Arkadaşlar creative mp3 player almak istiyorum ancak fiyatı 200 ytl den fazla olmayacak kapasitesi 512 veya 1gb olacak bu konuda bana yardımcı olabilir misiniz hangisini alayım...
Kardeş ben 1 gb creative zen neoon u 199ytlye aldım güzel alet tavsiye ederim. yalnız 1 hafta oldu kulaklık pert.(iyi bi kulaklıkla ses kalitesi mükemmel)
creative tüm serisini alabilrisin zen neeon v200 n 200 veya zen nano plus bunlardan herhangi biri olabilir. Muvo 2 galiba zor bulunan bir ürün o yüzden onu alman zor.
intel core2duo e6750 (2.66) 1333mhz Gigabyte p35ds3l mainboard 2gb (1*2) kingston ddr2 800 mhz Seagate 320 gb 16mb cache NCQ 512mb DDR2 Sapphire X1650PRO Samsung Dvdrw Asus Dvdrw LG cdrw Asus Ta 252 350watt Akasa 3 lü fan kontrolcüsü Flexi kart okuyucu 500gb external wd 16mb cache hdd Avermedia Tv kartı 007 Neon ışıklar
Ben samsung un 1 gb olanını 100 ytl ye aldım kardeşime.Ses kalitesi gerçekten süper.Bu fiyata alabileceğin daha iyi bi mp3 çalar yok.Tek kötülüğü şarjının az olduğundan bahsetmişler yorumlarda.Resmi sitede 13 saat yazıyor ama bazıları 7 saatte bittiğinden bahetmişler.Bunun dışında bi kötülüğü yok gibi bence 88 ytl ye kaçmaz bu mp3 çalar
radyo istemiyorsan öncelikle iriver ları incele derim tercihini iriverdan yana kullan derim ikinci tercihim ise samsung çoğu kişi creative tercih etmiş ama ben samsungun piyasaya biraz geç girdiğini ve diğer markaların gölgesinde kaldığını düşünüyorum
samsung(512 radyolu) kullanan biriyim gayet güzel bir çok formatı çalabiliyor wow ve srs ses efeltleri şahane bence fiyatına göre iyi bir cihaz a dan z ye herşey düşünülmüş bir dene derim
"Sene bin dokuz yüz çift sıfır. Deden bilmez ama baban belki bilir. Salı günü cuma namazından çıktıktan sonra atın üstünde yaya harbe yürüyoruz. Çölde kar diz boyu, karşımda düşman askeri. Çektim kılıcımı iki el ateş ettim, adamı bacağından vurdum. Benim kolumu alçıya aldılar. Hasteneye son sürat arabayla gidiyoruz. arabada damla benzin yok. Neyse eve geçtik o zamanlar elektrik yok. Mum ışığında televizyon seyrediyoruz."
Samsung konusunda arkadaşla hemfikirim.Yepp modelini 1gb Cx300 le deneme fırsatım oldu.Hiç yabana atılacak alet deil.Ama creative de denildiği kadar var bu ikisinden birini seçtiğinde pişman olmassın.Önerilen İriver modellerini ise TR de bulman zor.Ancak forumda veya gittigidiyorda makul fiyat ve dürüst alışveriş şeklinde satılıyor.Şahsen ben bu yolla aldım T10 umu.Aklında olsun yanlız garanti yok haberin olsun.Mesela benimki sorun çıkardı elimde patladı.Patladı da ne oldu gitcem H10 alacam asan88 den bakalım :) para biriksinde...
Orjinalden alıntı: asean20
radyo istemiyorsan öncelikle iriver ları incele derim tercihini iriverdan yana kullan derim ikinci tercihim ise samsung çoğu kişi creative tercih etmiş ama ben samsungun piyasaya biraz geç girdiğini ve diğer markaların gölgesinde kaldığını düşünüyorum
samsung(512 radyolu) kullanan biriyim gayet güzel bir çok formatı çalabiliyor wow ve srs ses efeltleri şahane bence fiyatına göre iyi bir cihaz a dan z ye herşey düşünülmüş bir dene derim