Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: HDD sesi sifir ! ! ! (RESIMLI)

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Overclock, Soğutma ve Modifikasyon] >> Soğutma >> Sessizleştirme >> Cevap: HDD sesi sifir ! ! ! (RESIMLI) Sayfa: <<   < önceki  1 [2]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
Yazılımcı Online

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

29 Aralık 2006; 2:09:56 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

WD aldım bugün elime geçti.

250GB 16cache olan modeli.

Yemine derim hdd çalışıyo mu çalışmıyo mu belli değil. Tüm fanları durdurdum yinede sesini duyamadım.

yoğun işlem yaparken ise tıkır tıkır çalışıyo çok sesisz bi biçinde işlem yaptığını hdd ışığna bakarak anlıyorum anca

Ama genede ben bişi yaptım hdd yi soktuğmuz küçük yuvaların metal kısımlarına sünger koydum ince sonra soktum hdd yi yumuşak bi ortam olsun diyerekten sizce yapmasam da olur mu. ya da bi zararı olur mu

berkin88

30 Aralık 2006; 18:01:25 

güzel mantık

EmRSrL

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

30 Aralık 2006; 23:13:46 

Güzel Fikir Olmuş, Teşekkürler...

z.ı.n.d.ı.k.

Sisteme Gözat

31 Aralık 2006; 11:07:57 

hocam seagate ncq lu 16 cache li 250 likler çok sessiz bende samsung var kuzen de bu seagateden var seagate samsungdan daha sessiz samsung da sesli diil sonuçta ama seagate i duyamıosunuz memnun kalırsınız bence ama sadece bu dediim model için diorm.

agili

31 Aralık 2006; 23:15:31 

abi bunlar süper olmuşş ya emeğinize sağlık yerçekime meydan okuyan hddler burayaaaa

Düşmanımdır seni kim.Bulursa cana yakın,Annen bile okşasaBenim bağrım kan olur.Dilerim tanrıdan kiSana açık kucaklar1daha kapanmadanKara toprakla dolsun.Kan tükürsün adını,Bensiz anan dudaklar.Sana benim gözümle,Bakan gözler kör olsun
eskilerden=>nil_fb
cezve

Sisteme Gözat

1 Ocak 2007; 1:22:52 

Bu durumdayken disk düz durmaz ve, yeya sallanabilir. Bunların disk`e zararı var mı ona bi bakmak lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cezve -- 1 Ocak 2007; 1:24:41 >

Bir küçük dünyam var içimde benim / Mihnetim ziynetim bana kâfidir / Görenler dar görür geniştir bana / Sohbetim ülfetim bana kâfidir

acayipfazla.org
YANKILAR

4 Ocak 2007; 18:27:20 

peki bunu üreten değilde neden biz düşünüp uyguluyoruz

HAS_nicktir

12 Ocak 2007; 17:25:57 

Seagate ve samsung fanatikleri bayaa kapışmış

Bende ikisinden de var ama hangisinden daha çok ses geldiğini araştırmadım hiç. Çünkü pc yi açtığım anda fanlardan öyle bir uğultu geliyorki.. Allah düşmanımın başına vermesin

Bir iki hafta sonra kasanın soğutma sistemini elden geçirince sıra hard disklere gelicek, artık bu yöntemi biraz değiştirerek kullanmayı düşünüyorum. Saolun paylaşım için

IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
kankys

7 Mayıs 2007; 1:35:37 

western de kullandım.. seagate de kullanıyorum..

ancak seagate aşırı derecede ses yapıyor.. rahatsız edici boyutta... western de böyle bir sorun yoktu.. keşke western tercih etseydim yine..

Bir Reklam
Herkes Maximum'da
Dexteriyus

Sisteme Gözat

7 Mayıs 2007; 17:04:11 

Yapılan projeler sarsıntıdan kaynaklanan sesi baya azaltablirler. Ancak benim merak ettiğim okuyucu kafanın disklere çarpmasından dolayı ortaya çıkan sesi nasıl engelleyecekler? Benim kafama takılan soru bu oldu?

Onun haricinde güzel çalışma tebrikler

Siyahlı adam çölde kaçıyordu.Silahşör de peşindeydi.
----------------------------------------------------
ThisisaNightmare

1 Ağustos 2007; 2:29:30 

valla kardeş burda sorun birazda kasada... ben 750 lik hdd alıcam senin yaptığın gibi 2 tane contaya güvenipte 750 gb lik datama ve parama kıyamam bu yüzden bu yöntemi pek sevmedim. HDD ler çok hassastır aman diyeyim

Kablo modemi router özelliği olmadan 2 bilgisayara birbirinden bağımsız paylaştırmak için
http://forum.donanimhaber.com/m_12277219/mpage_1/key_//tm.htm
Pozitek Kablomodem> VIA 1.2 GHZli Mikrotik> P4 2.6 Radius Server> 8 Portlu 1 Ge Switch> WHR-HP-G54(dd-wrt v.24 RC5, AP mode)> WHR-HP-G54(dd-wrt v.24 RC5, Repeater mode)> WHR-HP-G54(dd-wrt v.24 RC5, AP mode)
erdisarikaya
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

10 Ağustos 2007; 1:56:30 

arkadaşlar bende bu sistemi uygulamak istiyorum fakat hard disk kablosu cd rom bolumune ulaşmıyor benim hdd şuan disket sürücününde bulunduğu alt bölgede

nasıl bir sessizleştirme operasyonu yapılabilir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdisarikaya -- 10 Ağustos 2007; 1:57:11 >
volkanakar

10 Ağustos 2007; 14:34:50 

iste pratik turk zekasi

Türk Telekom'un her ay hiç bir hizmet vermeden 14,17 YTL almasına karşıysanız tıklayın
ugoksel

27 Temmuz 2008; 17:19:23 

2 senedir hdd ve fan sesinden kafam şişti en sonunda ben de deniyorum.

Arcatera

28 Temmuz 2008; 3:47:41 

Ksura bakma ama biraz komiğime gitti :D

kingmetall

28 Temmuz 2008; 11:40:58