Giriş | |
|
|
|
29 Aralık 2006; 2:09:56
|
|
|
WD aldım bugün elime geçti. 250GB 16cache olan modeli. Yemine derim hdd çalışıyo mu çalışmıyo mu belli değil. Tüm fanları durdurdum yinede sesini duyamadım. yoğun işlem yaparken ise tıkır tıkır çalışıyo çok sesisz bi biçinde işlem yaptığını hdd ışığna bakarak anlıyorum anca Ama genede ben bişi yaptım hdd yi soktuğmuz küçük yuvaların metal kısımlarına sünger koydum ince sonra soktum hdd yi yumuşak bi ortam olsun diyerekten sizce yapmasam da olur mu. ya da bi zararı olur mu
|
|
30 Aralık 2006; 18:01:25
|
|
|
güzel mantık
|
|
30 Aralık 2006; 23:13:46
|
|
|
Güzel Fikir Olmuş, Teşekkürler...
|
|
31 Aralık 2006; 11:07:57
|
|
|
hocam seagate ncq lu 16 cache li 250 likler çok sessiz bende samsung var kuzen de bu seagateden var seagate samsungdan daha sessiz samsung da sesli diil sonuçta ama seagate i duyamıosunuz memnun kalırsınız bence ama sadece bu dediim model için diorm.
|
|
4 Ocak 2007; 18:27:20
|
|
|
peki bunu üreten değilde neden biz düşünüp uyguluyoruz
|
|
12 Ocak 2007; 17:25:57
|
|
|
Seagate ve samsung fanatikleri bayaa kapışmış Bende ikisinden de var ama hangisinden daha çok ses geldiğini araştırmadım hiç. Çünkü pc yi açtığım anda fanlardan öyle bir uğultu geliyorki.. Allah düşmanımın başına vermesin Bir iki hafta sonra kasanın soğutma sistemini elden geçirince sıra hard disklere gelicek, artık bu yöntemi biraz değiştirerek kullanmayı düşünüyorum. Saolun paylaşım için
|
|
|
7 Mayıs 2007; 1:35:37
|
|
|
western de kullandım.. seagate de kullanıyorum.. ancak seagate aşırı derecede ses yapıyor.. rahatsız edici boyutta... western de böyle bir sorun yoktu.. keşke western tercih etseydim yine..
|
|
|
7 Mayıs 2007; 17:04:11
|
|
|
Yapılan projeler sarsıntıdan kaynaklanan sesi baya azaltablirler. Ancak benim merak ettiğim okuyucu kafanın disklere çarpmasından dolayı ortaya çıkan sesi nasıl engelleyecekler? Benim kafama takılan soru bu oldu? Onun haricinde güzel çalışma tebrikler
|
|
|
1 Ağustos 2007; 2:29:30
|
|
|
valla kardeş burda sorun birazda kasada... ben 750 lik hdd alıcam senin yaptığın gibi 2 tane contaya güvenipte 750 gb lik datama ve parama kıyamam bu yüzden bu yöntemi pek sevmedim. HDD ler çok hassastır aman diyeyim
Kablo modemi router özelliği olmadan 2 bilgisayara birbirinden bağımsız paylaştırmak için http://forum.donanimhaber.com/m_12277219/mpage_1/key_//tm.htm Pozitek Kablomodem> VIA 1.2 GHZli Mikrotik> P4 2.6 Radius Server> 8 Portlu 1 Ge Switch> WHR-HP-G54(dd-wrt v.24 RC5, AP mode)> WHR-HP-G54(dd-wrt v.24 RC5, Repeater mode)> WHR-HP-G54(dd-wrt v.24 RC5, AP mode)
|
|
|
|
|
10 Ağustos 2007; 1:56:30
|
|
|
arkadaşlar bende bu sistemi uygulamak istiyorum fakat hard disk kablosu cd rom bolumune ulaşmıyor benim hdd şuan disket sürücününde bulunduğu alt bölgede nasıl bir sessizleştirme operasyonu yapılabilir?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdisarikaya -- 10 Ağustos 2007; 1:57:11 >
|
|
|
|
|
27 Temmuz 2008; 17:19:23
|
|
|
2 senedir hdd ve fan sesinden kafam şişti en sonunda ben de deniyorum.
|
|
28 Temmuz 2008; 3:47:41
|
|
|
Ksura bakma ama biraz komiğime gitti :D
|
|
28 Temmuz 2008; 11:40:58
|
| | | |