Şimdi Ara

G2-z1 compact - veya başka öneriler?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • En başta Samsung s4 düşünüyordum. Forumu gezince lg g2 diye bir model olduğunu öğrendim. (samsung daha göz önünde bir marka olduğundan dolayı onu biliyordum telefon almayacak olmama rağmen.)
    Lg g2 alırsam 32 gb alırım. Bütçem yeterli. Ama 5.2 inç ekranı var. Ben zaten normale göre küçük elleri olan bir insanım. O yüzden LG g2 mini'yi düşündüm. Onun ekranı 4.7 inç. en azından biraz daha düşük. Batarya farkı var tabi ki ama kabul edilebilir bir fark. Fakat g2 mini 8 gb bulabildim. Daha yüksek hafızalısı var mıdır? G2 de hafıza kartı girişi yok mini de var mı?
    Başka telefon önerilerine de açığım 1500 lira gibi bir bütçem var.
    Telefonu oyun oynamak, dizi-film izlemek, internete girmek, mesajlaşmak, müzik dinlemek vs için kullanırım.
    Gelecek tüm yardımlar için teşekkür ederim.

    Edit: Karar-başlık değişikliği



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Smilingmoon.x -- 11 Temmuz 2014; 22:01:50 >







  • mınıde sd kart soketı var,fakat donanım olarak oldukca farklılar yanı 1500 butceyı ayırmısken g2 mını cok ısabetlı olmaz ılla buyuk ekran olmasın dersen xperıa Z1 compact onerırım,hem g2 ıle basa bas kuvvette hemde buyuk degıl hemde sd kartıda var.
  • Önerinizi dikkate alacağım. İncelemelerini vs. izleyeyim. Hepsiburada'dan baktığımda G2 32gb 1300 lira. z1 16gb 1529 lira. Haklısın 1500 lira bütçe diyorum. Fakat LG uzcuz olmasından ötürü biraz daha yakın görünüyor. Ama z1 için indirimleri de takip ederim. Teşekkürler.
  • Büyük ekran hoşunuza gitmiyorsa Z1C Gayet uygun ve Performansıda gayet güzel 4.3" ekranı sizi tatmin edecektir
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sysrap96

    Önerinizi dikkate alacağım. İncelemelerini vs. izleyeyim. Hepsiburada'dan baktığımda G2 32gb 1300 lira. z1 16gb 1529 lira. Haklısın 1500 lira bütçe diyorum. Fakat LG uzcuz olmasından ötürü biraz daha yakın görünüyor. Ama z1 için indirimleri de takip ederim. Teşekkürler.

    arkadaş z1 compact ı kastetti.
  • z1 compact'ı beğendim açıkçası ama fiyatı 1500. Yakın zamanda fiyatı düşer mi sizce? z3 Eylülde çıkacakmış. Çıkmasına yakın falan düşebilir mi acaba?
  • g2 5.2 inçtir ama çerçeveler aşırı ince ve kavisli yapısı olduğu için elinize rahatlıkla oturacaktır. yinede bir teknoloji mağazasına gidip elinize alıp deneyin. eğer hala büyük derseniz kesinlikle sony xperia z1 compact öneririm. lg g2 ile aynı performansa sahiptir. zaten küçük ekran istiyorsunuz bence bir araştırın derim.
  • Katılıyorum +1
  • Mağazaya gidip denemeyi görmeyi ellemeyi :) ben de istiyorum. Bu arada z1 compact bayağı öne geçti. Fiyatı düşerse kesinlikle z1c alırım. G2de microsd girişi olmaması çok büyük bir dezavantaj.
  • Z1C indirime girince kaçırmayın derim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sysrap96

    Mağazaya gidip denemeyi görmeyi ellemeyi :) ben de istiyorum. Bu arada z1 compact bayağı öne geçti. Fiyatı düşerse kesinlikle z1c alırım. G2de microsd girişi olmaması çok büyük bir dezavantaj.

    Mağara diye okudum Neyse ben uyuyayım azıcık
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.