Giriş | |
|
|
|
11 Haziran 2008; 11:12:33
|
|
|
güzel bir başlangıç olsun istedim. hadi bakalım bir resimde benden ; yeni yazılım bekliyoruzzzz 52 sayfa hadi hayırlısı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mga93 -- 11 Haziran 2008; 11:11:32 >
|
|
|
12 Haziran 2008; 0:30:39
|
|
|
Merhabalar acemi olan ben yine geldim,benim telefon bazden tutukluk yapıyor yani kitleniyor açıp kapatıyorum düzeliyor.Acaba virüsle bir ilgisi varmı,virüs programı yüklemelimiyim,gerekiyorsa hangi programı yüklemem gerek ve programı nasıl kurup çalıştırırım. Bende çok şey istiyorum ama kusura bakmayın ve teşekkür ediyhorum.
|
|
12 Haziran 2008; 8:16:31
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: tcuneytb Hay klavyene sağlık dostum. Nihayet 52 nci sayfa geldi. Valla artık gelmeyeceğini düşünmeye başlamıştım bu sayfanın. Foto da çok harika deklanşörüne ve PC93'üne sağlık. İşten güçten bugünlerde pek deneyemedim ama yukarıda verdiğim radyo linklerini hiç deneyen oldu mu acaba? Bir sonuç var mı? Herkese saygı ve selamlar... evet 52 inci sayfada olduk.radio linklerine hiç bakamadım.bizimde işler çok yoğun. Saygılar
|
|
|
12 Haziran 2008; 8:25:30
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: grolof Merhabalar acemi olan ben yine geldim,benim telefon bazden tutukluk yapıyor yani kitleniyor açıp kapatıyorum düzeliyor.Acaba virüsle bir ilgisi varmı,virüs programı yüklemelimiyim,gerekiyorsa hangi programı yüklemem gerek ve programı nasıl kurup çalıştırırım. Bende çok şey istiyorum ama kusura bakmayın ve teşekkür ediyhorum. valla birçok sebebi olabilir. istersen karta ve telefona format atarsan düzelecektir.vürüs proğramı bence yavaşlatmaktan başka bir işlem yapmıyor.Bu benim kişisel görüşüm.En güzel temizlik formattır.Versiyonun nedir dostum?
|
|
|
12 Haziran 2008; 10:39:04
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: mga93 quote:
Orjinalden alıntı: grolof Merhabalar acemi olan ben yine geldim,benim telefon bazden tutukluk yapıyor yani kitleniyor açıp kapatıyorum düzeliyor.Acaba virüsle bir ilgisi varmı,virüs programı yüklemelimiyim,gerekiyorsa hangi programı yüklemem gerek ve programı nasıl kurup çalıştırırım. Bende çok şey istiyorum ama kusura bakmayın ve teşekkür ediyhorum. valla birçok sebebi olabilir. istersen karta ve telefona format atarsan düzelecektir.vürüs proğramı bence yavaşlatmaktan başka bir işlem yapmıyor.Bu benim kişisel görüşüm.En güzel temizlik formattır.Versiyonun nedir dostum? İlgine teşekkür ederim.Versiyonu 20.0.058 yani yazılımı yeni attım sayılır.Birde bu yazlım atmayla format atmak aynı şeymi,diyeceksinki buda hiçbirşey bilmiyor ama ne yapalım öğrenmeyi seviyorum .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grolof -- 12 Haziran 2008; 10:38:02 >
|
|
12 Haziran 2008; 15:52:56
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: grolof quote:
Orjinalden alıntı: grolof Merhabalar acemi olan ben yine geldim,benim telefon bazden tutukluk yapıyor yani kitleniyor açıp kapatıyorum düzeliyor.Acaba virüsle bir ilgisi varmı,virüs programı yüklemelimiyim,gerekiyorsa hangi programı yüklemem gerek ve programı nasıl kurup çalıştırırım. Bende çok şey istiyorum ama kusura bakmayın ve teşekkür ediyhorum. valla birçok sebebi olabilir. istersen karta ve telefona format atarsan düzelecektir.vürüs proğramı bence yavaşlatmaktan başka bir işlem yapmıyor.Bu benim kişisel görüşüm.En güzel temizlik formattır.Versiyonun nedir dostum? İlgine teşekkür ederim.Versiyonu 20.0.058 yani yazılımı yeni attım sayılır.Birde bu yazlım atmayla format atmak aynı şeymi,diyeceksinki buda hiçbirşey bilmiyor ama ne yapalım öğrenmeyi seviyorum . yok canım.sanki biz başta hepsini biliyorduk. format başka yazılım başka ama yazılım attıysan eğer format ile eşdeğer sayılır.peki kullandığın karta format attın mı?biçimlendirme yaptın mı? PC de biçimlendir sonrada telefon ile biçimlendirme yap.birde arka planda telefonu çok zorlayacak proğram kullanıyormusun.mesala müzik dinlerken kamerayı çalıştırıp fotomu çekiyorsun.yani proğramlardan exit çıkış yapmadan mı yeni proğramları çalıştırmayı deniyorsun. Aklıma gelmişken tema orjinal kullan kendi temanı yapınca birazda o proğramlar kilitlenme yapbiliyor...
|
|
|
13 Haziran 2008; 12:18:19
|
|
|
Arkadaşlar nokianın yetkilileri ile görüştüm sıcağı sıcağına aktarayım konu yazılım güncelleme , ama TR den Normalde yazılım güncelmi diye öğrenmek için; telefona ait proğram indir PC ye bağla yok efendim kontrol falan sonra güncelleştirilecek yazılım yoktur diye cevap al ne gerek var bunları yapmaya bende nokia yetkililerine mail attım onlarda sağolsunlar bu konuda hemen arayıp fikirlerimi paylaştım. nokianın TR. web sayfalarında telefon seçip yazılımı ile ilgili son bilgiler yada son yazılım numara ve tarihini gösterecek bir alan yaratmalarını söyledim. web sayfasındaki bu eksikliği en kısa zamanda düzenleneceğini söylediler. Hadi iyi günler
|
|
|
13 Haziran 2008; 13:01:54
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: grolof quote:
Orjinalden alıntı: grolof Merhabalar acemi olan ben yine geldim,benim telefon bazden tutukluk yapıyor yani kitleniyor açıp kapatıyorum düzeliyor.Acaba virüsle bir ilgisi varmı,virüs programı yüklemelimiyim,gerekiyorsa hangi programı yüklemem gerek ve programı nasıl kurup çalıştırırım. Bende çok şey istiyorum ama kusura bakmayın ve teşekkür ediyhorum. valla birçok sebebi olabilir. istersen karta ve telefona format atarsan düzelecektir.vürüs proğramı bence yavaşlatmaktan başka bir işlem yapmıyor.Bu benim kişisel görüşüm.En güzel temizlik formattır.Versiyonun nedir dostum? İlgine teşekkür ederim.Versiyonu 20.0.058 yani yazılımı yeni attım sayılır.Birde bu yazlım atmayla format atmak aynı şeymi,diyeceksinki buda hiçbirşey bilmiyor ama ne yapalım öğrenmeyi seviyorum . yok canım.sanki biz başta hepsini biliyorduk. format başka yazılım başka ama yazılım attıysan eğer format ile eşdeğer sayılır.peki kullandığın karta format attın mı?biçimlendirme yaptın mı? PC de biçimlendir sonrada telefon ile biçimlendirme yap.birde arka planda telefonu çok zorlayacak proğram kullanıyormusun.mesala müzik dinlerken kamerayı çalıştırıp fotomu çekiyorsun.yani proğramlardan exit çıkış yapmadan mı yeni proğramları çalıştırmayı deniyorsun. Aklıma gelmişken tema orjinal kullan kendi temanı yapınca birazda o proğramlar kilitlenme yapbiliyor... Sen format dedikten sonra googleden aratıp karta format atmayı öğrendim ve attım.Arka planda birşey çalıştırmıyorum,bazen balıkta iken radyo dinliyorum ama daha önce yazdığım gibi birazda dalga sesi oldumu sadece kulaklıktan dinleniyor.Olta salladığım içinde kulaklık kullanamıyorum.Tema hiç kullanmıyorum.Karta format attıktan sonra kitlenme olmadı,bakalım nasıl olacak.Verdiğin bilgiler vede ilgin için çok teşekkür ederim.Hayırlı günler.
|
|
13 Haziran 2008; 15:17:51
|
|
|
ne demek arkadaşım. rast gele
|
|
|
13 Haziran 2008; 16:51:01
|
|
|
arkadaşlar Samsung i900 Omnia inceliyorum süper bir cep telefonu sadece 5 mp lik kamera yerine 8 mp lik kamera koysalarmış birde optik zoom üffff inanmazsanız bataryası 1440 lık ve ağırlık N96 ya göre iyi 127 gr sadece. en önemlisi işlemcisi.sanırım ilerideki telefonum belli oldu. 2009 a girerken
|
|
|
15 Haziran 2008; 1:10:10
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: tcuneytb quote:
Orjinalden alıntı: mga93 arkadaşlar Samsung i900 Omnia inceliyorum süper bir cep telefonu sadece 5 mp lik kamera yerine 8 mp lik kamera koysalarmış birde optik zoom üffff inanmazsanız bataryası 1440 lık ve ağırlık N96 ya göre iyi 127 gr sadece. en önemlisi işlemcisi.sanırım ilerideki telefonum belli oldu. 2009 a girerken quote:
Samsung i900 Omnia Selamlar dostum. Bir de şuna bak o zaman http://www.gsmarena.com/8_megapixel_sony_ericsson_c905_cybershot_leaked-news-523.php Yanlız ben hala PC93'üme sadığım. ok ama ekranı ufak ve yazılım farkı var.tşk.
|
|
|
16 Haziran 2008; 15:05:05
|
|
|
|
| | | |