Bildirim
2si1 'Sıcak pide tadında' Teknoloji ve Oyun programı
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
İftar sonrası iyi gider şimdi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Benim Referansa ihtiyacım yok referansın kendisi benim -
Yerimizi alalım.
-
izleyelim bakkalım
-
Bu gece bekleme beni yar, UMF Europe live stream var. _____________________________ (ORIGIN ID: HAAltuntaas) İşlemci: INTEL CORE i9 10900K 3.7/5.3 GHz || Ekran Kartı: MSI 3070TI Suprim X || Monitör: ASUS ROG SWIFT PG279Q /165 Hz/G-SYNC/IPS/2K/27" || Anakart: MSI Z490 CARBON WIFI || Ram: Corsair PRO SL RGB (2x8GB) 16GB DDR4 || Depolama: SAMSUNG 980 Pro 1TB SSD || Depolama2: WD CAVIAR BLACK 2 TB || Depolama3: SEAGATE BARRACUDA 1 TB || Kasa: CORSAIR GRAPHITE 780T BLACK FULL-TOWER || Güç Kaynağı: CORSAIR CX750M || Soğutma: CORSAIR H115i PRO RGB LIQUID CPU COOLER || Ses Kartı: CREATIVE SOUND BLASTER ZX || Ses Sistemi: LOGITECH Z906 5.1 500W DTS - DOLBY DIGITAL || Klavye: LOGITECH G710+ || Mouse: STEELSERIES RIVAL 700 || Kulaklık: HYPERX CLOUD 2 || Konsol: PLAYSTATION 4 PRO
PSN ID: haaltuntas || Origin ID: HAAltuntaas -
yerimizi alalım
-
Geldiler
-
taha bildiğin kepçeymiş
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ I Am The Eye In The SkyLooking At YouI Can Read Your Mind -
iftardan sonra tatlı niyetine izlemelik program 2si1
-
izleyelim bakalım _____________________________ -
Cuma akşamlarımızın vazgeçilmezi :)
-
-
O dondurmayı iftardan hemen sonra yemeyecektim şimdi atıştırmasız kaldık :D
-
Bu video başındaki ankete tek kadın işaretleyen ben miyim? _____________________________ -
Iftar sonrası kola elektronik s. vantilatör ve siz teşekkür ederiz
-
DLC paketlerini almamaya çalışıyorum ama oyunda alan insanları görünce içim gitmiyor değil _____________________________
iPhone 13 Pro Max 128GB Sierra Blue | İletişim için iMessage : gopgop7@gmail.com | ★★ Steam ★★ ★★ Twitch ★★ -
bende bişey eksik diyodum gördüm geldim hemen
-
NO dlc PACKS..!!!
-
aldığım tek dlc bf4 premium ondanda çok pişmanım gerçi oyunu aldığıma pişman oldum
-
aldığına pişman olduğun oyuna dlc alıp bu dlcyi aldığına pişman olmak . Yaptığın iş benim kurduğum cümleden karışık _____________________________
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X