Şimdi Ara

2si1 'Sıcak pide tadında' Teknoloji ve Oyun programı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
0
Favori
2.494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • DLC şirketlerin fırsatçılığıdır bence. Yarım oyunu 60 Dolardan kitle, üstüne 15 Dolarlık yeni paketlerle dalga geçer gibi para verilmiş oyuna bir iki şey ekleyip sat . Oyuncuyu enayi yerine koymaktan başka birşey değil. Destekleyen ya çok zengin, ya da bu durum büyürse neler olacağını düşünmüyor.

    Ama eğer Talha abinin verdiği örneklerdeki gibi oyunu baştan aşağı değiştirecek bir paket varsa alınır elbet.
  • Sabaha karsi izleyince boyle oluyor birbinaltiyuz :S


    DLC olayina ayar oluyorum . Mafia 2 hele en rezili idi karsilastigim. Hikaye resmen nasil oldugunu anlamadan bitti gitti oyun.
    AC serisinde falanda var ama onlar fazla onemli degil oyle DLC olursa keyfi alirsin ve ya almazsin. Ama oyunu bolen , hikayeden bolumler calip onlari DLC olarak satmak hirsizlik bana gore.
    DLC yi cikarananin kulaklarini bol bol cinlatiyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kule_genclik -- 12 Temmuz 2014; 6:22:31 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • AMD kartlarda exe nin adını değiştirince performans artışı olayı. Wolfenstein'da da var

  • Bence DH ekibi Mesut bey konsol işinden anlamıyor. Daha önce de yeni nesil konsollara eskisi kadar ilgi olmayacağını iddia etmişlerdi ama PS4 satış rekoru kırdı. Şimdide bütün Dünya'nın beğendigi Driveclub gibi PS4 exclerinin grafik kalitesini görmüyor. Oyunların kullandığı teknikleri bilmiyorsanız biraz araştırın en iyi ışıklandırma efektler, 1 milyon ağaç herşeyi yapıp %100 oyun içi olarak sundular Dünya da büyük yankı buldu siz heyecanlanmayın diyorsunuz, herşeye kulp buluyorsunuz. Satışsa satış, grafikse grafik, siz önyargılı olsanızda görmek istemesenizde PS4 Dünya'da başarılı olmaya devam edecek...

  • DLC sistemi gayet güzel fakat güzel kullanılırsa. Tabiki bi Pembe Dron paketinden bahsetmiyorum ama BF4 kesinlikle Pre'yi hakediyor bence. Zaten oyun Amazon'da 20$

  • DLC konusunda evet bende talha abi ile aynı fikirdeyim titanfall 60 dolar etmezdi onun ederi 30 dolar ve çok da sarmadı beni o yüzden asla almam dlc lerini, hangi oyunun dlc lerini aldım battlefield 4 aldım (premium :D ) ona değdi benim gözümde ancak grid 2 (3-4) araç dlc olarak satıldı değer mi ? Bence değmez, yani alınan dlc nin görsel olarak silah araç veya 1-2 harita değilde komple değişim gerekli misal bf4 harita geliyor silah geliyor yeni araç geliyor bana verdiğim tutardan (dolaradan :D ) fazlasını verebilmeli bence

  • Dlc paketi nedir abi ya.Ucretsiz verilmeli bence dlc den cok update tarzi olmali

  • Teknoloji haberlerine doyduk yine emeğinize sağlık.Keşke çatıya çıkmak yerine içerde kılimalı ortamda yapsaydınız daha az ağzınız kururdu.

  • Pek ilgi çekici gelişmeler yoktu bu hafta. Dolayısıyla programda pek sarmadı.

  • nedir bu dlc olayı bı oyun oynuyacam 10 tane aynı ısımde bır tek sonları degısık oyunu var kafam karısıyo hangısı gercek ana oyun hangısı yan oyunu dlc sı ne bıcem ıstır bole adam akıllı hepsını ekleyın bolum gecmek ıcın satın almamızmı lazım nasıl satılır bole yazıklar olsun ıyıce para burumus gozlerını aslında oyuncular bırlesıp bı ay hıc oyun oynamasalar gorurdum ben o fırmaları nasıl yalanıyolar oyunculara..ısın ucunda para var para kıytırıktam mmo lar bıle mılyon dolar kazandırıyo...

  • Driveclub konusunda yazmıştım.Tekrar alıntı yapayım.
    quote:

    Sadece biz anlam çıkarmıyoruz Mesut bey.Şu an sitelerde yayınlanan bu videoların altında yapılan yorumların çoğu olumlu şekilde.Herkes yayınlanan bu grafiklere hayran kaldı.16 sn olması kötü olduğu anlamına mı geliyor ? 720p veya değil sonuçta görünen köy kılavuz istemez.Şiir gibi grafikler var şu yayınlanan videolarda.Sizin oynadığınız sürüm pre pre alpha.Oyunun çok eski bir sürümünden demo.Ayrıca sharefactory ile yayınlandığı için, 720p olarak görünüyor.Yani kimse render, cgi falan demesinler diye direk ps4'ün sharefactory özelliğinden video paylaşmışlar.Birçok ps4 kullanıcısı bilir ki, sharefactory ile paylaşılan videolar, asıl oynadığımız oyundan daha kötü görünür.Yani bu demek oluyor ki, şu gördüğümüz videolardan daha iyi görseller göreceğiz canlı olarak oynarken...O yüzden benim hiç şüphem yok grafiklerin kalitesinden.


    Ayrıca bir yanlışı daha düzelteyim.Driveclub bedava verilmeyecek.Her yaptığınız programda driveclub ile alakalı bu yanlışı ısrarlan dile getiriyorsunuz.Sadece plus kullanıcılarına özel olarak, demo'dan biraz hallice diyebileceğimiz, asıl oyunun tıraşlanmış hali gelecek.Bu versiyonda 10 araç, 10 pist olacak.Asıl oyunda, 50 araç, 50pist olacak ve daha geniş içerik mevcut olacak.Plus sürümün 50 dolar üstüne verip, tam sürüme geçirebileceğiz.




  • GT_55 kullanıcısına yanıt
    +1.. 1 yıl önceki oyunun ne kadar kötü olduğunu stüdyoda bildiği için,bizlere kaliteli bir oyun yapmak için neredeyse oyunu baştan yaptılar.Bütün bunlara değinilirmi ? Değinilmez.Sadece oyunun pre pre alpha sürümüne sürekli olarak leş tabiri kullanılarak,oyuncuların kafasına negatif etki bırakılır.Oyun bu haliyle çıkıncada "Leş" kelimesini kullanır mesut bey artık.
  • Msut bey beğenmeyebilir de oyunu, bu kadar ağır yorumlar yakışmıyor. Yani bir BSC editörü olarak burada yorum yapan bizlerden bir farkı olmalı. Belli ki adam bu oyunu beğenmeyecek pre alpha sürümünde gördüğü kötü grafikler aklında bir negatif etki bırakmış, bu saatten sonra isterse gerçek görüntülerle çıksın oyun yine beğenmeyebilir.

    Ayrıca bende hayal kırıklığı olan bir ayrıntı oyunun 30 fps'de çalışması oldu, fakat bu ayrıntı bile görsellerin son noktaya ulaştığını gösteriyor. Kendileri de bugüne kadar gördüğünüz en gerçekçi grafikleri yaptık demişlerdi bir repörtajda.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MiQelangelo -- 12 Temmuz 2014; 13:44:24 >
  • DLC fiyatları oyun fiyatlarıyla yarışmasa alınır aslında

  • dlc paketini ancak oyun haketdiyorsa alıyorum hayatımda ilk defa borderlands 2 nin season passını almayı düşünüyorum
  • mantle rüzgarı esiyorda hiç bir işe yaramıyor bf4 de felaket gta 5 mantleden de umudum yok hele 7000 serisi için hiç

  • Klima yok mu güneşe niye çıkıyorsunuz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DLC Almıyorum!

  • biri benim gibilere gıcık dedi. bravo. by.

  • oyunu ilk aldıgım zamanlar zevk alarak oynadım sonra dedım premium alayım ondan sonra bf4 de işler karıştı acele ettim premium almak ıcın
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.