Şimdi Ara

Rode, iXY mikrofon modelinin iPhone 5, 5c ve 5s uyumlu yeni versiyonunu duyurdu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj





  • Rode, iXY mikrofon modelinin iPhone 5, 5c ve 5s uyumlu yeni versiyonunu duyurdu



     

    Ses kayıt teknolojileri konusunda öne çıkan firmalardan Rode, CES 2013 fuarı kapsamında görücüye çıkarttığı iXY mikrofon modelinin iPhone 5, iPhone 5c ve iPhone 5s uyumlu yeni versiyonunu resmi olarak duyurdu.




    İlk versiyonu 30-pin bağlantılı iPhone ve iPad modelleri için geliştirilen Rode iXY, bugün duyurulan yeni versiyonuyla ise artık Lightning bağlantıya sahip iPhone 5, iPhone 5c ve iPhone 5s modellerine de gelmiş durumda. Üzerindeki farklı açılara bakan 2 mikrofonu sayesinde 24-bit/96kHz gibi yüksek kaliteli ses kaydı gerçekleştirebilen iXY, kaydedilen sesleri cihazlar içerisinde depolayabiliyor ve özel olarak hazırlanmış "Rode Rec" isimli uygulamasıyla geniş düzenleme seçenekleri sunabiliyor. Bağlantı noktası nedeniyle iCihazların "Home" butonuna basılmasını zorlaştıran ancak bu sorun için özel bir aksesuar ile gelen Rode iXY, özel bağlantı aparatıyla beraber telefon temelinde DSLR fotoğraf makinelerine de bağlanabiliyor.

      


    Resmi satış fiyatı açıklanmayan yeni Rode iXY'nin, eski versiyon ile benzer olarak $150 seviyesinde satışa çıkması bekleniyor. Kısa tanıtım videosunu aşağıda izleyebilirsiniz.








    Kaynak:http://www.the-digital-picture.com/News/News-Post.aspx?News=10047







  • Şirketimizde de daima "rode" mikrafonlarını kullanıyoruz. Gerçekten kaliteli bir marka..
  • Şunun Android telefonlarda çalışanını yapmadılar bir türlü.

  • Sabit bir girişi olan android yok ki hangi birine yapsınlar, sağ üstte mi istersin sol allta mı istersin orta altta mı hepsinin usb girişi farklı yerlerde

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.