Modelrailroad olarak biliniyor.Trenler,prototipin mümkün olduğunca aynısı ve birtek tren değil tren e ait ne varsa işin içine dahil;tabiat,istasyon,ve en önemlisi insanlar .....Fazla resim koyamadım,gayret edeceğim ve ilgi olursa ayrıntılara girerim..
Her sayfaya daha fazla izin yok,resize etmem gerekiyor heralde.... Digital(genelde)olarak kontrol edilebilen çoklu ünitelerden oluşuyor.Platformu evde çeşitli materyaller kullanarak siz kuruyorsunuz...
dostum çok güzel ya bende de maket merağı var ama seninki kadar prof değil amatör takılıyoruz :) aslında bi site de oluşturabilirsin resimleri kurmak için free serverlardan birinde böylece daha kolay olur..güzel şeyler yenilerini bekliyorum...
Esasında ayrıntılar çok fazla,herbiri ayrı bir endüstri dalı;trenler,maketler,figürler,ışıklandırma,kumanda merkezi vs.. @athloon site kurmayı düşünüyorum,ilk burda ilgi görecek mi merak ettim.....
görmez olurmu dostum sen yap gör reytingi deli olcek,bide nerden alınır nasıl yapılır gibi bilgileri de eklersen şayet gayette verimli olacağına inanıyorum yapım aşamasındaki fotolar falan şekil olur gerçi baya bir site var nette bildiim kadarı ile ama nasıl yapılır ne şekilde nerden alınır tarzında bilgiler yok olan makaetler de uçak gemi araba arasında değişiyor zaten sitelerde...
Bu da kara tren,yaşı müsait olmayanlar sadece filmler de görmüştür...Ayrı bir havası,nostaljik görünümü vardır.Bunlar ne yazıkki yurtdışından temin edilebiliyor...Sadece trenleri almak yetmiyor platformda kullandığınız çim çer,çöp bile ayrı sanayi kolu,yalnız İstanbul'da Kadıköyde yanlış hatırlamıyorsam scalektrix diye minyatür formula yarışları düzenleyen bir yer ilgileniyodu...TR de başkada bulamadım... Not:Aynı reply içine niye daha fazla resim koyamıyorum,halbuki sizeları oldukça küçülttüm.(40-50kb)