Şimdi Ara

Assassin's Creed Memories RPG kart oyunu duyuruldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj




  • Assassin's Creed Memories RPG kart oyunu duyuruldu





    Geçtiğimiz ay ilk görselleri internete sızdırılan yeni Assassin's Creed oyunu Assassin's Creed Memories resmen lanse edildi. 




    Oyun önceki yapımların aksine kart savaşı türünde ilerleyecek olan oyunda Abstergo firmasının orijinal Assassin's Creed oyunlarında yer verdiği Animus sanal makinasi kullanılacak. Bu bakımdan kart oyunu olsa da görüntü kalitesi ve detayların üst seviyede olacağı belirtiliyor. 




    Oyunda Koloni Amerikası, Rönesans, Üçüncü Haçlı Seferi gibi pek çok döneme giderek yetenekli dostlar ediniyor ve suikast peşinde koşuyorsunuz. Orijinal hikayedeki suikastçiler de mobil oyunda yerini alacak. 




    Tek oyunculu hikaye dışında 20 vs 20 şeklinde karşı klanlarla mücadele edebileceğiniz bir çok oyunculu mod da mevcut. Hikayede ilerledikçe karakterinizi güçlendirecek nesneler bulacaksınız. Oyun şu anda bazı ülkelerde deneme aşamasında ve yaz sonunda ücretsiz olarak iOS için indirmeye sunulacak. 





     

     








  • Assassins creed kart türünde ne denediyse olmadı zaten hearts of stone varken çok gereksiz.Bence ac1 artık mobil platform için duyrulsun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.