Şimdi Ara

Neversoft, Büyük Bıçaklar ve Yanan Gözlerle Oyun Dünyasına Veda Etti

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •      Tony Hawk ve Guitar Hero serilerinden aşina olduğumuz Activision çatısı altındaki Neversoft, Neversoft olarak bulunduğu son günde stüdyolarına eğlenceli bir şekilde veda etti.

Aşağıda görebileceğiniz üzere, büyük bıçaklar ve yanan gözler ile stüdyolarına veda eden geliştiriciler, Infinity Ward'a katılarak, bundan sonraki Call of Duty oyunlarının yapımına yardımda bulunacaklar.

• yeni nesile guitar hero bekliyordum yalan mı oldu şimdi

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Guitar Hero serisinin bittiği yıllar önce duyurulmuştu zaten.

• Gittikleri yerde de başarılı işlere imza atarlar umarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OldGamers86 -- 11 Temmuz 2014; 13:37:32 >
  • Bu adamların yaptığı en iyi oyun 2000 yılında ps için çıkmış olan spider-man. O oyundan sonra hiç bir spiderman oyunundan adam akıllı keyif alamadım (ultimate spiderman hariç). Tek sevdiğim guitar hero oyunu da üçüncü oyundur. Son olarak da her zaman tamamen extreme metal temalı bir gh oyunu istedim... :(

• Saçmalık.Bir oyun için Tony Hawk,Guitar Hero serilerinin yapımcısı kapanıyor.Daha sonra da bu serileri başkaları ele alacak ve yine saçma sapan orjinalliğinden yoksun oyunlar görücez.F*** the system !

• Midem bulanıyor artık bu Activision'dan. Oyun dünyasının serdar ortaç'ı resmen..
  • quote:

Orijinalden alıntı: tnszfr

Saçmalık.Bir oyun için Tony Hawk,Guitar Hero serilerinin yapımcısı kapanıyor.Daha sonra da bu serileri başkaları ele alacak ve yine saçma sapan orjinalliğinden yoksun oyunlar görücez.F*** the system !

hiç değilse oyun çıksın

• rocksmıth pıyasaı domıne eder artık
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.