bende kaybetmiştim, arıyosun 1 e bas şuna bas...sonra dio puk 1 için 1e bas...basıoun, seni birine bağlıyo...ordan en son ne zaman kontör yüklediniz, adınız, soyadınız....walla strese girdim ben ama sonunda werdiler...
bazen anlamiyorum amac post mu kasmak mi oluo yazi yazmakmi? adam cevabi vermis musteri hizmetleri demis ikinci kiside online islemler demis tamam ne guzel
müşteri hizm. sana yardımcı olmaları için kimlik bilgilerin dahil herşeyi soruyorlar . bnm turcell hattım öyle olmuştu hat babamın üzerine annenızın kızlık soyadının beşinci harfi die absürt bi soru sormuştu hatta.ve dalga mı geçiyorlar die düşünmüştüm.ama aldım kodumu saolsunlar uğraştıdılar ama olsun
arkadaşlar, online işlem merkezinden öğrenebilirsiniz. eğer kullanmıyorsanız oim yi sifre yazıp 2222 ye gönderin. www.turkcell.com.tr den online işlem merkezine cebinize gelen sms şifre ile girin, soldaki menüden-bilgi sorgulama-PUK bilgileriniz.
Genç bir adam çıktı hattın üzerime kayıtlı olduğuna dair sorular sordu.Doğum tarihi,şehir vs gibi.Ardından bir telesekretere bağladı ordan puk kodumu söyledi
Ya arkadaşlar bu hat 6 yıllık ve başkasının üzerine o zaman ne yapacağız...??? Müşteri hiz. arayamayız bilgiler yok...online işlem merkezine giremeyiz süper şifre yok... vodafone sitesi güzel cebe mesaj gelmeden şifreni alıp girebiliyorsun işlem merkezine... Ama yook turkcell de öyle değil...illaki bi arayacaksın bie şekilde muattab olacaksın heriflerle...!!!