Şimdi Ara

Lumia için bluetooth kulaklık tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,

    Lumia 520 kullanıyorum, yeni bir bluetooth kulaklık alacağım, hangi modelleri tavsiye edersiniz? Kullanıp memnun kaldığınız hangi model var? İki sene önce aldığım Nokia BH-108 modeli bluetooth kulaklığı kullanamadım, ses düşük geliyor. Teşekkürler.



  • Merhaba, yaklasik 3 yildir Plantronics Discovery 975 BT Kulaklik kullaniyorum (Lumia 625 telefonum). Muhtesem bir cihaz. Yakin zamanda arkadasima da aldirdim. Artilari sunlar:

    * Tasarim cok guzel (subjektif)
    * Sarj kilifi var. Yani kulakligi sarj kilifina takip sarj edersen resmen cift sarjla dolasiyorsun. Olur da kulakligin sarji biterse (deli gibi konussan da 24 saati tamamlar sana) ve hareket halindeysen priz, kablo, vs gibi bir derdin olmaz. Takarsin kulakligi kilifina, kilif kulakligi sarj edene kadar manuel idare edersin birazcik. Kilifi ayrica almiyorsun pakete dahil.
    * Cift telefon destegi var (BB 9900 ve Sony Ericsson telefonlarim vardi sorunsuz calisti)
    * Ses kalitesi mukemmel. BT kulakliktan konusuyormussun gibi gelmiyor. Karsiya ilettigi ses de mukemmel. Radyo programlarina bile katildim ve genelde kulakliktan konusuldugunu anlar DJ'ler ama bu kulaklik baska.
    * Kulak arkasi kanca derdi yok. Kulak ici silikon aparatinin kulak kikirdagina oturan bir cikintisi var ve hicbir sekilde kulagindan dusuremezsin. Ayrica takip cikarmasi cok kolay.
    * Normalde ortalama piyasa fiyati 140 - 160 TL arasi ama dedigim gibi gecen gun istanbulbilisim'den arkadasima cok iyi bir fiyata (95 TL) aldik beyaz rengini. Eger stoklar tukenmediyse ciddi firsattir bu fiyat.
  • Tavsiyeniz için teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.