Şimdi Ara

a

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
1
Favori
2.204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kovan -- 6 Mayıs 2021; 16:55:22 >

• E ışte demek sorun çıkmasa insanları nasil kandıracaklar.yada kandirmislar..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vatanı da karalisteye aldim. Sagolun hocam faydali bir bilgilendirme olmuş, vatandan leptop alınmazmıs

• Vay çakal vatan bilgisayara bak sen. Hem 1 liralik mali 3 liraya sat hemde boyle çakalliklar yap. Uzak dur kardeşim vatan bilgisayardan...

• a

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kovan -- 6 Mayıs 2021; 16:42:59 >
  • Dava açın.
  • o degilde bilgisayar isini naptiniz ? hala notebook alamadiniz mi ? al birini vur otekine vatandan beklemezdim,iclerinde en beterleri teknosa

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    a
    2 ay önce açıldı
    A
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: flyer_mig

o degilde bilgisayar isini naptiniz ? hala notebook alamadiniz mi ? al birini vur otekine vatandan beklemezdim,iclerinde en beterleri teknosa
    a

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kovan -- 6 Mayıs 2021; 16:43:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kovan

Olması gereken satıcının bu onarım bilgisini müşteriye vermesi ve onarım nedeniyle indirim yapmasıdır. Örneğin 2000TL olan cihazı 1500TL'ye satmak gibi. Bir nevi outlet diyebiliriz.

Bu işlemi yapan bir tane yer gösterebilir misiniz? Yok..
    Çünkü Türkiye'de ticari ahlak diye birşey yok.

Sen yıllarca biriktir veya borç harç krediye gir, sıfır araba al, tavanı boyalı çıksın.. 50-60binlik malda böyle sorunlar çıkıyor, bilgisayar ne ki? havada karada satarlar o bilgisayarları sıfır diye.. etraf şerefsiz dolu.
  • a

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kovan -- 6 Mayıs 2021; 16:43:31 >
  • daha önce vatandan garantiden ürün değiştirdim bi sıkıntı yaşamadım gayet güzel bi şekilde hallettim ayrıca fiyatlarıda uygun her hafta sınu kesin indirime girer. bence mağazadan mağazaya değişiyo ve siz şikayetvar sitesine bi şikayetinizi bildirin o site türkiye de büyük bi portala sahip hiç bi firma kesinlikle orda adının çıkmasını istemez ve size geri dönüş kesinlikle yaparlar örneğin genpayla sıkıntı yaşayıpta sorunlarını çözenler ürünlerini değiştirenlerle karşılaştım sizde şansızını deneyin
  • hasancanözd H kullanıcısına yanıt
    Ben şu an kişisel olarak sıkıntımı çözdüm zaten, ayrıca bu başlığı da sıkıntımı çözemediğim için değil, yaptığım alışverişle ilgili olarak yaşadıklarımı aktarmak ve uyarıda bulunmak için açtım. Almış olduğumuz ürünlerin geçmişini araştırmamız gerekliliğinin altını çizmekti amacım. Ayrıca Vatan Bilgisayar kusurlu ürünleri değiştirmiyor gibi bir ifade hiç kullanmadım. Aksine değiştiriyorlar ancak Ahmet'in kusurlu olduğu için değiştirdiği ürünü Ayşe'ye Mehmet'e tekrar satıyorlar. Üründeki kusuru farketmeyen birini bulana kadar aynı ürünün devamlı satışta olduğunu ifade etmeye çalışıyorum. Yaşadığım tecrübeden çıkarttığım sonucu sizlerle paylaşıyorum.

Tüketiciler olarak malesef artık daha dikkatli olmamız gerekiyor. Devletin Tüketiciye vermiş olduğu en ciddi haklardan biri olan "iade hakkı" firmalarca alaya alınıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kovan

Ben şu an kişisel olarak sıkıntımı çözdüm zaten, ayrıca bu başlığı da sıkıntımı çözemediğim için değil, yaptığım alışverişle ilgili olarak yaşadıklarımı aktarmak ve uyarıda bulunmak için açtım. Almış olduğumuz ürünlerin geçmişini araştırmamız gerekliliğinin altını çizmekti amacım. Ayrıca Vatan Bilgisayar kusurlu ürünleri değiştirmiyor gibi bir ifade hiç kullanmadım. Aksine değiştiriyorlar ancak Ahmet'in kusurlu olduğu için değiştirdiği ürünü Ayşe'ye Mehmet'e tekrar satıyorlar. Üründeki kusuru farketmeyen birini bulana kadar aynı ürünün devamlı satışta olduğunu ifade etmeye çalışıyorum. Yaşadığım tecrübeden çıkarttığım sonucu sizlerle paylaşıyorum.

Tüketiciler olarak malesef artık daha dikkatli olmamız gerekiyor. Devletin Tüketiciye vermiş olduğu en ciddi haklardan biri olan "iade hakkı" firmalarca alaya alınıyor.

Tavsiyem kendinize 3000TL'ye bir sistem toplayın. Leptoptan daha performanslı olur ama amacınız portatif bir şey aramaksa o konuda dediğim öneriyi dikkate almayın :D Mini Itx sistem toplanabilir ama yinede bir ekrana ihtiyacınız olacak.

• Üst üste talihsizlikler olmuş,vatan bilgisayarın bu yaptığı da şaşırttı doğrusu beni,geçmiş olsun.
    Söylemeden geçemiycem 3000 tl bütceniz varsa ve oyun ağırlıklı kullanacaksanız,Lenovo Y510P yi tavsiye ederim.Bende yaklaşık 1 aydır araştırıyorum y510p de karar kıldım,pazar günü alacağım inşallah

• Birazda şans işi aslında mağazadan mağaza hatta içinde çalışan elemanlara göre değişiyo karşılaşacağınız durum.Tabi marka olarak müşteriyi bu şekilde mağdur etmemeleri lazım.Geçmiş olsun hocam.
  • Şans işi değil arkadaşlar.kapalı kutu ve sıkıntısız ürün istiyorsanız etiketini açan ilk siz olun.Yoksa firmalar geçiriyorlar tabiri caizse.Ama şunu unutmayın elektronik şans işi kapalı kutu da sıkıntılı olabilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başıma birkez kötü bir olay geldi vatandan artık kapısının önünden geçmiyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok daha rezil bir olay yaşadım Vatan Bilgisayar'da uygun olduğumda editleyip anlatayım insanlar bilgilenmiş olur. Pendik vatandakilere de söyledim Allah sizin elinize düşürmesin düşen yandı diye. Şu an hakem heyetinde sürmekte olan bir davam var umarım olumlu sonuçlanır. Bedel iadesi alırsam daha da kapılarının önünden geçmek istemiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: hasancanözd

daha önce vatandan garantiden ürün değiştirdim bi sıkıntı yaşamadım gayet güzel bi şekilde hallettim ayrıca fiyatlarıda uygun her hafta sınu kesin indirime girer. bence mağazadan mağazaya değişiyo ve siz şikayetvar sitesine bi şikayetinizi bildirin o site türkiye de büyük bi portala sahip hiç bi firma kesinlikle orda adının çıkmasını istemez ve size geri dönüş kesinlikle yaparlar örneğin genpayla sıkıntı yaşayıpta sorunlarını çözenler ürünlerini değiştirenlerle karşılaştım sizde şansızını deneyin

Alinma ama sizin gibilerin mantigi yüzünden vatan ve batan gibi firmalar boyle ayip.yapiyorlar.
    Senin haftasonu gördüğün fiyat zaten olmasi gereken piyasa.fiyati ucuza almis olmuyorsun.
    Sizde buna kaniyorsunjz ve ucuza aldik işte diyorsunuz. Ve öyle rezil firma ayakta durabiliyor.

Ben vatandan alışveriş yapmam en fazla tv ekran silici ve dvd alıyorum oda aciliyeti varsa alirim onun haricinde gul.gibi kadıköy var exa var eksenbilgisayar var.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Fatal05

quote:

daha önce vatandan garantiden ürün değiştirdim bi sıkıntı yaşamadım gayet güzel bi şekilde hallettim ayrıca fiyatlarıda uygun her hafta sınu kesin indirime girer. bence mağazadan mağazaya değişiyo ve siz şikayetvar sitesine bi şikayetinizi bildirin o site türkiye de büyük bi portala sahip hiç bi firma kesinlikle orda adının çıkmasını istemez ve size geri dönüş kesinlikle yaparlar örneğin genpayla sıkıntı yaşayıpta sorunlarını çözenler ürünlerini değiştirenlerle karşılaştım sizde şansızını deneyin

Alinma ama sizin gibilerin mantigi yüzünden vatan ve batan gibi firmalar boyle ayip.yapiyorlar.
    Senin haftasonu gördüğün fiyat zaten olmasi gereken piyasa.fiyati ucuza almis olmuyorsun.
    Sizde buna kaniyorsunjz ve ucuza aldik işte diyorsunuz. Ve öyle rezil firma ayakta durabiliyor.

Ben vatandan alışveriş yapmam en fazla tv ekran silici ve dvd alıyorum oda aciliyeti varsa alirim onun haricinde gul.gibi kadıköy var exa var eksenbilgisayar var.

hayırdır beni ne kadar tanıyosunda sizin gibilerin yüzünden diyosun? iki kere alışveriş yaptım biri kulaklık media markta beğendim teknosaya falan bi çok yere baktım fiyat 45-50 tl arası son olarak vatana baktım 38 tl ye buldum aldım yani vatan piyasa değerine satıyo diğer firmalar pahalı satıyo kardeş. ikinvisi fön makinesi aldım bi çok yere baktım markalı olun markasız olsun 99 tl den aşşasını bulamadım gittim vatana baktım aynı fön makinesini 89 tl ye aldım vatan ettiği kadar ücret alıyo diğerleri takıyo demek ki neymiş bişey alırken araştırmak uygununu bulmak gerekiirmiş DEMEK Kİ NEYMİŞ BİŞEY SÖYLERKEN BİLMEK GEREKİRMİŞ BENİ TANIMIYON ETMİYON GELMİŞSSİN BURDA LAGA LUGA YAPIYON BOŞ BOŞ PARMAK YORUYON G KAFALI

Bence önce siz biraz araştırın. Şirket ve kişisel kullanım için 100 civarı ürün aldık, hala daha uğraşıyoruz.
    Dahili bileşenlerde sadece bu hafta 10 kadar vatan bilgisayar şikayet konusu açıldı. Kutudan kırık çıkan ekran kartını tamir ettiler, servis kaydını geç açtıkları için 50 gün şirkette işimizi yapamadık. Tamir edilen kartda da etrafta lehim ve macunlar fışkırıyordu.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.