Şimdi Ara

6 ay boyunca sadece kol kası çalıştım. (SS)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
111
Cevap
2
Favori
3.879
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • param olmadığı için salona yazılamamıştım, babamın eskilerden kalma 8 kg lık dambılları buldum evde.
    Dambıllar şunlar.
    https://store.donanimhaber.com/f5/5c/4c/f55c4c06f9baf2182bc79ab64d1f9f66.jpg
    ders çalışırken, Tv izlerken şehirdeki arkadaşlardan öğrendiğim indir-kaldır-sallandır hareketine çalıştım. Hatta ilk zamanlarda uykum gelince yatardım yatağa uyuyasıya kadar çalışırdım.
    https://store.donanimhaber.com/89/8e/bb/898ebb9dadc25e05075874e44c4cbb58.jpg
    6 ay çalıştım sonuç nasıldır, iyi kötü yorumlarınızı bekliyorum.

neyse anlayan anladı zaten. konuyu gifle bitirmek istiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sidik_lee -- 6 Ağustos 2014; 21:48:01 >

• Fotosok

Edit: omzundan kol mu yaptin lae

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmedsaid -- 19 Temmuz 2014; 19:43:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kusura bakma ama hayatımda gördüğüm en çirkin kollardan biri bi acayip duruyor ip ince bir kol ortasından bişi çıkmış sanki photoshopla yapılmış gibi tırt sen önce biraz kilo almaya bak la one

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sağ kol
  • Biraz daha başarılı yapabilirdin, anlaşılıyor

edit: gölge

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F31FE8CB4 -- 19 Temmuz 2014; 19:43:15 >
  • Ps olduğu çok açık ve net belli .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Koyunca fark ettim, silik çıkmış biraz. Tofoshop değil, nasıl kanıtlarım bilemem.

@American Psycho aynen hocam çok cılız kaldı kollarım. düzenli olarak beslenme programım yok, çok yediğim zamanlarda bile kilo alamıyorum nasıl olacak bilmiyorum.
  • Kardeş iyi hoşta bu nasıl vücut? Orantı denen bir şey olmalı hayatında. Kollar oldu tamam derken, göğüs ve göbek kalk gidelim abi diyor adeta.
  • Arkada kolun gölgesi dümdüz olmasaydı iyiydi.

• 6 ay önceki kolunu ss isteriz

• sanki pazını cama dayamışsın gibi
  • Kaç yıldır fitness,body ile uğraşıyorum böyle saçma biceps görmedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RΣΛPΣR -- 19 Temmuz 2014; 19:46:08 >
  • Naptın kendine olm
  • quote:

Orijinalden alıntı: KDV Beyannamesi

Kardeş iyi hoşta bu nasıl vücut? Orantı denen bir şey olmalı hayatında. Kollar oldu tamam derken, göğüs ve göbek kalk gidelim abi diyor adeta.

Yazın sürekli boşum, bir şekilde kilo almaya çalışacağım, teşekkürler yorum için. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ghonzoo

Koyunca fark ettim, silik çıkmış biraz. Tofoshop değil, nasıl kanıtlarım bilemem.

@American Psycho aynen hocam çok cılız kaldı kollarım. düzenli olarak beslenme programım yok, çok yediğim zamanlarda bile kilo alamıyorum nasıl olacak bilmiyorum.

Yaşın kaç muhtemelen 20 yaşından sonra yavaş yavaş kilo almaya başlarsın ama zararlı şeylerle alma kiloyu .Yaşın 16 17 felan herhalde bbüu yaşlarda keyfini çıkar bence bu halinin istediğin herşeyi kilo yapmıyor nasıl olsa diye yemek baya güzel bi duygu

• skip komple vücut day
  • Cok zayif oldugun iicin is gormemis bence sureni bosuna harcamissin oncelikle biraz kilo alman gerek

• quote:

Orijinalden alıntı: ghonzoo

Koyunca fark ettim, silik çıkmış biraz. Tofoshop değil, nasıl kanıtlarım bilemem.

Hacı gölgeye fotosok yap tekrar yükle

• bune abi milletin içine bunla nasıl çıkıyorsun

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.