Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorilerim | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri | Reklam ver
Cevap: MOTOR SiLK TESTED BY ADiLFROM

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Motorlu Araçlar Dünyası] >> Otomobil Yardım >> Teknik Konular ve Teknik yardım Genel >> Cevap: MOTOR SiLK TESTED BY ADiLFROM Sayfa: <<   < önceki  1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
alieser

16 Eylül 2007, 16:29:33  
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: 1atasoy

vallaha bende aldım hepsiburadadan ama 30.000 bakımını bekliyorum yaptırınca katıcam yağa

elbette,
yeni yağ ve yeni filtre elde edilecek verimi çok etkiliyor. israf olmasada fayda gecikiyor. yeni yağda uyguladıktan sonra 20 dakika rolantide çalıştırmak yerine 20 km yol itmeni tavsiye ederim. çok daha hızlı etki gösteriyor.

www.anadestek.com (uygulama bilgileri için)

motor silk boron cls bond
1atasoy

Sisteme Gözat

17 Eylül 2007, 14:33:22  

aslında 13 ağustosta bakım yaptırdım o zaman km 24.800 civarı idi şimdi 26.500 km de araç koysammı koymasam mı dşye düşünüyorum
quote:

Orjinalden alıntı: alieser

quote:

vallaha bende aldım hepsiburadadan ama 30.000 bakımını bekliyorum yaptırınca katıcam yağa

elbette,
yeni yağ ve yeni filtre elde edilecek verimi çok etkiliyor. israf olmasada fayda gecikiyor. yeni yağda uyguladıktan sonra 20 dakika rolantide çalıştırmak yerine 20 km yol itmeni tavsiye ederim. çok daha hızlı etki gösteriyor.

***FİAT DOBLO TEAM***

Karadeniz Fırtınası OFLU ALİ
1998 İVECO M 23 TURBO
SİNCE 1984
alieser

17 Eylül 2007, 20:18:44  

merhaba
yaklaşık 2000 km olmuş. bakım esnasında yağ ve filtre değiştiyse rahatlıkla şu an kullanabilirsiniz. zaten motor silkin bakımdan sonra bir süre bekleyiniz dediği bakım motor rektifiyesidir.

quote:

aslında 13 ağustosta bakım yaptırdım o zaman km 24.800 civarı idi şimdi 26.500 km de araç koysammı koymasam mı dşye düşünüyorum
quote:

quote:

elbette,

badmaze

18 Eylül 2007, 12:23:08  

Ali bey ankarada bir subeniz varmı.. ve de fiyat konusunda mesajınızı beklyorum..

wolf_HKN

18 Eylül 2007, 10:54:17  

bir özel mesajda bana yollayın ali bey fiyat olarak ve ist de nerden temin ederim onuda söyleyin
quote:

forumda fiyat isteyen tüm arkadaşların özeline bir fiyat yazdım. ürünün piyasa koşullarına zarar vermemek için fiyatı özelde tutmak istedim. sağolsun şu ana kadar arkadaşlarda yansıtmadılar.sizede özel mesaj olarak gönderiyorum. umarım bir şeyler yapabilmişizdir

kolay gelsin
ali eser

quote:

Orjinalden alıntı: Falmor

Ali Bey forumumuza özel iyi bi fiyat verebilirseniz sanırım herkes bu üründen faydalanmak isteyecektir.Hepsiburada da 80 YTL. Sizin teklifiniz nasıl olur?

5.500 rpm de HAYAT BİTER VTEC BAŞLAR (VTİ)
alieser

19 Eylül 2007, 3:18:47  

motor silk ile ilgili bir atasözü söyleyebilirim kullanacak olanlara

Doğru bir uygulama, hiç bir üründe Motor Silk teki kadar önemli olmamıştı...

yardımcı olunur...

reklam olurmu bilmem ama www.motorsilk1.com da yardımcı olur. o kadar para, boşa gitmesin diye..

toggy06

19 Eylül 2007, 15:29:05  

bana da özel'den fiyat gönderebilir misiniz?

alieser

19 Eylül 2007, 15:30:48  

özele yazdım
ilginiz için teşekkür ederim

quote:

Orjinalden alıntı: toggy06

bana da özel'den fiyat gönderebilir misiniz?

happycar

19 Eylül 2007, 21:38:16  

motorsılk sıtesınde eskı araclardan zıyade yenı araclarda etkı gosterecegını söyluyor.dıkkatlı okursanız..ben mı yanılıyorum acaba?

alieser

19 Eylül 2007, 22:05:36  

Elbette doğru,
Sitede aynen öyle yazıyor. Motor Silk in 1 yıl kadar önce 2 modeli mevcuttu. önceden kullanan arkadaşlar bilebilir ;

Motor Silk E.T : 60.000 km etkili ve eski araçlarda kullanılı (Teflon içerikli idi)
Motor Silk Boron : 150.000 km etkili ve çok eski olmayan tüm araçlarda kullanılabilir. (Bor içerikli)

Amerika 2006 yılında tüm teflon içerikli petrol ürünlerini yasakladı. Türkiye de hala yasak değil. Bizde "neden Amerika nın satamadıklarını Türkiye de satalım" dedik ve diğer firmalar satmaya devam etselerde Motor Silk E.T yi getirmeyi bıraktık.

Bunun üzerine Prof Dr Ali Erdemir, Motor Silk Boron Cls Bond da değişiklik yaparak hem teflon boyutunda hemde bor boyutunda BOR içerikle zenginleştirdiği yeni ürününü piyasaya sürdü. Yani eskide 2 farklı ürün vardı. Şimdi tek ürün ikisininde görevini yapıyor. Eski ve yeni arabaya uyarlanmış tek ürün söz konusu artık.
Broşürü toptan bastırdığımız için halihazırda dağıttığım broşürlerde Motor Silk E.T. nin tanıtımını görebilirsiniz. 25.000 broşür kaldı yaklaşık. Site içeriğide tamamıyle bu broşürlerden tercüme. hiç bir değişiklik yapmamaya özen gösteriyoruz ortada bir patent olduğu için. yani 25.000 broşür biter. site içeriği değişir.

elbette broşür bitecek diye bir hak zaiyatı yok ortada. telaşlı olmamamızın sebebide bu. kapsam daralması olsaydı hemen duyurulması gerekirdi. Burada bir kapsam genişlemesi var. ve telaş edilmiyor.
sorunuz için teşekkür ederim. çünki ilk kez soruldu

Umarım yardımcı olabilmişimdir.

Ali Eser
quote:

Orjinalden alıntı: happycar

motorsılk sıtesınde eskı araclardan zıyade yenı araclarda etkı gosterecegını söyluyor.dıkkatlı okursanız..ben mı yanılıyorum acaba?

alieser

21 Eylül 2007, 12:22:39  

arkadaşlar ; motor silk e teveccühünüz için teşekkür ederim. umarım elde edilen faydalarıda buraya yansıtırız. tüm arkadaşları uyarmak istediğim bir konu var. Motor Silk sadece doğru uygulandığında faydalıdır. Yani doğru bir uygulama , hiç bir üründe Motor Silk kadar önemli olmamıştı...

bu konuda forumdaki arkadaşların hizmetindeyiz. nereden alırsanız alın ama uygulama ya dikkat

iyi forumlar
alieser
(uygulama bilgileri www.anadestek.com "ürün ve uygulama linkinde)

ozgurceylan55

21 Eylül 2007, 9:31:35  

ali bey bana da özelden fiyat gönderirseniz sevinirim,şimdiden teşekkürler.

atacan05

21 Eylül 2007, 10:00:49  

aracım 99 model megane 2.0 ve 140 bin km.de yağ değişimi yapalı 2000 km oldu, kullanmam uygun mu?motorsilk1.com adesinde dünyadaki referanslarınız içinde renaultu göremedim?
bir fiyatta ben rica edeceğim (Şanzıman katkısıyla birlikte)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atacan05 -- 21 Eylül 2007; 10:09:09 >

alieser

21 Eylül 2007, 24:49:21  

5000 km lik yağa 1500 km ye kadar
10.000 km lik yağa 3000 km ye kadar
20.000 km lik yağa 6000 km ye kadar konabilir. dolasıyla sizin yağ 10.000 km lik ise kurtarıyor.
özelinize yazdım
ilginiz için teşekkürler

quote:

Orjinalden alıntı: atacan05

aracım 99 model megane 2.0 ve 140 bin km.de yağ değişimi yapalı 2000 km oldu, kullanmam uygun mu?motorsilk1.com adesinde dünyadaki referanslarınız içinde renaultu göremedim?
bir fiyatta ben rica edeceğim (Şanzıman katkısıyla birlikte)

alieser

21 Eylül 2007, 21:34:08  

MOTOR SİLK FORUM ÜYELERİNE YAPILAN İNDİRİM HAKKINDA

merhaba arkadaşlar, bir sohbet esnasında ortaya çıkan indirimle ilgili yaklaşık 18 kişi fiyat sordu. çok olmasada forumdan satınalanda oldu. işin buraya yazacak kadar ilginç olan kısmı ise forum dışı internetten arama yaparken yorumlarla karşılaşıp arayan daha çok oldu. ve alan da. bizim amacımız forum üyeleriydi. dışarıda zaten bayilerim 80 ytl karşılığında satıyorlar. bu sebeple yine geniş bir tarih olan 1 ekim 2007 de bu forumsal kampanyamız bitsin diyorum ben. bayilere ayıp olmadan :)

anlayışınız ve şu ana kadarki ilgi için tekrar tekrar teşekkür ederim. umarım fazlası ile fayda ve performans sağlarda konuşacak daha çok şeyimiz olur

ali eser
www.anadestek.com

ozgurceylan55

22 Eylül 2007, 9:35:34  

ali bey posta çeki hesap no derken ptt nin mi oluyor ? ben ptt nin olarak algıladım umarım başka kuruluşların böyle birşeyi yoktur.Bir de alıcı adı soyadı kısmına sizin adınızı mı yazacağız yoksa firmanın adını mı (anadestek olarak),Teşekkürler.

wolf_HKN

22 Eylül 2007, 10:49:22  

Ali bey 1 adet sipariş versem ne zaman gönderirsiniz parayı nereye göndereyim 150.000 km olmuş honda civic için kullanacağız herrhasngi bir yan etkide bulunmaz umarım
sitenizde honda yı göremedim ondan soruyorum

5.500 rpm de HAYAT BİTER VTEC BAŞLAR (VTİ)
alieser

22 Eylül 2007, 16:13:06  

online işleme açık PTT

gördüğünüz heryerden ödeme yapabilirsiniz. posta çeki hesap no :5268700 hesap sahibi benim(ali m. hanefi eser)
yatırdıktan sonra siparis@anadestek.com adresine yatırdığınızı, hangi ürünü istediğinizi tam isim ve posta adresinizi mail atarsanız, anında hesabı chek eder kargoya verirler. veya masraf edip ararsanız bir de dekont faxlatırız size.

quote:

Orjinalden alıntı: ozgurceylan55

ali bey posta çeki hesap no derken ptt nin mi oluyor ? ben ptt nin olarak algıladım umarım başka kuruluşların böyle birşeyi yoktur.Bir de alıcı adı soyadı kısmına sizin adınızı mı yazacağız yoksa firmanın adını mı (anadestek olarak),Teşekkürler.

alieser

22 Eylül 2007, 21:43:59  

http://www.anadestek.com/Yeni%20Motor%20Silk%202007.htm

bu adres ingilizce bilenler tarafından incelenmeli bence. türüm türüm yeni teknoloji

alieser

biolog2603

23 Eylül 2007, 19:41:23  

abi ii günler 120bin km reno 9 fairway lpg'li ve fiat albea 1.2 motor 2002 model 102bin(lpg'yi 2gün önce taktırdım) km deki araçlarımız var her ikisinde de (bi ktu ikisinede yeter mi konya ya gelirsek pazarlık da ederiz ona göre malum emirdağlıyız da:) kullanmamız için ne dersiniz ve akşehirdeyiz konya'ya geldiğimizde de alabiliriz zaten ancak bi kaç ay sonra belimizi doğrultabilecez:) fiyat konusunda da yardımcı olursanız sevinirim:) ii çalışmalar

alieser

23 Eylül 2007, 20:24:58  

merhaba
ilginiz için teşekkür ederim.
elbette Motor Silk i yakıt tasarrufu, motor ömrünün artması, kompresyon ve çekişin artması, sürtünme seslerinin kesilmesi, yağ yakıyorsa azalması veya kesilmesi gibi sebeplerden ötürü her iki aracınıza da tavsiye ederim. Bu arada 1 her bir araca 1 kutusu yetiyor. yani 2 araca 2 kutu yetebilir. Fiyatlar ülke çapında standart. Konya daki bayiler 2007 ürününe geçtikleri için fiyatları 80 ytl. ama şansınız varsa akşehit bayilerimizde hala 75 ytl den bulabilirsiniz

Konya - Akşehir 1 Satıcı Bayi Kaya Otomotiv - Bilal Kaya
Tel : 0332 812 47 00
2. Sanayi Sitesi 2/A Blok No : 10 Akşehir / Konya

Konya - Akşehir 2 Satıcı Bayi Eriş Ticaret - Osman Durmuş & Kamil Kavgaoğlu
Tel: 0332 813 20 05 Sanayi Sitesi 2.Blok No:6 Akşehir / Konya

iyi forumlar

quote:

Orjinalden alıntı: biolog2603

abi ii günler 120bin km reno 9 fairway lpg'li ve fiat albea 1.2 motor 2002 model 102bin(lpg'yi 2gün önce taktırdım) km deki araçlarımız var her ikisinde de (bi ktu ikisinede yeter mi konya ya gelirsek pazarlık da ederiz ona göre malum emirdağlıyız da:) kullanmamız için ne dersiniz ve akşehirdeyiz konya'ya geldiğimizde de alabiliriz zaten ancak bi kaç ay sonra belimizi doğrultabilecez:) fiyat konusunda da yardımcı olursanız sevinirim:) ii çalışmalar

biolog2603

24 Eylül 2007, 23:16:30  

cevabınız için teşekkürler tekrar ii çalışmalr saygılar.

alieser

24 Eylül 2007, 23:46:41  

nezaketiniz ve ilginiz için biz tekrar teşekkür ederiz. arkadaşlara kısa bir hatırlatma : Motor Silk ürünlerinde forum üyelerine yaptığımız indirim 1 ekim 2007 tarihinde son buluyor. bu vesileyle sadece hatır kalmasın diye hatırlatırız

www.anadestek.com

quote:

Orjinalden alıntı: biolog2603

cevabınız için teşekkürler tekrar ii çalışmalr saygılar.

saglam55

25 Eylül 2007, 9:18:11  

selam.
alieser bey, motorsilk katkısını eklerken katkı miktarı kadar motor yağını azaltmak gerekiyor mu? bana taksitli fiyat daha uygun olduğu için "hepsiburada" dan sipariş ettim. iyi günler.

focus 2005 collection sedan
alieser

25 Eylül 2007, 16:05:49  

önemli soru. yağ katkısı ile metal katkısını en kolay ayırabileceğiniz yer yağı katkı kadar eksik mi yoksa tammı konulacağıdır. motor sik uytgulayacağınız için motor yağınızı kesinlikle eksik koymayın. servisi ne öneriyorsa o kadar koyun. motor silk i üzerine ekleyin. motor silk bir süre sonra metal aksama kendini emdirip yağın için de kalmayacaktır.

hayırlı olsun bu arada
quote:

Orjinalden alıntı: saglam55

selam.
alieser bey, motorsilk katkısını eklerken katkı miktarı kadar motor yağını azaltmak gerekiyor mu? bana taksitli fiyat daha uygun olduğu için "hepsiburada" dan sipariş ettim. iyi günler.

ozgurceylan55

26 Eylül 2007, 2:40:56  

ali bey sayenizde motor silk hakkında bir çok şey öğrendik,doyurucu açıklamalarınıza da güvenerek bir kutu sipariş ettim,yollamışsınız bekliyorum herhalde yarın elimde olur.Motor silk için hep doğru uygulama çok önemli diyorsunuz.Benim aklımı karıştıran şu çalkalama olayı.Formülün geliştirildiği artık çalkalamaya gerek kalmadığını( çökelmeyen motor silk) okudum ama aynı zamanda çalkalanması gerektiği de söyleniyor.Bu iki ifade de sizin internet sitenizde yazıyor.Sonuçta doğru uygulama açısından çalkalayalım mı yoksa çalkalamayalım mı?Çalkalamak gerekiyorsa bu ne kadar olmalı?

alieser

26 Eylül 2007, 2:59:51  

merhaba özgür bey,
ilginiz için teşekkürler.
okuduklarınızın tamamının doğru olduğu ile başlayayım söze. motor silk-2006 10 dakika kesintisiz çalkalama ile bor partiküllerini içeriğindeki borik aside homojen (eşit) olarak dağıtabiliyordu. motor silk-2007 de ise sizin ayranı çalkalamanız misali bir kaç saniye çalkalamanız yeterli olacaktır.
umarım net bir açıklama olmuştur. fark 10 dakika ile 1 dakika çalkalanma farkı.

motor yağı ve filtresi yeni veya yeniye yakın olmalı
motor ısıtılmalı hatta fan açılması beklenmeli
fan açılınca motor yağının içine motor silk dökülmeli
araç tekrar çalıştırılıp tadını çıkarmalı :)

iyi geceler dilerim
ali eser

quote:

ali bey sayenizde motor silk hakkında bir çok şey öğrendik,doyurucu açıklamalarınıza da güvenerek bir kutu sipariş ettim,yollamışsınız bekliyorum herhalde yarın elimde olur.Motor silk için hep doğru uygulama çok önemli diyorsunuz.Benim aklımı karıştıran şu çalkalama olayı.Formülün geliştirildiği artık çalkalamaya gerek kalmadığını( çökelmeyen motor silk) okudum ama aynı zamanda çalkalanması gerektiği de söyleniyor.Bu iki ifade de sizin internet sitenizde yazıyor.Sonuçta doğru uygulama açısından çalkalayalım mı yoksa çalkalamayalım mı?Çalkalamak gerekiyorsa bu ne kadar olmalı?

ozgurceylan55

26 Eylül 2007, 4:23:51  

Ali bey çok teşekkürler.

ozgurceylan55

27 Eylül 2007, 2:32:55  

Ali bey motor silk elime geçti.Geçen hafta aracımın (bu arada aracım toyota corolla 1.3 terra 1999 model+LPG sistemi de mevcut,110.000 km de.) LPG sisteminin bakımını yaptırdım,filtreyi değiştirdim,tekrar gaz ayarını yaptırdım.Cuma günü de servisten randevu aldım.Yani ben motor silk e sıkı hazırlanıyorum.Cuma günü yağı ve filtreyi değiştirdikten sonra doğru uygulamayla birlikte marifetlerini göreceğim.Ben sabırsızlanıyorum.Sonuçlarını da (ben olumlu olacağına inanıyorum) buradan açıklamaya çalışacağım.

alieser

27 Eylül 2007, 2:45:16  

merhaba özgür bey,
ilkin , internet sitemizin (www.anadestek.com) (dizaynı pek iyi olmasa da) İstanbul dan Samsun a 48 saatte teslimat yaptığını teyit ettiğiniz için teşekkür ederim.

servsten çıktıktan sonra motorun ısınması için biraz yol gitmeniz ve yahut rolantide de olsa bir süre beklemeniz gerektiğini ve uygulamadan sonrada düşük devirle bir miktar yol gideceğinizi unutmayın.

sonuçları görmekten mutlu olacağız

iyi geceler
alieser

quote:

Ali bey motor silk elime geçti.Geçen hafta aracımın (bu arada aracım toyota corolla 1.3 terra 1999 model+LPG sistemi de mevcut,110.000 km de.) LPG sisteminin bakımını yaptırdım,filtreyi değiştirdim,tekrar gaz ayarını yaptırdım.Cuma günü de servisten randevu aldım.Yani ben motor silk e sıkı hazırlanıyorum.Cuma günü yağı ve filtreyi değiştirdikten sonra doğru uygulamayla birlikte marifetlerini göreceğim.Ben sabırsızlanıyorum.Sonuçlarını da (ben olumlu olacağına inanıyorum) buradan açıklamaya çalışacağım.

alieser

28 Eylül 2007, 12:39:55  

utkucay

28 Eylül 2007, 1:07:09  

quote:

Karaman Özel İdare Motor Silk Test Sonuçları

bence ilgilenilecek bir konu

alieser
www.anadestek.com

toros stw 'da ortalama %18 kompresyon artışı olmuş gerçekten çok iyi

http://www.cevreyikimkurtaracak.com/
alieser

28 Eylül 2007, 1:13:36  

elbette araçtan araca değişiyor . bu eski bir araç. ama bizim genelde aldığımız uygulama sonuçları ortalaması % 10. ve söylemimiz hep % 10 kompresyon artışıdır.

alieser
www.anadestek.com

yakamozcuk

Sisteme Gözat

28 Eylül 2007, 13:57:21  

Ali Bey merhaba
aracım tempra 2.0 ie 16v 148.000 km de bende almayı düşünüyorum hangi ürününüzü önerirsiniz motor için.motora herhangi bir zararı olmaz değilmi çünkü bu aracın motor bakımı nerdeyse arbanın yarı fiyatı zaten yağ ve yağ filtresi değişim süresi ve km si yaklaşıyor fakat ankara da bayilik göremedim ben kırıkkale deyim bana en yakın yer kayseri ve çorum şimdilik sipariş vermeyi düşünüyorum ankara ya bayii ne zaman açılcak bir bilginiz varmı tşkler

### DH Edanalılar Grubu ###

...::: /T/A/K/I/M/:::/F/I/A/T/:::&:::/T/O/F/A/Ş/ :::...
utkucay

28 Eylül 2007, 14:05:53  

quote:

elbette araçtan araca değişiyor . bu eski bir araç. ama bizim genelde aldığımız uygulama sonuçları ortalaması % 10. ve söylemimiz hep % 10 kompresyon artışıdır.

alieser
www.anadestek.com

zaten benim araçta 95 model corolla 250.000 km 'de. böyle bi ürüne ihtiyacı var

alieser

28 Eylül 2007, 17:03:08  

quote:

Orjinalden alıntı: yakamozcuk

Ali Bey merhaba
aracım tempra 2.0 ie 16v 148.000 km de bende almayı düşünüyorum hangi ürününüzü önerirsiniz motor için.motora herhangi bir zararı olmaz değilmi çünkü bu aracın motor bakımı nerdeyse arbanın yarı fiyatı zaten yağ ve yağ filtresi değişim süresi ve km si yaklaşıyor fakat ankara da bayilik göremedim ben kırıkkale deyim bana en yakın yer kayseri ve çorum şimdilik sipariş vermeyi düşünüyorum ankara ya bayii ne zaman açılcak bir bilginiz varmı tşkler

merhaba
ilginiz için teşekkürler
Aracınızda uygulayacağınız Model "Motor Silk Boron CLS Bond" elbette tavsiye ederiz. , motoru eski haline yaklaştırmak için çeşitli yararlar sağlar. çekiş gücü artışı, kompresyon artışı, sürütünme azalmasından ses azalması ve parçaların aşınmalarının azalması, aşınan yerlerin bor ile doyurulmaya başlanması gibi ...

yeni yağ ile birlikte konmasını tavsiye ediyoruz. yani yağ değişimini bekleyin.

zamanlama iyi. sanırım bu aybaşında Ankara da bir bayimiz olacak. görüşmelerimiz nihayete ermiş değil, ama sanırım olumlu bir şeklide sonuçlanacak.

internettende edinebilirsiniz. 2007 si sadece www.anadestek.com da :) ekmek parası...

iyi forumlar
alieser

TatanQa

28 Eylül 2007, 17:07:12  

Merak ettiğim birşey, 25-30 bin km önce uygulamıştım Motorsilk ürününü... Tekrar ne zaman koymam gerekiyor ? Açıkçası üzerindeki 150bin km ibaresi bana pek inandırıcı gelmiyor. Hatta şu aralar aracımda etkisini yitirdiğini düşünüyorum ama psikolojikte olabilir..

Yeniden şu anda alıp uygulasam zararı olurmu ? Veya yararı ?

teşekkürler

_______________ _____CRDI________
alieser

28 Eylül 2007, 17:17:24  

arabanım model km sine bağlı..
model?
km?

alieser

quote:

Orjinalden alıntı: TatanQa

Merak ettiğim birşey, 25-30 bin km önce uygulamıştım Motorsilk ürününü... Tekrar ne zaman koymam gerekiyor ? Açıkçası üzerindeki 150bin km ibaresi bana pek inandırıcı gelmiyor. Hatta şu aralar aracımda etkisini yitirdiğini düşünüyorum ama psikolojikte olabilir..

Yeniden şu anda alıp uygulasam zararı olurmu ? Veya yararı ?

teşekkürler

TatanQa

28 Eylül 2007, 17:45:55  

Selam

Aracım 98 model Uno 70S karbüratörlü. Şu an 103bin km de..

alieser

28 Eylül 2007, 18:14:58  

merhaba
103 binde bir araba ise bakımlı da olsa motor silk o arabada çok şeyi değiştirir

tekrar koyabilirsiniz

kolay gelsin

quote:

Selam

utkucay

28 Eylül 2007, 19:19:30  

quote:

merhaba
103 binde bir araba ise bakımlı da olsa motor silk o arabada çok şeyi değiştirir

tekrar koyabilirsiniz

kolay gelsin

quote:

Selam

arkadaş zaten 30 bin km önce uygulanmış ve asıl sorduğu kutunun üzerine 150 bin km gidiyor yazıyor diyor. ve etkisini kaybettiğini düşünüyor.

peki arkadaş etkisini kaybedip kaybetmediğini nasıl anlayabilir ?

alieser

29 Eylül 2007, 1:36:09  

uyarınız için teşekkür ederim. mesajları tekrar okuduğumda sorunun cevabını tam kapsamadığını bende farkettim

Prof Dr Ali Erdemir sıfır km den 8000 km ye varmış bir aracın bir kutu motor silk i absorbe edebilecek duruma geldiğini ölçümlemiş. yani bir araca ilk 8000. km sinde bir kutu ürün uygularsanız bir sonraki uygulamayı 150.000 km de yapmalısınız. Oysa biz 100.000 km yi geçmiş araçlarda çizik miktarının 8000 km deki bir araca göre çok daha fazla olacağından 2 hafta arayla 2 uygulama yapıyoruz. ilk uygulamadan sonra arzu edilen performans ve sonuçlar elde edilirse 2. uygulamayı yapmayabiliyoruz. ama arzu edilen faydalarda yol alınmışsa ama tamamlanmamış ise (örneğin 2 litre yağ yakıyor ve bu bir iki hafta içinde 750 grama düştüyse bir iki hafta zarfında ikinci ürünüde uygulayarak tamamen kesilmesini sağlıyoruz)
burada sözkonusu araç 100.000 km yi geçti ise ki uygulamadan da 30.000 km geçmiş gönül ferahlığıyla ikinci ürünü uygulayabileceğini ve tekrar artan bir performans verim elde edeceğinin garantisini sunuyoruz.

umarım daha açıklayıcı olmuştur

alieser
www.anadestek.com

etkiyi motor kompresyonundan ölçebilir bu arada

quote:

Orjinalden alıntı: utkucay

quote:

merhaba

tekrar koyabilirsiniz

kolay gelsin

quote:

Selam

arkadaş zaten 30 bin km önce uygulanmış ve asıl sorduğu kutunun üzerine 150 bin km gidiyor yazıyor diyor. ve etkisini kaybettiğini düşünüyor.

alieser

29 Eylül 2007, 1:40:30  

merhaba arkadaşlar
motor silk ile ilgili 11 aylık bir test çalışması yürüten i.e.t.t nin 17 sayfalık bir raporu var. iyi incelenirse enteresan sonuçlar alınmış. bilginize.

alieser

motor silk i.e.t.t test sonuçları

ozgurceylan55

29 Eylül 2007, 2:04:38  

merhaba arkadaşlar,bugün aracımın bakımından sonra motorsilki kullandım.Ali beyin tavsiyelerine uygun olarak doğru uygulamayı yaptığımı düşünüyorum.Sonuç olarak motor silki motora döker dökmez motor sesinde hissedilir bir azalma hissettim.Aracın içi daha sessiz sanki bir üst sınıf seviyesinde oldu.Motor da dolayısıyla daha pürüzsüz çalışıyor.Yakıt tasarrufu açısından şu an için birşey söyleyemeyeceğim ama sık sık durumu sizinle paylaşmaya çalışacağım.

alieser

29 Eylül 2007, 2:23:32  

şu aşamada kolay hissedebileceğiniz kırmızı ışıkta kalkış (kompresyon artışı ) ve kolay devirlenme ( sürtünmesizlik) ile ilgili yorumlarınızıda bekliyoruz.

hayırlı olsun. umarım beklentilerinizi karşılar

alieser
www.anadestek.com

quote:

merhaba arkadaşlar,bugün aracımın bakımından sonra motorsilki kullandım.Ali beyin tavsiyelerine uygun olarak doğru uygulamayı yaptığımı düşünüyorum.Sonuç olarak motor silki motora döker dökmez motor sesinde hissedilir bir azalma hissettim.Aracın içi daha sessiz sanki bir üst sınıf seviyesinde oldu.Motor da dolayısıyla daha pürüzsüz çalışıyor.Yakıt tasarrufu açısından şu an için birşey söyleyemeyeceğim ama sık sık durumu sizinle paylaşmaya çalışacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alieser -- 29 Eylül 2007; 2:24:20 >

ozgurceylan55

29 Eylül 2007, 2:28:40  

evet arabanın hareketi çok yumuşak ve rahat,sanki arabaya yeni motor takılmış gibi.Ben beklentilerimi karşılayacağını düşünüyorum.

alieser

29 Eylül 2007, 2:31:10  

bunları yazdığına göre şu benim çığırtganlığını yaptığım "doğru uygulama" dan hiç sapmamışsın anlaşılan :)
e tabi bir de tazecik 2007 ürününü kullanıyorsun :) (bu kadar da olsun kızmayın sakın)

ozgurceylan55

29 Eylül 2007, 2:38:19  

araba servisten çıktıktan sonra bir müddet yol alıp bir benzin istasyonuna girdim, orada rölantide de bekleyip fanın açmasını sağladım,tabiki bu arada şişeyi çalkalamaya devam ediyordum.Olsun siz 2007 ürününü çok çalkalamaya gerek yok dediniz ama ben yine de biraz fazla salladım.Fan açar açmaz motoru stop edip hazır çalkalanmış motor silki döktüm.Ardından tekrar motoru çalıştırıp bir iki dakika bekleyip hemen yola devam ettim,fazla yüksek devirlere çıkmadan yaklaşık 20 km yol yaptım.Benim uygulama tarzım bu.Sizden öğrendiğimiz kadarıyla, umarım bir eksiklik yoktur.

alieser

29 Eylül 2007, 2:45:40  

forumda birileri uygulamayı sorarsa sen cevap verirsin artık :) mükemmel olmuş. gündüzleri doğru bilgi verme işini sana devrediyorum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alieser -- 29 Eylül 2007; 2:45:58 >

ozgurceylan55

29 Eylül 2007, 3:10:34  

sağolasın,elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım tabiki.

TatanQa

29 Eylül 2007, 9:34:24  

quote:

uyarınız için teşekkür ederim. mesajları tekrar okuduğumda sorunun cevabını tam kapsamadığını bende farkettim

Prof Dr Ali Erdemir sıfır km den 8000 km ye varmış bir aracın bir kutu motor silk i absorbe edebilecek duruma geldiğini ölçümlemiş. yani bir araca ilk 8000. km sinde bir kutu ürün uygularsanız bir sonraki uygulamayı 150.000 km de yapmalısınız. Oysa biz 100.000 km yi geçmiş araçlarda çizik miktarının 8000 km deki bir araca göre çok daha fazla olacağından 2 hafta arayla 2 uygulama yapıyoruz. ilk uygulamadan sonra arzu edilen performans ve sonuçlar elde edilirse 2. uygulamayı yapmayabiliyoruz. ama arzu edilen faydalarda yol alınmışsa ama tamamlanmamış ise (örneğin 2 litre yağ yakıyor ve bu bir iki hafta içinde 750 grama düştüyse bir iki hafta zarfında ikinci ürünüde uygulayarak tamamen kesilmesini sağlıyoruz)
burada sözkonusu araç 100.000 km yi geçti ise ki uygulamadan da 30.000 km geçmiş gönül ferahlığıyla ikinci ürünü uygulayabileceğini ve tekrar artan bir performans verim elde edeceğinin garantisini sunuyoruz.

alieser
www.anadestek.com

quote:

quote:

merhaba

tekrar koyabilirsiniz

kolay gelsin

quote:

Selam

Teşekkür ederim öğrenmek istediğim tam olarak buydu. Peki Ali bey , özel fiyattan bana da gönderebilirmisiniz kargo ile size adresimi versem?

alieser

29 Eylül 2007, 15:19:27  

elbette . özel fiyat için bu gün son gün zaten. yarında pazar...
www.anadestek.com sipariş ver linkinde PTT hesap nomuz var. adreside siparis@anadestek.com a yazarsanız olur.

quote:

quote:

alieser
www.anadestek.com

quote:

Teşekkür ederim öğrenmek istediğim tam olarak buydu. Peki Ali bey , özel fiyattan bana da gönderebilirmisiniz kargo ile size adresimi versem?

pradatorX

1 Ekim 2007, 14:58:29  

307 dizel 80.000 km'de bir arabam var. vites geçişlerinden çok şikayetçiydim. (sanırım bu modellerin şanzımanı halatlı oluyormuş.) yağını değiştirdim. usta eski yağının kalın olduğunu söyldi ve daha ince bir yağ koydu. bir süre iyiydi ama daha sonra yine zorlanmaya başladı. Şanzıman katkısı kullanmam benim bu sorunumu tamamen çözer mi? bir diğer sorum ise şanzıman yağ eksiltiyorsa (eksiltmesinden şüpheleniyorum) bu sorunu çözmeden bu katkı maddesinden kullansam eksilen yağ ile bu katkı maddesi de eksilir mi? yoksa yağ tamamen boşalsa bile şanzımanda kalır mı?

alieser

1 Ekim 2007, 20:19:08  

quote:

Orjinalden alıntı: pradatorX

307 dizel 80.000 km'de bir arabam var. vites geçişlerinden çok şikayetçiydim. (sanırım bu modellerin şanzımanı halatlı oluyormuş.) yağını değiştirdim. usta eski yağının kalın olduğunu söyldi ve daha ince bir yağ koydu. bir süre iyiydi ama daha sonra yine zorlanmaya başladı. Şanzıman katkısı kullanmam benim bu sorunumu tamamen çözer mi? bir diğer sorum ise şanzıman yağ eksiltiyorsa (eksiltmesinden şüpheleniyorum) bu sorunu çözmeden bu katkı maddesinden kullansam eksilen yağ ile bu katkı maddesi de eksilir mi? yoksa yağ tamamen boşalsa bile şanzımanda kalır mı?

merhaba,
ilginiz için teşekkürler.
aslında soruş şekillerinizden cevapların bir kısmını biliyor veya tahmin ediyor olduğunuz anlaşılıyor. Henüz hareket edebilen bir şanzımandaki sürtünme ile alakalı tüm ses, zorlanma, beraberinde fazla aşınma, aşınmış dişli minelerinin tekrar kaplanması ve yağ koruması azaldığında veya kalktığında üzerindeki bor minesinin dişliyi koruması Motor Silk in yaptıkları arasında. Dahası var, şanzımandaki sürtünmeyle ısı kaybı ve zorlanmayı ortadan kaldırdığı (en aza indirdiği) için araçın devirlenmesi biraz daha kolaylaşır ve yakıt %4 civarında etkilenir. belki o kadarını ölçmek mümkün olmayabilir ama varolduğunu bilmek güzeldir :)

düz şanzıman için : motor silk gear box treatment
otomatik şanzıman için : motor silk automatic transmision treatment

daha fazla bilgi için www.anadestek.com ürün ve uygulama linki

ilgi için tekrar teşekkürler.
alieser

ozgurceylan55

2 Ekim 2007, 22:52:48  

ali bey anadestek.com sitenizde bir çılgın kampanya var ama o kısıma giremiyoruz yani ben giremiyorum.Bu kampanyayı anlatabilir misiniz?

alieser

3 Ekim 2007, 12:20:30  

merhaba
"çılgın kampanya" Motor Silk Boron cls Bond ürününü 80 YTL değilde "daha ucuza almak istiyorum" diyen cesaret sahiplerine kampanya@anadestek.com adresine konu kısmında "daha ucuza almak istiyorum" yazılı boş bir mail göndermeleri durumunda e-maillerine gelecek basit bir soru karşılığı doğru cevapla aktive olacak rastgele tutarda bir indirim üreten kampanyanın adıdır.

alieser
www.anadestek.com

quote:

ali bey anadestek.com sitenizde bir çılgın kampanya var ama o kısıma giremiyoruz yani ben giremiyorum.Bu kampanyayı anlatabilir misiniz?

avdr

3 Ekim 2007, 15:30:58  

Otomatik şanzıman katığı hakkında biraz bilgi verebilir misiniz. 5 yaşında 90 bin km.de otomatik mondeom var (benzinli). Şanzıman yağı 40 bin km de bir değişiyor, en son 80 binde değişti. Yeni yağı 10 bin km dir kullanıyorum. Şanzıman katkısını kullanmak için bir sonraki değişimi mi beklemeliyim? Bir de sitenizde fiyat göremedim, motor silk + otomatik şanzıman katığı beraber alınırsa fiyat ne olur?

yakamozcuk

Sisteme Gözat

3 Ekim 2007, 15:40:55  

Ali bey tekrar merhaba
Ankara bayii konusu ne durumda bilginiz varmı
saygılar...

### DH Edanalılar Grubu ###

...::: /T/A/K/I/M/:::/F/I/A/T/:::&:::/T/O/F/A/Ş/ :::...
alieser

3 Ekim 2007, 16:32:23  

merhaba,
şanzımanda yeni yağ değişimi beklemeye gerek yok. herhangi bir zamanda şanzımana ekleyebilirsiniz. şanzıman ürünü 75 ytl, motor silk'i ise www.anadestek.com dan alırsanız kampanyası var. normalde 80 ytl.

-Şanzımanın ömrünü uzatır
-dişlilerin aşınmış minelerini bor ile eski haline getirir.
-sistemin rahat, sorunsuz ve performans artışı ile çalışmasını sağlar.
-Tüm diş grupları, diferansiyel ve düz şanzımanlarda kullanılır.
-Motor Silk Gear’ın Araç ömründe sadece bir kez kullanılması yeterlidir.
-Dişli grupları, diferansiyel ve düz şanzımandaki yıpranmaları önler.
-Yedek parça tasarrufu sağlar.
-Aşınmaların sebep olduğu sesleri keser.
-Sürtünmeyi neredeyse yok denecek seviyeye indirir.
-Motorun ürettiği beygir gücünü tekerleklere hiç kayıpsız iletir.
-Böylece yakıt tasarrufu sağlar.

ilgi içinteşekkürler
www.anadestek.com
alieser

quote:

Orjinalden alıntı: avdr

Otomatik şanzıman katığı hakkında biraz bilgi verebilir misiniz. 5 yaşında 90 bin km.de otomatik mondeom var (benzinli). Şanzıman yağı 40 bin km de bir değişiyor, en son 80 binde değişti. Yeni yağı 10 bin km dir kullanıyorum. Şanzıman katkısını kullanmak için bir sonraki değişimi mi beklemeliyim? Bir de sitenizde fiyat göremedim, motor silk + otomatik şanzıman katığı beraber alınırsa fiyat ne olur?

alieser

3 Ekim 2007, 16:35:01  

http://www.anadestek.com sitenin bayiler linkinde bir değişiklik var :)

quote:

Orjinalden alıntı: yakamozcuk

Ali bey tekrar merhaba
Ankara bayii konusu ne durumda bilginiz varmı
saygılar...

Sayfa:   <<   < önceki  1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10   sonraki >   >>
Tüm forumlar >> [Motorlu Araçlar Dünyası] >> Otomobil Yardım >> Teknik Konular ve Teknik yardım Genel >> Cevap: MOTOR SiLK TESTED BY ADiLFROM Sayfa: <<   < önceki  1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10   sonraki >   >>
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
X-Men Origins: Wolverine
Keskin pençeler iş başında!
Braid
Bol bulmacayla süslenmiş farklı bir platform oyunu karşımızda.

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajsız kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir

Reklamlar

Videolarımız