Şimdi Ara

Galaxy S4 Zoom için Android 4.4.2 güncellemesi başladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj




  • Galaxy S4 Zoom için Android 4.4.2 güncellemesi başladı





    Samsung'un geçen yıl piyasaya sürdüğü kamera odaklı Galaxy S4 Zoom akıllı telefonu için Android 4.4.2 güncellemesi dağıtıma başladı. 




    SM-C101 model numaralı cihaz için başlayan güncelleme C101XXUBNF4 yapı numarasına sahip ve ilk olarak Rusya'da görüldü. Zaman içerisinde diğe ülkelere de yayılması bekleniyor.




    Güncelleme ile Galaxy S4 Zoom cihazına daha iyi performans, şeffaf durum çubuğu, beyaz çubuk ikonları, kablosuz yazdırma desteği, tam ekran albüm kapağı, elden geçirilmiş kilit ekranı şeklinde yenilikler sunuluyor.  

     

     



    Kaynak:http://www.phonearena.com/news/Samsung-Galaxy-S4-Zoom-is-finally-receiving-the-sweet-Android-4.4.2-KitKat-treatment_id58260







  • Zaten guncelleme beklenmiyordu bu tip karma telefonlar yani kamera odakli oyun odakli telefonlar genelde en stabil surumde birakilir ama malesef olumsuz yorum yapmak kanimiza islemis neyse...

  • kullanan kaç kişi var ki güncelleme isteniyor
  • Note 3 neo içinde yakın zamanda bekliyoruz :)

  • Androidin varsa beklemeyi öğreneceksin arkadaşım



    Rusyadan sıcak denizlere inecektir herhalde :D

  • quote:

    Orijinalden alıntı: nomenore

    Zaten guncelleme beklenmiyordu bu tip karma telefonlar yani kamera odakli oyun odakli telefonlar genelde en stabil surumde birakilir ama malesef olumsuz yorum yapmak kanimiza islemis neyse...

    Nerede beklenmiyordu, samsung amerika ve polonya açıkladı guncelleme alacağını resmi olarak bu cihazin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kullanıcılar beklemiyordu demek istemiş sanırım. Kamera-fotoğraf ağırlıklı bir cihaz olduğu için o konularda beklendiği gibi çalışıyorsa sorun yoktur. 4.4.2 veya 4.1.2 olmuş bir önemi olmuyor. Ama Android L sürümü gelir de hızlı çekim (OS tarafındaki güncellemeyle 30fps fotoğraf) gelirse hiç de fena olmaz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Firaristt

    Kullanıcılar beklemiyordu demek istemiş sanırım. Kamera-fotoğraf ağırlıklı bir cihaz olduğu için o konularda beklendiği gibi çalışıyorsa sorun yoktur. 4.4.2 veya 4.1.2 olmuş bir önemi olmuyor. Ama Android L sürümü gelir de hızlı çekim (OS tarafındaki güncellemeyle 30fps fotoğraf) gelirse hiç de fena olmaz.

    Tabiki böyle bir cihazın güncellemesi telefon kadar önemli değil, katılıyorum bu cihazın kitkat sürümlü veya jellybeanli olması çok fark etmiyor ama söz vermişti Samsung. Android Lyi getireceklerini hiç sanmıyorum, belki S4ün bile son resmi güncellemesi olabilir.
  • Yeni çıkardığı kamera odaklı telefonunu satmak için zaten hantal olan telefonu daha hantal hale getirelim de millet yenisini alsın diye vermiştir samsung. Yoksa kim görmüş samsung un kullanıcı dostu olduğunu

  • Daha alamadı maalesef..

  • Peki herhangi bir ülkenin güncellemesini türkiyede yüklesek sorun olurmu

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.