Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: Philips MMS460 --- Logitech x530

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ses Sistemleri >> PC Ses Sistemleri ve Ses Kartları >> Cevap: Philips MMS460 --- Logitech x530 Sayfa: <<   < önceki  1 [2]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
piramid

27 Şubat 2007; 18:23:15 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

MMS460 ses sistemi kullanıyordum ama creative 5200 ile deiştirdim nedeni ise mms460 cok sert bassları vardı kulağımı rahatsız ediyordu creative 5200 daha yumusak bass veriyor bana göre örneğin mms460 puff puf diye bass verirken creative 5200 puffffff pufffff diye bass veriyor ve benim cok hosuma gitti bu olay ilk basta sert bass verip uzatarak kısıyor basları
ayrıca mms460 yüksek seste boğuyor ve tizler eziliyor
x530 a gelince pufff diye bas veriyor creative kadar olmasada öyle x530 u 2 sarkıda dinledim sadece ve cok kaliteli bassları var
SONUC
MMS460 bu iki sisteme göre daha sert bassları var ama yüksek seste boğma yapıyor düsük ve orta seslerde sert basslardan hoslananlar icin cok iyi bi sistem
logitech x530 basslar cok tok ve aliteli yüksek seste boğma ve çatlama neredeyse yok mms460 kadar güçlü bassları olmasada hangisi daha kaliteli diye soracak olursan ve yüksek seste çatama ve boğma olayıda olmadığı icin kesinlikle x530 derim
creative 5200 basları yukarıda belirttiğim gibi cok hos ama yüksek seste catlama yapıyor

şimdi karar sesin nasıl sistem istiyorsun yumusak bass istiyorsan 5200 güclü ve sert bass istiyorsan mms460 kaliteli bass istiyorsan x530
tizlerde ise sıralama bana göre su sekilde
x530
5200
MMS460

«::: P :::» «::: Y :::» «::: R :::» «::: A :::» «::: M :::» «::: I :::» «::: D :::» «::: E :::»
..........................................................B-J-K........................................................................
destination darkness

8 Mart 2007; 5:06:57 

Ben de X530 var.İlk aldığımda kutuyu açtım uydular kasa falan küçük geldi dedim s.çtık bundan ses çıkmaz.Sistemi kurdum vs bi mp3 attım media player ilk önce sandalyede şöle bi kaldım noluyo die..Abartmıyorum,beklemediğim bi gümbürtü koptu odada neye uğradığımı şaşırdım ve zevkten uçtum odanın içinde apartman inliyo... Allahtan komşular iyi de, ses çıkarmıolar.Üzerine tanımam bu sistemin...

AsusP5B - Intel C2D E6400 - Sapphire Ati Radeon X1650XT - 2*1 Kingston 667MHZ - Western Digital KS3200 - Asus Dvd writer - Asus TA250 kasa - Avermedia Tv Stüdyo 203 - Philips 190C LCD - Logitech X530 5.1 - Logitech LX300 Media Set - Dexter 650watt güç kaynağı

Ottoman55

8 Mart 2007; 14:17:19 

bende x-530 sipariş etmiştim mavibilden, kargo kapıya not bırakmış, neyse dedim heyecanla gittim kargoya, bide ne göriym!!!! creative 5200 yollamışlar, göçtüm tam anlamıyla:((((( ben forumu dinledim x-530 aldım, philipsi çok düşündüm ama baktımki x-530u dinleyipte pişman olan çok az, philipsi değiştirenlerse dikkat çekici kadar var. neyse ben böyle düşündüm x-530 aldım tabi karar senin. 4400 kullanıyorum şuanda ve baslar berbat zaten ama tizleri gayet iyi, x-530un tizleri bundan iyi çıkarsa tam süper olacak. Nasıl bir mantıkla 5200 yollarlar hala anlamış değilim kafayı yiyorum .

@@@
xeon82

8 Mart 2007; 16:09:44 

merak etme kesinlikle x-530 un tizleri 4400 den çok net hatta uydulardan çıkan ses cam gibi. İkisini de uzun süre kullandım oradan biliyorum. creativein birçok modelinde uydular yüksek tiz sesi ile ilk bakışta cezbeder ama çok net değildir az dikkat edersen.

quote:

Orjinalden alıntı: Ottoman55
bende x-530 sipariş etmiştim mavibilden, kargo kapıya not bırakmış, neyse dedim heyecanla gittim kargoya, bide ne göriym!!!! creative 5200 yollamışlar, göçtüm tam anlamıyla:((((( ben forumu dinledim x-530 aldım, philipsi çok düşündüm ama baktımki x-530u dinleyipte pişman olan çok az, philipsi değiştirenlerse dikkat çekici kadar var. neyse ben böyle düşündüm x-530 aldım tabi karar senin. 4400 kullanıyorum şuanda ve baslar berbat zaten ama tizleri gayet iyi, x-530un tizleri bundan iyi çıkarsa tam süper olacak. Nasıl bir mantıkla 5200 yollarlar hala anlamış değilim kafayı yiyorum .

CWaRRioR

Sisteme Gözat

8 Mart 2007; 19:30:08 

bilmiyorum dikkatinizi çektimi ama x530 un uydularında tiz sesler çok sırıtıyor ve bu hiç de hoş değil bence (x530 um & mms430 um war bu arada)... yada ne biliim film izlerken uydular sanki yetersiz kalıyor. ses aniden yükseldiğinde (film izlerken sıkça olan birşey) uydulardan çatlak sesler geliyor. keşke uyduları daha güzel olsaymış demeden edemiyorum...

berce

24 Mayıs 2007; 23:10:55 

arkadaşlar her ikiside iyi markadır adamlar markalarına leke sürdürmek istemezler bende mms460 var deneme fırsatım olmadı ancak logitech philips den ayıran önemli özellik ise doğrudan oynatıcılara bağlanabilmesi deniyecem beğenmezsem logitech x540 almayı düşünüyorum

youtube engellenirse girin :)
www.vtunnel.com www.beatfiltering.com
CWaRRioR

Sisteme Gözat

25 Mayıs 2007; 0:19:46 

quote:

Orjinalden alıntı: berce

arkadaşlar her ikiside iyi markadır adamlar markalarına leke sürdürmek istemezler bende mms460 var deneme fırsatım olmadı ancak logitech philips den ayıran önemli özellik ise doğrudan oynatıcılara bağlanabilmesi deniyecem beğenmezsem logitech x540 almayı düşünüyorum

analog modeller doğrudan oynatıcılara bağlanamaz. yani x530, x540 ı nereye bağlarsan philipsi de oraya bağlayabilirsin, bu konuda şüphen olmasın. senin bahsettiğin digital setler ki onların kendi çözücüsü mevcut ve üst düzey setlerdir. yani anlayacağın işin markayla uzaktan yakından hiçbir alakası yok...

maverick84

30 Mayıs 2007; 20:34:39 

bende x 540 var ve cok memnunum bir suru ses sistemi kullandım ama son durak logitech daha ilerisi yok

John PHILIPS

31 Mayıs 2007; 11:05:58 

Arkadaşlar mms460 ı ve x-540 ı dinlemiş olan birisi ikisinin tiz oranını karşılaştırabilirmi acaba tiz açısından nasıllar.
CWaRRioR

Sisteme Gözat

31 Mayıs 2007; 14:09:12 

bende mms430 ve x530 (x540la sürücüleri aynı sanırım) var. x530'daki sönük ve ayrıntısız ses mms430 da yok...

rekarte

31 Mayıs 2007; 23:41:25 

bence hemn git ve mms al kardeşim logitec x530 u önermedim önermemde bak benden sölemesi sana bana göre alma...

www.sewap.biz desem imza nasıl olurrrrr
John PHILIPS

1 Haziran 2007; 1:19:33 

quote:

Orjinalden alıntı: rekarte

bence hemn git ve mms al kardeşim logitec x530 u önermedim önermemde bak benden sölemesi sana bana göre alma...

Sadece meraktan sordum satın almicam.Yazın yeni sistem alcam ama 2.1 düşünüyorum.5.1 olursa mms460 veya x540da düşünebilirim
berce

8 Haziran 2007; 0:11:10 

BEN MMS 460 KULLANIYORUM GÜZEL ANCAK KABLOLU UZAKTAN KUMANDASINDA SADECE SES KONTROL DÜĞMESİ VAR BASS KONTROL YOK AMA X540 VAR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berce -- 8 Haziran 2007; 0:21:09 >

youtube engellenirse girin :)
www.vtunnel.com www.beatfiltering.com
donanimciii
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

9 Haziran 2007; 1:28:20