selamlar radyo yayını yapmaya başladım fakat sadece winamp olanlarda işe yarıyor bu windows media player kullananlarda çalışmıyor bununla ilgili ayar varmı acaba?? bilgi verirseniz çok sevinirim şimdiden teşekkürler