Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Hobilerimden biri (TR de az bilinen)

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Konu Dışı / Off Topic] >> Konu Dışı >> Hobilerimden biri (TR de az bilinen) Sayfa: [1] 2   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
CanDostum

31 Temmuz 2004; 16:11:00 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

[image][/image]

Ufaltılmış ön izleme resmi

Ekteki dosya (1)

Model Railroad "Memleketimden insan manzaraları" "12 core icat olmadan overcloka dönmeyecem" HP DV 9097 EA
Mertkan

31 Temmuz 2004; 16:15:53 

Tebrikler

[img]http://img62.exs.cx/img62/2117/Nikon.jpg[/img]ASUS P4P800 SE + P4 2,8E 1MB + HIS ATI RADEON 9600XT + 1,25GB TWINMOS DDR400 RAM + MAXTOR S-ATA 80GB
CanDostum

31 Temmuz 2004; 16:16:26 

Model railroad olarak biliniyor.Trenler,prototipin mümkün olduğunca aynısı ve birtek tren değil tren e ait ne varsa işin içine dahil;tabiat,istasyon,ve en önemlisi insanlar .....Fazla resim koyamadım,gayret edeceğim ve ilgi olursa ayrıntılara girerim..

Model Railroad "Memleketimden insan manzaraları" "12 core icat olmadan overcloka dönmeyecem" HP DV 9097 EA
CanDostum

31 Temmuz 2004; 16:27:42 

Her sayfaya daha fazla izin yok,resize etmem gerekiyor heralde....
Digital(genelde)olarak kontrol edilebilen çoklu ünitelerden oluşuyor.Platformu evde çeşitli materyaller kullanarak siz kuruyorsunuz...

Ekteki dosya (1)

CanDostum

31 Temmuz 2004; 16:35:10 

Devamı var ama ilgi olursa...Çünkü resimleri resize etmeme rağmen ancak 1 resme müsade ediyor sistem

Ekteki dosya (1)

athloon

31 Temmuz 2004; 16:42:14 

dostum çok güzel ya bende de maket merağı var ama seninki kadar prof değil amatör takılıyoruz :)
aslında bi site de oluşturabilirsin resimleri kurmak için free serverlardan birinde böylece daha kolay olur..güzel şeyler yenilerini bekliyorum...

"Tohum ek, vermezse toprak utansın."

cimbomemre

31 Temmuz 2004; 16:44:57 

ona ayırcak sermaye yok

CanDostum

31 Temmuz 2004; 16:53:19 

Esasında ayrıntılar çok fazla,herbiri ayrı bir endüstri dalı;trenler,maketler,figürler,ışıklandırma,kumanda merkezi vs..
@athloon site kurmayı düşünüyorum,ilk burda ilgi görecek mi merak ettim.....

Ekteki dosya (1)

sca®fa©e

31 Temmuz 2004; 16:59:04 

Çok güzel ya tebrikler

Core 2 Duo 6750 | ASUS P5B | 2 GB DDR 2 | TA210 | ZyXEL P-661HW | sparkle 8800 GTS 320 mb | 19"Samsung 920n | SB AUDIGY 2 ZS | Megaworks THX 550 5.1

..:: ๑ scarface ๑ ::..
..:: TAKLİTLER ASILLARINI YÜCELTİR ::..
athloon

31 Temmuz 2004; 17:44:57 

görmez olurmu dostum sen yap gör reytingi deli olcek,bide nerden alınır nasıl yapılır gibi bilgileri de eklersen şayet gayette verimli olacağına inanıyorum yapım aşamasındaki fotolar falan şekil olur gerçi baya bir site var nette bildiim kadarı ile ama nasıl yapılır ne şekilde nerden alınır tarzında bilgiler yok olan makaetler de uçak gemi araba arasında değişiyor zaten sitelerde...

PHI

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

31 Temmuz 2004; 18:00:06 

manyak bişi bu yafs
ilk defa gördüm ama görüntüsü ve anlattıkların süper bişi yafs

CanDostum

31 Temmuz 2004; 18:06:20 

Bu da kara tren,yaşı müsait olmayanlar sadece filmler de görmüştür...Ayrı bir havası,nostaljik görünümü vardır.Bunlar ne yazıkki yurtdışından temin edilebiliyor...Sadece trenleri almak yetmiyor platformda kullandığınız çim çer,çöp bile ayrı sanayi kolu,yalnız İstanbul'da Kadıköyde yanlış hatırlamıyorsam scalektrix diye minyatür formula yarışları düzenleyen bir yer ilgileniyodu...TR de başkada bulamadım...
Not:Aynı reply içine niye daha fazla resim koyamıyorum,halbuki sizeları oldukça küçülttüm.(40-50kb)

Ekteki dosya (1)

athloon

31 Temmuz 2004; 18:08:41 

dumanı var ya daha ne olsun super....

pSyCo

31 Temmuz 2004; 18:16:11 

Inanilmaz sabir ve zaman gerektiren bi ugras.. Sevmesemde tebrik ediyorum demeytecegimnm bayilirim boyle seylere bende legodan sehirler kurardim odama ama onlari boyamak falan lazim degildi zannedersem bunda herseyi sen kendin boyuyorsun degilmi?
HERNESE BAYILDIM SUPER!!! ELLERINE SAGLIK!!
bolonor

31 Temmuz 2004; 18:44:35