Şimdi Ara

Renault Oyak Kampanyası Ana Konu ® (220. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
18.884
Cevap
315
Favori
1.708.176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
39 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 218219220221222
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • araba olaydı giderdim de bu saatte bu imkanlarla gitmek imkansız
  • Bir tır kaç megane taşır acaba?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • forabosa F kullanıcısına yanıt
    8 adet

    bu saatte masite güvenlikten başka kim vardır ki?
  • 8 çok azmış ya bu sayıyla ancak ilk gün başvuranlar alır herhalde

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Harikasınız ya Ankara MAİS ten önce bayiinin önüne tır gelmeden haberi buraya düşüyor. :DDD
  • Pazar aranırsiniz hadi iyisiniz darisi istanbula

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gelsin arabalarimiz; )

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Thedevilsdance T kullanıcısına yanıt
    arabayı da sattık, kaldık tabanwaya. nerdesin megane :)
  • bu ay kasko yaptıranlar biraz şanssızdılar renault şişirme fiyatına takıldılar kasko değerinde. pazartesi itibariyle kasko değerleri güncellenecek ve şuanki düşmüş fiyatlar yer alacak. bu 1-2 bin tl lik kasko değerindeki düşüş bizede yansırmı? yeni fiyatlar üzerinden bir daha fiyat almaya gerek varmıdır? yoksa pek bir etkisi olmaz mı?
  • ankara trafik şu saatten sonra 8binli plakalara geçti. ümit ediyorum ki 06 fl 8888 bana gelecek
  • Bugün Ankara Mais'e gitmeyi planlayan var mı?
  • seramik oto boya koruma düşünenler için... ben de düşünüyorum ama pek bilgim olmadığından karar veremiyorum, üstelik aracı satarken boya kalınlığı nasıl çıkacak acaba? o da ayrı bir sorun olarak çıkabilir karşımıza. bu seramik koruma konusunda bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim. ankara yıldız'da bir oto kuaföre eski aracımı yıkatmaya götürdüğümde boya koruma da yaptıklarını öğrendim. seramik korumayı 1.100 tl. ye yaptıklarını, toplu talep olursa fiyatın daha da düşeceğini söylediler. kararsızım.

    https://www.youtube.com/watch?v=TMtoFAqc_w4
  • İzmir Mais Ses ver Ses
  • Arkadaşlar sigortacı tanıdığı olan var mı? İkamet değişikliği işine girip aracımın 25 plaka yerine 26 plaka çıkmasını istiyorum.Biraz zahmetli ve riskli bir iş.Maddi getirisinin bu işi yapmaya değip değmeyeceğine karar vermek için megane 1,6 cvt için hem eskişehir hemde erzurum plaka için ayrı ayrı kasko ve sigorta fiyat teklifi verebilecek sigortacı tanıdık lazım.
  • Arkadaşlar bir sorum olacak aydınlatırsanız sevinirim. Aracı babam üstüne alıyoruz. Babamın ikameti İstanbul'da değil başka bir şehirde. Aracı Maltepe Mais'den alacağız. Plaka İstanbul plaka mı olur ? Yada istersek İstanbul plaka olur mu ? İkametgah neredeyse oranın lakası mı olu mecburen ?
    Teşekkürler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mefata -- 31 Ocak 2015; 13:37:02 >
  • mefata M kullanıcısına yanıt
    İkametgah adresi neresi ise plaka da orası olur. benimde pek hoşlaşmadığım bir durum ama kural bu.
  • Daha önce mesajım vardı ama görülmedi emekli meslektaşımız sigortacılık yapıyor her konuda yardımcı olur salih taşpınar aydında acenteliği var 05054996058 alabileceğim en iyi fiyattan benim sigortalarımı yaptı mutlak memnun kalırsınız .
  • uslan_maz U kullanıcısına yanıt
    park senserü bursa bayide 140 tl mi taklıyor
  • Bursa Mais bana park sensörü ne 240tl dedi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkese merhaba,
    Bugün sabah İzmir Maise gittim. MT'mi bulamadım ama estetik paketleriyle ilgili detaylı bilgi almak için yetkili ile konuştum.
    Aşağıda bahsedeceğim fiyatlar Oyak üyeleri için ve yeni araçlar için.

    Öncelikle cam filmini konuştuk. Solarmaster marka cam filmi kullanıyorlarmış. Film kaplama işlemini kendi özel film kaplama atölyelerinde kendileri yapıyorlarmış. Yani bir başka solarmaster bayisine yönlendirmiyorlar. Bir megane ve bir captur üzerinde birebir filmleri gördüm. İşçiliğini gerçekten beğendim. Milimetrik kesimler yapmışlar resmen ve hiç kabarcık vs. yoktu. Ön cam hariç diğer 5 cam 500TL.

    İkinci olarak herkesin merak ettiği boya koruma olayını konuştuk. 2 tip varmış. Birisi 1 yıllık diğeri 5 yıllık koruma sağlayan. 1 yıllık genel olarak bilindiği için 5 yıllık üzerinde durdum. Temel olaak çok ince bir cam film ile kaplanıyormuş (Galsscoat). Dolayısıyla hem güneş ışınlarından hem de asidik hava koşullarından vs. koruyormuş. Cam kaplama diğer kimyasal kaplamalara göre daha zor aşındığı için 5 yıl garinti verebiliyorlar. Ancak burada dikkat eidlecek bir nokta var. O da diğer tüm boya korumalar gibi bunun da dışarıdan gelecek fiziksel etkilere karşı pek bir savunma sağlamamsı. Örneğin bu 5 yıl boyunca kesinlikle fırça ile yıkama yapmamalısınız diyorlar. Hatta bir müşteri garanti kapsamında boya korumasını onartmak için gelmiş ancak bir bakmışlar ki fırça ile yıkanmış. Hatta bir kısmını bildiğin set bulaşık süngeri ile yıkamışlar arabanın Haklı olarak değil boya koruma, vernik hatta boyanın kendisi bile yıpranmış olduğundan garanti kapsamında herhangi bir işlem yapamamışlar. Tuzlu su, çamur, kuş pisliği vs. gibi dış etkenlerden korumak için mantıklı. Cam kaplama olduğu için 5 yıl süreyle bu korumayı sağlayabileceğine de inandım. Ama normal araba yıkamacılarda bile (sözüm ona fırçasız yıkıyoruz diyip köpüğü boca ettikten sonra o çamurlarıyla beraber sürgerle silenler) aşınır diye düşünüyorum. Garajınız varsa ya da kendi aracınızı kendiniz yıkayacaksanız mantıklı olabilir. Fiyatı 950 TL. Bir yıllık olan ise 200TL. Fiyatına baktığımızda her yıl 200TL verip bir yıllık koruma yaptırmak daha iyi gibi görünüyor ama bu 200TL sadece sıfır araçlar için geçerli Her iki boya koruma da yanında iç döşeme korumayı heyide olarak veriyor.

    Araç altına yapılan korumayı konuştuk. Renault'a boya üzereten firmanın ürününü kullanıyorlarmış. Ömür boyu koruma sağlıyormuş. Ses olayını %30 oranında azaltıyormuş. Bana çok inandırıcı gelmiyor bu ses yalıtımı olayı ama fiyatı 200TL olduğu için cazip göründü. Yeri gelmişken cep telefonumdaki desibel ölçme programı ile ufak bir test yaptım. Aracımın yanında durup dış ortam sesini ölçtüm 54db çıktı. Aracımın içine girip kapıyı kapttım ve ölçüm sonucu 38db. çıktı. Motoru çalıştırdım, rolantideyken iç ortam sesi 56db çıktı. Yani dış ortam ile rolanti ses seviyesi ölçüm olarak aynı. Ancak şöyle bir fark var. Dışarıya çıktığında hafif bir rüzgar, kuş sesleri falan böyle huzurlu bir ortam varken araç içinde gürültü sesi var.

    Neyse Kaput koruma filmini de konuştuk 45cm için 350TL imiş. Ama özellikle siyah araçlara öneriyorlarmış. Tahmin edebileceğiniz gibi taşların ufak nokta halindeki çizikleri daha çok belli oluyor siyahta.

    Paket olarak 1 yıllık Boya koruma + Camfilmi + Alt koruma = 900TL ediyor. Zaten yukarıdaki fiyatları toplayınca da 900 ediyor Ama yetkili bayan zaten söylemişti size paket içindeki fiyatları söylüyorum diye.

    Ödemeleri kredikartına göre 6-9 taksite bölebiliyorlarmış ek olarak.

    Bir de son olarak araç teslimini aksatır mı bu işlemler diye sordum. Kesinlikle aksatmaz, sizin plaka vs. işlemleriniz yapılıyorken biz estetik işlemlerinizi yapıyoruz dediler.




  • 
Sayfa: önceki 218219220221222
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.