Şimdi Ara

Taahhüt İptali Konusunda Acil Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Değerli arkadaslar superonline fibernete ocak ayında üye oldum.
    gectigimiz haftalarda isim dolayısıyla tasınmak durumunda kaldım fiber altyapı olmadıgı icin adsl ye gecmeyi kabul ettim.tabi yeni bir taahhüt baslattılar.
    Nakil icin ilk basvuru tarihi 9 haziran..
    Telekom altyapısı oldugu icin telekom yetkilileri geldi ve bana portların dolu oldugunu söylediler..
    Konustugum süperonline yetkilisi yeni bir port acma 1 ayda sürebilir 6 ayda belli olmaz dedi.
    yani ne zaman internetimin baglanacagı belli degil.
    işin ilginci misal 1 sene sonra internet baglansa taahhütüm o zaman baslayacak..+2 sene daha yani..
    Bu durumda iptal edebilirmiyim diye sordugumda cayma bedeli alacaklarını söylediler net hatırlamıyorum ama 400 tl civarıydı..
    Fiberi gectim adsl hizmeti bile saglayamıyorlar ama cezayıda kılıc gibi tepemizde sallıyorlar..

    Sormak istedigim hakkımı nasıl arayabilirim..İptal edip tüketici heyeti tarzı biryere mi gitmeliyim? gitsem haklı cıkarmıyım ?
    Tecrübeli veya bu konuda bilgisi olan arkadasların yardımlarını rica ediyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hüdavendigar07 -- 14 Temmuz 2014; 3:11:31 >







  • Geçmiş olsun kardeş Superonline kullandım sonraları nette bir arıza çıktı 1 ayda yapamadılar iptal istedim bin dereden su getirdiler sürekli yalanlar iyi kötü ttnet kullanmalısın sonuçta tüm altyapı onlarda ttnet dışında bir hizmet alırsan Telekom kesinlikle bakmıyor yani baktı gibi gösteriyorlar ama yapmıyorlar diğer servislerinde saha ekipleri yok onlarda türk telekoma topu atıyorlar yani anlican büyük sıkıntı.
  • haklısın kardes bende direk adsl kullanacak olsam ttnet kullanırdım ama taahhüt olunca mecbur superonlineye gectik..peki sen ne yaptın iptal ettirebildin mi ?
  • Hüdavendigar07 kullanıcısına yanıt
    Bilgilerimin yazılı olduğu imzala dilekçe istediler faks yoluyla tam 3 kere gönderdim sonra teyit için arayacaklarını söylediler 48 saat içinde tabiki aramadılar ben geri dönüş yaptığımda gelmediklerini söylediler bu sefer tanıdık vasıtasıyla noterden dilekçe gönderdim aradım bir güzelde tehdit ettim sonra modemi gönderdim ama dediğim gibi bin dereden su getiriyorlar sadece Superonline değil bunların hepsi sahtekar abone yaparken 5 dakika ama iptal ederken imza,belge filan trajikomik çağ dışı uygulamalar uzak durun derim hatta ttnet boşver ikamet yerinde kablo hattı varsa uydunete geç devlet kuruluşu hiçbir sıkıntı yok çevremde kullananlar var iptal ederkende sıkıntı yaratmıyorlar.
  • süperonline ilk kurduğu zaman altyapıyı hemen almıştım evime ama her ay 250-300 tl fatura gelmeye başlayınca bende tazminatını ödeyip kapattırdım ve uydunete geçtim.Sırf faturayı denemek için internetin fişini çektim bir ay pc yi açmadım gene yüksek fatura geldi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.