Biliyorum hep ayni konu ustunde donup duruyo herkes ama genelde hep creative 5200 ile logitech arasinda karsilastirma yapiliyo ..tabiki philips fiyat olarak ve ses gucu olarakta onlardan biraz uzakta ama yinede hala logitech diyenler var mi ve neden yada philipsin eksileri nelerdir logitechle karsilastirildiginda ... aslinda anket yapmak istiyodum creative , logitech ve philips arasinda ama anket kalkmis sanirim ... hernese tavsiyeler gorusler ve karsilastirmalarinizi bekliyorum yarin gidip alicam buna gore bisi ...
Biliyorum hep ayni konu ustunde donup duruyo herkes ama genelde hep creative 5200 ile logitech arasinda karsilastirma yapiliyo ..tabiki philips fiyat olarak ve ses gucu olarakta onlardan biraz uzakta ama yinede hala logitech diyenler var mi ve neden yada philipsin eksileri nelerdir logitechle karsilastirildiginda ... aslinda anket yapmak istiyodum creative , logitech ve philips arasinda ama anket kalkmis sanirim ... hernese tavsiyeler gorusler ve karsilastirmalarinizi bekliyorum yarin gidip alicam buna gore bisi ...
kardeş hiç düşünme anket filanda uğraşma bence logitech al ve gerisini düşünme creative 5200 hiç tavsiye etmiyorum philipsi hiç dinlemedim ve görmedim ama logitech eminim daha iyidir. yarın git al 530 ve keyfine bak....
ya aslinda bu soruyu sormamdaki en buyuk neden ben muzık dınlerken yada oyun oynarken fln bassı cok seven biriyim ve philips in wooferı 5 waat daha fazla ve woofer olarak daha mı kalitelidir acaba diye dusundum... eger 2 sinide dinlemis test etmis birisi varsa ve fikirlerini yazarsa super olur ... ayrica cok tesekkurler sinan_54 ..elde var 1
valla buradaki herkes x-530 ii olduğunda hem fikir ben hiç birini dinlemedim ama logitech sırf tasarım olarak bile 30 ytlyi hak ediyo ben olsam philipsin hiç bi ürününü almazdım eski üretim kalitesi yok çünkü.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geberit -- 23 Eylül 2006; 11:16:53 >
Arkadaşım biz ne desek yalan olur, herkesin bastan aldığı tat ayrı, tavsiyem ikisini de çeşitli dükkanlarda kendi kulağınla dinleyip öyle karar vermen.
microlab al.Bass olarak güçlü bir sistem tercihin olsun kısabilirsin o basları.Philips dinledim yorumum yaramaz.Logitech hiç dinlemedim ama kısa bir zamanda test edeceğim.Creative de oyle çok sper değil.Bazı arkadaşlar sistemleri karşılaştırırken watt rms güçlerini ortaya koyuyor.O güç kullanılan hoparlör ve amfi kalitesine göre çok büyük farklılıklar oluşturabilir ki bundan dolayı markalar vardır.Ama fiyat performans açısından en iyi microlabları buluyorum.Kalitelidir bende var açtım baktım heryerine basit bir sistemle çok iyi işler yapmışlar.Tavsiyemdir.İçin rahat olması açısından denemeni tavsiye ederim ki ben öyle yaptım ve microlab sahibiyim.
slm arkadaşlar creative t6060 5+1 nasıl bimiyorum ama genelde logitech x5 30 öneriyorlar creative 5+ 1 t6060 deneyen varsa lütfen banajavascript:void(AddText((' ')) yardımcı olsun tipi de çok tatlı çünki creative creativet6060 herşey için teşekkürler