Şimdi Ara

İntihara Kalkıştım Pişmanım. (Aileme yakalandım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
115
Cevap
1
Favori
3.510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
46 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Beyler uzun süredir psikolojim iyi değil. En eğlenceli aktivitelerden bile zevk alamamaya başladım. Aile içi ortam çok huzursuz hep kavga ediyorlar, adam akıllı iş bulamıyorum, daha askerlikte bekliyor. Hiç aşık olmamam gereken bir kıza aşık oldum ve kız dengesizin teki resmen her hareketini canımı yakmak için yapıyor. Benden kopmuyor ama bana yanaşmıyor da. Ben de onu içimden koparıp atamıyorum. Karakterini bildiğim halde unutamıyorum. Hepsi üstüste gelince kıza en sonunda mesaj attım. Benden zaten şüpheleniyordu ben de açık açık onu sevdiğimi söyledim. Bana verdiği cevap şuydu. "Şuan emrenin yanındayım umarım ciddi değilsindir çünkü gecemi mahvetmeni istemiyorum." Benim için hayatımdaki en önemli konu onun için gecesini mahvedecek gereksiz bir olaydan ibaret. Bazen çok iyi bazen de çok uzak davranıyor çözemedim ama şu son yaptığı.. Sonrasında doğal olarak inkar ettim şaka yapıyorum tabi ki dedim. İnsanın sevdiği halde söyleyememesi ne kadar acı aslında. "İyi o halde. Bu akşam rica etsem mesaj atmasan olur mu?" dedi ben de tamam dedim. Muhtemelen o akşam öpüştüler, sarıldılar.

    O kızı benim kadar sevemeyecek biri kızdan faydalandı belki de. Ben de evde oturup kafayı yedim o akşam. Belki de en zor akşamımdı. Daha fazla dayanamadım sabah olunca uzun uzun mesaj yazdım. Onu sevdiğimi, artık olanlara katlanamadığımı ve benim olmasını istediğimi yazdım. Olmayacaksa da tamamen kopalım çünkü dayanamıcam daha fazla dedim. İnsan olan cevap verir dimi? Kız tek bir kelime yazmadan önce facebooktan sildi ardından twitterdan sildi. Ben de mesaj atarak verdiğin cevap bunca yıllık arkadaşlığımıza çok yakıştı helal olsun dedim. Bu kadar yıllık anıyı tek bir kelime etmeden bir anda silip atacak kadar korkunç biriymişsin. Sen benim içimi yaktın ben de senin içini yakıcam dedim ve whatsaptan yığınla hapın resmini çekip yolladım. Ardından mesaj atmayan kız beni aradı hem de defalarca. Tabi telefonlara çıkmadım. Telefonu da kapattım hapları aldım avcuma, bir yanda su bardağım duruyor. Bir yandan telefonu açıp keşke konuşsaydım belki güzel şeyler olacaktı diye düşünüyorum bir yandan da tek kelime etmeden seni sildiyse hiç iyi bir konuşma olmayacak diye düşündüm. Bana zerre değer vermeyen birisini niye dinleyecektim ki. Haplara uzun uzun baktım tam içecekken biri mutfağa geldi halbuki evdeki herkes uyuyo sanıyodum. Burak napıyosun sen? dedi. Çık odadan diye bağırdım. Bana baksana sen diyip elime vurdu tüm haplar yere düştü napıyosun ya diye bağırdım ama ben hala arkamı dönüp bakmıyorum. İşte tam o sırada ensemin köküne tekmeyi yedim noluyo lan diyip arkaya döndüm Ninja Mercan Dede karşımdaydı. Oğlum napıyosun sen? Senin ölümün benim elimden olacak, hapların değil dedi ve eline bıçağı alıp bana doğru fırlattı. Kıvrak hareket yeteneğim sayesinde kendimi kıvırarak çektim ve bıçak arkamdaki karpuza saplandı. Seni öldürdükten sonra şu karpuzun tadına da bakarım dedi ve atlayıp boynumu ısırdı kan kaybetmeye başladım. Dedeyi tutup savurdum masayı devirdik tüm bardaklar sürahi falan tuzla buz oldu annemler uyandı tabi. Babamın arkadan koridoru inleten "Hööyytt" sesi geldi o an adeta kanım dondu. Ninja dede eyvah bu saatte ana baba şamarı çekemem diyip balkon camından atlayıp kaçtı. Ben de annemle babama yerdeki hapların, cam kırıklarının ve karpuza saplanmış bıçağın hesabını vermek zorunda kaldım. O an farkettim ki kız meselesi ana baba şamarının yanında bir hiç kalıyor. Dedim ki ne kadar gereksiz bir nedenden dolayı intihara kalkışmışım meğer daha beter dertler de varmış. O günden beridir pişmanım böyle bir olaya karıştığım için ama en azından yaptığım şeyin ne kadar mantıksız olduğunu anladım. Siz, siz olun kimse için intihara kalkışmayın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iamburak -- 17 Temmuz 2014; 0:10:07 >







  • Nicki görünce okumayayim dedim beyler konu ciddi mi ?


    Edit : yine yanılmadim CSB okumayın boşuna



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TikDiyenTüleyman -- 17 Temmuz 2014; 0:09:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yazıyı okumadım ama yapma öyle bir şey. Yaşa doya doya, takma hiçbir şeyi. Yaşamak kadar güzel bir şey varken yapma öyle şeyler.
  • pfffffff
  • kakam geldi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BSB

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CSB
  • Sana puanım dohuz kanka

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ninja Mercan dede.
  • ninja mercan dede detected
  • Okumayın Ninja Mercan Dede

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ninja mercan dede. iamburak benim için bitmiştir.
  • artık konulara sondan başlıyorum csb diye
  • Gece gece yapma böyle

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mercan Dede alert
  • Okumayın ninja mercan dede var
  • akıcılık 5
    sonuç 3
    kurgu 6
  • Sen sabıkalısın boşuna csb yazma millet yutmuyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.