Şimdi Ara

Kasko sorgulama işlemi Lütfen ACİL yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba bugün arabayla kaza yaptım. Arabam şu an trafik otoparkında. Aracım pert maalesef. Aracımın sigortası var ama kaskosu olduğundan şüpheliyim kaskoyu abim yaptırmıştı tam hatırlamıyor. İnternetten sorgulattım bu sonuçlar çıkıyor ama bu acaba zorunlu trafik sigortası mı yoksa kasko mu? Bilgisi olanlar yardım edebilir mi şimdiden teşekkür ederim. Geçmiş olsun dilekleriniz için de teşekkürler şimdiden sağolun.

     Kasko sorgulama işlemi Lütfen ACİL yardım







  • geçmiş olsun. sigortayı yapan firmaya telefon açın, numarası poliçe üstünde mevcuttur. muhtemelen kaskoyu da onlar yapmıştır. ya da abiye bir sms atın.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ChanningTatum

    Merhaba bugün arabayla kaza yaptım. Arabam şu an trafik otoparkında. Aracım pert maalesef. Aracımın sigortası var ama kaskosu olduğundan şüpheliyim kaskoyu abim yaptırmıştı tam hatırlamıyor. İnternetten sorgulattım bu sonuçlar çıkıyor ama bu acaba zorunlu trafik sigortası mı yoksa kasko mu? Bilgisi olanlar yardım edebilir mi şimdiden teşekkür ederim. Geçmiş olsun dilekleriniz için de teşekkürler şimdiden sağolun.

     Kasko sorgulama işlemi Lütfen ACİL yardım


    Dostum geçmiş olsun Araç kimin üzerineyse TC nosunu PM at bana hemen yardımcı olayım sana. Hangi şirket hangi acente poliçe numarası bilgi veririm.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.