Şimdi Ara

18000 TL ye Oyuncu Bilgisayarı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
2
Favori
4.487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar yine bir sistem tavsiyesi istiyorum sizden 7000$ lık bütçemi 18000 Tl ye çıkardım 7000$ lık pc yi resim olarak atacağım önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler.(Bu paraya yazık,bunu alacağına şunu yap,bu senin ne işine yarayacak,4000 tl lik pc sana yeter,5000 e inanılmaz pc toplarsın israf bu gibi sözcükler kullanmassanız sevinirim 3-4 gündür aynı şeyleri duyuyorum çünkü.)

• Kaancığım, sadece oyun oynayacaksan gerçekten paranı çöpe atmış olursun. Eğer profesyonel işler için kullanmayacaksan sana bir faydası olmaz. 3 tane monitör alırsın 2k, 3-4 tane ekran kartı lazım bunları beslemek için öyle olsa bile 15.000 tl yi geçmez herhalde. 3000tl de cebinde kalır. İleride lazım olur, bir şey gerekir vs. O zaman kullanırsın.
    He Parayı dağıtmak istiyorum dersen bana verebilirsin mesela. ekran kartım b.ku yedi, elektro gitar alıyorum amfiye para yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: TochBanned

Evet arkadaşlar yine bir sistem tavsiyesi istiyorum sizden 7000$ lık bütçemi 18000 Tl ye çıkardım 7000$ lık pc yi resim olarak atacağım önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler.(Bu paraya yazık,bunu alacağına şunu yap,bu senin ne işine yarayacak,4000 tl lik pc sana yeter,5000 e inanılmaz pc toplarsın israf bu gibi sözcükler kullanmassanız sevinirim 3-4 gündür aynı şeyleri duyuyorum çünkü.)

meraktan soruyorum hocam bilgisayarla ne iş yapacaksın , sistem güzel olmuş

• Oyuncu bilgisayarı için 18000tl israf
  • 18000 tllik butceniz varsa titan alin ama ne is yapcaginizda onemli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sadece oyun icinse allah akil fikir versin diyorum ve yazacak bisey bulamiyorum.

• Hocam o kadar paraya ne gerek var anlamıyorum ama alıcaksanızda herşeyin en pahalı olanını atın sepete
  • bence az daha bekle ddr4 ramler çıkıcak o kadar para verme 7000 ayır sonra 500 TL 600 TL upragade yaparsın idare eder seni
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • TochBanned T kullanıcısına yanıt
    Öncelikle sana sunu söyleyeyim ben bu kadar bütçeye sistem toplayacak olsamdım ddr4 beklerdim dx12 brklerdim.vs vs sunun sırasında ddr4 ne kaldı.yeni nesil kartlara az zaman kaldı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karl_marx -- 19 Temmuz 2014; 12:23:43 >
  • ne için böylee bir bilgisayar ihtiyaç duyuyorsunuz acaba
  • Kaancığım, sadece oyun oynayacaksan gerçekten paranı çöpe atmış olursun. Eğer profesyonel işler için kullanmayacaksan sana bir faydası olmaz. 3 tane monitör alırsın 2k, 3-4 tane ekran kartı lazım bunları beslemek için öyle olsa bile 15.000 tl yi geçmez herhalde. 3000tl de cebinde kalır. İleride lazım olur, bir şey gerekir vs. O zaman kullanırsın.
    He Parayı dağıtmak istiyorum dersen bana verebilirsin mesela. ekran kartım b.ku yedi, elektro gitar alıyorum amfiye para yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gerek yok, 4000 ayırın yeterli 3000 lirada upgrade masrafları için köşeye koyun sizi 5 yıl götürür, kalan parayada altın alın.
  • TochBanned T kullanıcısına yanıt
    insanlar israf diyorsa boş yere demiyorlar herhalde 3-4 gündür tıkadığın kulakları bir aç da dinle insanlar neden israf diyor.
  • 7 tb hard disk yapmışsın hocam :D 7 tb yerine 500 gb ssd alın bence. O kadar performans bilgisayarına 250 gb ssd az.

Kasa da çok pahalı 32 gb ram de gereksiz, 8 gb ram bile şu an için gayet be gayet yeterliyken max 16 gb ram alınmalı, fazlası gercekten gereksiz. (oyun için)

6 bin liraya o ekran kartını almak yerine gtx 780 titan alın her türlü 2 k çözünürlükte oyunu ultrada 2 sene götürür diye düşünüyorum

• günahını almak gibi olmasın da konuya inanmadım ben
  • 7 tb yerine demiştim üstteki mesajda 4+3 tb alıcakmışsınız. 3 tblık yerine direk olarak paranızı 500 gblık ssd'ye kaydırın

• Hocam çok duydum demissiniz ama bence biraz daha duymaya ihtiyacınız var. Profesyonel anlamda değil de oyun içinse bu sistem gerçekten israf.

• Ddr4 bekle dostum sana tas gibi sistem cikartirim disk secimin yanlis iki tane 3gb green sec black gereksiz ssd varken ikinci disk olarak kullandiginda aralarinda perf farki sifirdir...

Anakart secimi olmamis x99 chipset almalisin 4930k hos islemcidir

Ramler kingston yerine corsair veng pro olabilir 32gb

R9 295x2 de hos secim

Kasa daha iyi bisey bakilabilir o fiyata parayi cope atarsin o sistemle daha saglami gerekiyor sana ... Beni gaza getirdin :) ben bakaym su ise :)

• quote:

Orijinalden alıntı: fukox

Kaancığım, sadece oyun oynayacaksan gerçekten paranı çöpe atmış olursun. Eğer profesyonel işler için kullanmayacaksan sana bir faydası olmaz. 3 tane monitör alırsın 2k, 3-4 tane ekran kartı lazım bunları beslemek için öyle olsa bile 15.000 tl yi geçmez herhalde. 3000tl de cebinde kalır. İleride lazım olur, bir şey gerekir vs. O zaman kullanırsın.

Benim yaptigim hatayi yapma elk gitari iyi aldim amfiyi dandik yatiyo evde simdi akustikle solo atiyorum parayi amfiye bayil line 6 spider 5 al kesinlikle! Elktro gitarida basit bi gitar al ikinci el o kadar modla dandik oldugunu hissetmezsn perdeleri duzgun yerlestirilmis olsun yeter o amfi ölüyü diriltir dostm ashton les paul lar ucuz bakabilirsn mesela ...

• Bu kadar bütçen varsa ddr4 ü bekleyin ama bu sistem de iyi olmuş sadece ram leri değiştir ssd kapasitesini arttır birde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cinayet13

quote:

Orijinalden alıntı: fukox

Kaancığım, sadece oyun oynayacaksan gerçekten paranı çöpe atmış olursun. Eğer profesyonel işler için kullanmayacaksan sana bir faydası olmaz. 3 tane monitör alırsın 2k, 3-4 tane ekran kartı lazım bunları beslemek için öyle olsa bile 15.000 tl yi geçmez herhalde. 3000tl de cebinde kalır. İleride lazım olur, bir şey gerekir vs. O zaman kullanırsın.

Benim yaptigim hatayi yapma elk gitari iyi aldim amfiyi dandik yatiyo evde simdi akustikle solo atiyorum parayi amfiye bayil line 6 spider 5 al kesinlikle! Elktro gitarida basit bi gitar al ikinci el o kadar modla dandik oldugunu hissetmezsn perdeleri duzgun yerlestirilmis olsun yeter o amfi ölüyü diriltir dostm ashton les paul lar ucuz bakabilirsn mesela ...

Grg170dx ve line6 almayı düşünüyorum zaten. Biyerden para gelse de alsam hemen

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.