Giriş | |
|
|
|
31 Temmuz 2004; 16:11:00
|
|
|
[image][/image] Ufaltılmış ön izleme resmi
Ekteki dosya (1)
|
|
|
31 Temmuz 2004; 16:15:53
|
|
|
Tebrikler
|
|
|
31 Temmuz 2004; 16:16:26
|
|
|
Model railroad olarak biliniyor.Trenler,prototipin mümkün olduğunca aynısı ve birtek tren değil tren e ait ne varsa işin içine dahil;tabiat,istasyon,ve en önemlisi insanlar .....Fazla resim koyamadım,gayret edeceğim ve ilgi olursa ayrıntılara girerim..
|
|
|
31 Temmuz 2004; 16:27:42
|
|
|
Her sayfaya daha fazla izin yok,resize etmem gerekiyor heralde.... Digital(genelde)olarak kontrol edilebilen çoklu ünitelerden oluşuyor.Platformu evde çeşitli materyaller kullanarak siz kuruyorsunuz... Ufaltılmış ön izleme resmi
Ekteki dosya (1)
|
|
|
31 Temmuz 2004; 16:35:10
|
|
|
Devamı var ama ilgi olursa...Çünkü resimleri resize etmeme rağmen ancak 1 resme müsade ediyor sistem Ufaltılmış ön izleme resmi
Ekteki dosya (1)
|
|
|
31 Temmuz 2004; 16:42:14
|
|
|
dostum çok güzel ya bende de maket merağı var ama seninki kadar prof değil amatör takılıyoruz :) aslında bi site de oluşturabilirsin resimleri kurmak için free serverlardan birinde böylece daha kolay olur..güzel şeyler yenilerini bekliyorum...
|
|
|
31 Temmuz 2004; 16:44:57
|
|
|
ona ayırcak sermaye yok
|
|
31 Temmuz 2004; 16:53:19
|
|
|
Esasında ayrıntılar çok fazla,herbiri ayrı bir endüstri dalı;trenler,maketler,figürler,ışıklandırma,kumanda merkezi vs.. @athloon site kurmayı düşünüyorum,ilk burda ilgi görecek mi merak ettim..... Ufaltılmış ön izleme resmi
Ekteki dosya (1)
|
|
|
31 Temmuz 2004; 16:59:04
|
|
|
Çok güzel ya tebrikler
Core 2 Duo 6750 | ASUS P5B | 2 GB DDR 2 | TA210 | ZyXEL P-661HW | sparkle 8800 GTS 320 mb | 19"Samsung 920n | SB AUDIGY 2 ZS | Megaworks THX 550 5.1 ..:: ๑ scarface ๑ ::.. ..:: TAKLİTLER ASILLARINI YÜCELTİR ::..
|
|
|
|
|
31 Temmuz 2004; 17:44:57
|
|
|
görmez olurmu dostum sen yap gör reytingi deli olcek,bide nerden alınır nasıl yapılır gibi bilgileri de eklersen şayet gayette verimli olacağına inanıyorum yapım aşamasındaki fotolar falan şekil olur gerçi baya bir site var nette bildiim kadarı ile ama nasıl yapılır ne şekilde nerden alınır tarzında bilgiler yok olan makaetler de uçak gemi araba arasında değişiyor zaten sitelerde...
|
|
|
31 Temmuz 2004; 18:00:06
|
|
|
manyak bişi bu yafs ilk defa gördüm ama görüntüsü ve anlattıkların süper bişi yafs
|
|
31 Temmuz 2004; 18:06:20
|
|
|
Bu da kara tren,yaşı müsait olmayanlar sadece filmler de görmüştür...Ayrı bir havası,nostaljik görünümü vardır.Bunlar ne yazıkki yurtdışından temin edilebiliyor...Sadece trenleri almak yetmiyor platformda kullandığınız çim çer,çöp bile ayrı sanayi kolu,yalnız İstanbul'da Kadıköyde yanlış hatırlamıyorsam scalektrix diye minyatür formula yarışları düzenleyen bir yer ilgileniyodu...TR de başkada bulamadım... Not:Aynı reply içine niye daha fazla resim koyamıyorum,halbuki sizeları oldukça küçülttüm.(40-50kb) Ufaltılmış ön izleme resmi
Ekteki dosya (1)
|
|
|
31 Temmuz 2004; 18:16:11
|
|
|
Inanilmaz sabir ve zaman gerektiren bi ugras.. Sevmesemde tebrik ediyorum demeytecegimnm bayilirim boyle seylere bende legodan sehirler kurardim odama ama onlari boyamak falan lazim degildi zannedersem bunda herseyi sen kendin boyuyorsun degilmi? HERNESE BAYILDIM SUPER!!! ELLERINE SAGLIK!!
|
|
|
|
|
31 Temmuz 2004; 18:44:35
|
|
|
|
baba helal ossun walla daa ne desem boş
|
|
|
|
|
31 Temmuz 2004; 18:52:00
|
|
|
İlgiye ve övgüye teşekkürler...Gece resimler daha güzel oluyor bir iki screenshot tan sonra biraz ayrıntılara girebilirim..Buda ayrı bir sesim,arkasından kumanda merkezi... Ufaltılmış ön izleme resmi
 | | | |