Şimdi Ara

Microsoft, Xbox Entertainment Studios'u Kapatıyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

•     Gün içerisinde firmadan toplamda 18.000'e yakın çalışanla yollarını ayıracağını açıklayan Microsoft cephesinin bu hareketinin Xbox tarafına nasıl yansıyacağı merak ediliyordu. Microsoft, işten çıkarma operasyonu kapsamına dahil olan yeni bir haberi paylaştı. 

Bildiğiniz gibi yeni nesil konsolarla birlikte farklı müşteri kesimlerini kendine çekmeye çalışan üretici firmalar, TV dizilerini de yöntemler arasında karşımıza çıkarmıştı. Xbox Live'daki TV dizileri adına kurulan Xbox Entertainment Studios adına kapatılma kararı alındı. 200 kişiden oluşan bu stüdyonun üzerinde çalıştığı dizi projelerinin neredeyse hepsi iptal edildi. Bütün bu olanlardan Halo'nun TV dizisinin etkilenmeyeceği belirtildi.

• Quantum/Beak dizisi de sizlere ömür o zaman...

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • :D hahaha sunumda tv spor tv spor diyorlardı şimdi kaptıyorlar 1 dediklerinizi yapın hiç yoktan

• Gerçekten üzüldüm. O dizileri izlemeyi ne kadar isterdim.Eski XO ceosu yüzünden bunlar.Phil baba , eminim XBOX'un başında olsaydın müthiş bir konsol çıkardı.

Müthiş X360 gamepad'ına PS4 kolundaki özellikleri ekleyip çıkarsanız

%50 daha güçlü yapsanız

Daha küçük boyutta olsa

Baştan kinect zorunlu olmasa

Kinect'in ses sensörü daha iyi olsa

Daha iyi arayüz olsa

2. el oyun oynamak için para istemese

dead rising time exc. olmasa

rise gibi iğrenç bir oyun için optimizasyon özürlü crytek'e o kadar para vermeseniz

sony gibi 60$ zararına satsanız konsolu

daha iyi reklam yapsanız

XO'nun yapımına sony gibi 2010'da başlasanız

X360'dan gelen sesli mesajları dinleyebilsek

Tarayıcısı PS4'ün çeyreği hızında olmasa

servisleri her ülkede güzel çalışsa

Dual screen özelliği olan smart TV'lerle bağlantı kurup spleet screen oyunları tam ekran oynasak

PS4 gibi bölge sorunu olmasa

dikey konulabilse

titanfall'da time exc. olmasa

X360/XBOX oyunlarını çalıştırsa

Tarayıcısı flash player desteklese

40'a yakın ülkede çıksa

Yani anlatabiliyor muyum ? Bunların eksikliğini konsolu yaparken hissetmemişler mi ? X360'dan sonra dehşet güzel bişey beklerken ne çıktı ortaya.
    Ayrıca Sony'nin de yapması gerekirken yapmadığı şeyler çok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• iyi bir adım tv siz xbox daha güzel olur.

• XBOX ENTERTAINMENT STUDIOS yazınca ben de XBOX kapanıyor sandım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: WINXPERROR

Gerçekten üzüldüm. O dizileri izlemeyi ne kadar isterdim.Eski XO ceosu yüzünden bunlar.Phil baba , eminim XBOX'un başında olsaydın müthiş bir konsol çıkardı.<br> <br> Müthiş X360 gamepad'ına PS4 kolundaki özellikleri ekleyip çıkarsanız<br> <br> %50 daha güçlü yapsanız<br> <br> Daha küçük boyutta olsa<br> <br> Baştan kinect zorunlu olmasa<br> <br> Kinect'in ses sensörü daha iyi olsa<br> <br> Daha iyi arayüz olsa<br> <br> 2. el oyun oynamak için para istemese<br> <br> dead rising time exc. olmasa<br> <br> rise gibi iğrenç bir oyun için optimizasyon özürlü crytek'e o kadar para vermeseniz<br> <br> sony gibi 60$ zararına satsanız konsolu<br> <br> daha iyi reklam yapsanız<br> <br> XO'nun yapımına sony gibi 2010'da başlasanız<br> <br> X360'dan gelen sesli mesajları dinleyebilsek<br> <br> Tarayıcısı PS4'ün çeyreği hızında olmasa<br> <br> servisleri her ülkede güzel çalışsa<br> <br> Dual screen özelliği olan smart TV'lerle bağlantı kurup spleet screen oyunları tam ekran oynasak<br> <br> PS4 gibi bölge sorunu olmasa<br> <br> dikey konulabilse<br> <br> titanfall'da time exc. olmasa<br> <br> X360/XBOX oyunlarını çalıştırsa<br> <br> Tarayıcısı flash player desteklese<br> <br> 40'a yakın ülkede çıksa<br> <br> <br> Yani anlatabiliyor muyum ? Bunların eksikliğini konsolu yaparken hissetmemişler mi ? X360'dan sonra dehşet güzel bişey beklerken ne çıktı ortaya.<br> Ayrıca Sony'nin de yapması gerekirken yapmadığı şeyler çok.

Sen neyin kafasını yaşıyorsun?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: WINXPERROR

Gerçekten üzüldüm. O dizileri izlemeyi ne kadar isterdim.Eski XO ceosu yüzünden bunlar.Phil baba , eminim XBOX'un başında olsaydın müthiş bir konsol çıkardı.<br> <br> Müthiş X360 gamepad'ına PS4 kolundaki özellikleri ekleyip çıkarsanız<br> <br> %50 daha güçlü yapsanız<br> <br> Daha küçük boyutta olsa<br> <br> Baştan kinect zorunlu olmasa<br> <br> Kinect'in ses sensörü daha iyi olsa<br> <br> Daha iyi arayüz olsa<br> <br> 2. el oyun oynamak için para istemese<br> <br> dead rising time exc. olmasa<br> <br> rise gibi iğrenç bir oyun için optimizasyon özürlü crytek'e o kadar para vermeseniz<br> <br> sony gibi 60$ zararına satsanız konsolu<br> <br> daha iyi reklam yapsanız<br> <br> XO'nun yapımına sony gibi 2010'da başlasanız<br> <br> X360'dan gelen sesli mesajları dinleyebilsek<br> <br> Tarayıcısı PS4'ün çeyreği hızında olmasa<br> <br> servisleri her ülkede güzel çalışsa<br> <br> Dual screen özelliği olan smart TV'lerle bağlantı kurup spleet screen oyunları tam ekran oynasak<br> <br> PS4 gibi bölge sorunu olmasa<br> <br> dikey konulabilse<br> <br> titanfall'da time exc. olmasa<br> <br> X360/XBOX oyunlarını çalıştırsa<br> <br> Tarayıcısı flash player desteklese<br> <br> 40'a yakın ülkede çıksa<br> <br> <br> Yani anlatabiliyor muyum ? Bunların eksikliğini konsolu yaparken hissetmemişler mi ? X360'dan sonra dehşet güzel bişey beklerken ne çıktı ortaya.<br> Ayrıca Sony'nin de yapması gerekirken yapmadığı şeyler çok.

Hocam dediklerin olmuş olsa bu dediklerin Sony kanadında yaşanır olurdu herhalde. Onlar da kendi film stüdyolarını kapatır, Bravia'daki işçileri çıkarırdı.

• XBOXONE nickli trolün bu konuya yorumunu merak ettim :))))

• başka programlara kaydırılacakmış bazıları.
  • Tamamiyle oyunlar yonelecekler.Cok guzel bir isaret bu!
  • oyun konsolu musun,receiver mı bir karar ver
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.