Şimdi Ara

Oyun Muhabbeti: En İyi Oyun Açılışları

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
1
Favori
1.393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bölüm Sonu Canavarları bu defa en beğendikleri oyun açılışlarını konuşuyorlar. Editörlerimiz favori açılışlarının neden kendileri için özel olduğunu anlatıyorlar. Peki sizinki favori açılışınız nedir?

• först

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar seslerdeki sorun için (netlik sorunu) kusura bakmayın. Bunun sebebi Gökhan ile benim mikrofonlarımızdan kaynaklanıyor. Bu tür sorunları artık çözdük. Daha sonraki programlarda sesleri çok daha net alacaksınız. Umarım programı zevkle izlersiniz.
    (Alkan)

• Açılışı, sinematikleri, yönlendirdiğimiz karakterleri, grafikleri vemüzikleri bakımından unutulmaz oyunum Fear Effect 2'dir.

• Half-life 2 , Tartışmasız

• Bu aralar aklımda olan bir konuyu işlediğiniz için teşekkürler.

Ama daha videoyu açmadan içimden dedim ki "umarım F A H R E N H E I T'ı unutmamışlardır". Maalesef korktuğum olmuş.

https://www.youtube.com/watch?v=wxmj68SOijc

Yapmayın. Tarihin en iyi açılışlarından biridir benim için, sadece oyunlar arasında da değil.

Ayrıca Mass Effect de kendinden biraz bahsedilmeyi hak ediyordu.

Programın yarısında Resident Evil ve Silent Hill'i konuşmuşsunuz. Diğer oyunlara vakit kalmamış. Silent Hill 2, 10 verdiğim sayılı oyunlardan biridir ama açılışı -güzel olsa da- çarpıcı değildir, yani bu kadar süre harcamaya gerek yoktu.

Başka oyunlar da sayılabilir. Listelenen oyunlardan çok daha çarpıcı başka oyunlar. (Max Payne 1-2, Assassin's Creed 1, GTA III) Keşke programı yapmadan önce biraz daha düşünseydiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S.P.E.C.I.A.L. -- 18 Temmuz 2014; 14:25:46 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Prequel

Listelenen oyunlardan çok daha çarpıcı başka oyunlar. (Max Payne 1-2, Assassin's Creed 1, GTA III) .

Max Payne nasıl unutulur yahu, kendimi ayıpladım :)

Talha Aynacı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Talha abi sakallı olunca ciddi.Sakalını kesince şakacı oluyor.Sen hep sinek kaydı kal o zaman Talha reis :)

• Gökhan abi de sıcaktan nasibini almış görünüyor :D
  • Red alert 3te geçmişe gidip albert einsteinı öldürüyordu sovyetler ve hell march red alert 3teydi 2de değildi.

• quote:

Orijinalden alıntı: yuso123

Red alert 3te geçmişe gidip albert einsteinı öldürüyordu sovyetler ve hell march red alert 3teydi 2de değildi.

Hell March, Red alert 3'te miydi?!?!?!?.... :((

http://www.youtube.com/watch?v=9WqwFhX6Cqg
  • Oyun sonlarıyla ilgili bölümü nolur bir an önce yapın talha abinin bioshock hakkındaki yorumlarını duymak istiyorum benim en sevdiğim serilerden biridir talha abinin ve sizinde düşüncelerinizi duymak isterim :)
  • Max Payne 1,2 ve 3'ün açılışıda benim hoşuma gitmişti yarış sever birisi olarak Need For Speed Carbon,Undergraund ve Most wanted 'ın ilk açılış sahneleri o kadının çıkıp konuşması falan çok güzeldi küçükken beni hep gaza getirirdi. az oynamadık ps2 de arkadaşlara.

• Bence PlaneScape Torment En iyi Açılışlardan biridir. Birçok oyuna ilham kaynağı olmuştur.

• benim en sevdiğim açılışlar majoras maskla,kingdom hearts 2 ve metal gear solid 3ün açılışları vede bidahaki programa en sevdiğiniz oyun silahlarını konuşsanız güzel olur bence

• Red Alert 1 : Stalin - Hitler
    Red Alert 3 : Einstein

• Programı keyifle izledim. Umarım diğer bölümü de en yakın zamanda gelir. Ayrıca Grim Fandango'nun da güzel bir açılışı vardı.

• Portal açılışları da efsanedir. Uyku podundan falan çıkarsın ya hani :D

• Abi biraz düşünseydiniz bari açılışları o kadar iyi olan bir sürü oyun var Assassins creed 1,nfs mostwanted,carbon,prince of persia warrior within ve the two thrones, cod'un hemen hemen her serisi müthiş başlamıştır onu saymıyorum bile.Batman serisi ? Metro 2033 ? Hatta last light hepsini geçtim hitman silent assassin'i nasıl unutursunuz.Max payne zaten ayrı bişey.Aklıma gelmeyen daha bir sürü oyun var part 2 gelmeli diye düşünüyorum.
  • Beni de Alan wake etkilemişti başlangıcı hikaye sunumu beni derinden sarsmıştı.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.