En çok yapılmasını istediğim oyun.Umarım önümüzdeki yıl içinde çıkar.Birde Prens'in sol elindeki şey dikkatimi çekti.O nedir acaba ? Kesin yeni bir özellik.
Haber için çok çok çok sağol.
Yanlız resimdeki kadını çıkartamadım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rietveld -- 21 Eylül 2006; 20:41:46 >
O kadın heralde The Two Thrones dakinin yerine gelecek. Prince of Persia Sands of Time da Farah, Prince of Persia Warrior Within de Kaileena, Prince of Persia The Two Thrones da adını unuttum işte bi kız daha 4. de de bu kız işte. 5. de de başka bi hatun gelir.
Yine prensin kılıçsız eli boş değil:) bu sefer kaplan pençesine benzer birşey var gerçi bu resimlerin üstünden çok sular geçer ama tek dileğim PC ye çıkması,konsol savaşı içinde kalırsa korkarım çıkmayabilir. Kızın görünüşüne prens yine olmadık büyülü dünyalara karışıyor veya karıştırılıyor gibi.Resimler yine prens görünüşünde,bir kral olamadı adamım,neyse olmasın bilenler bilir Conan kral oldu halt oldu çizgi seri bitti krallığıda tutmadı entrikalardan:) böyle daha özgür Nice oyunlara.
Ben de devamı gelmeyecek diye duymuştum, gelirse de oynamamazlık etmeyiz tabi Resimdeki kız da Halle Berry'e benziyor
I am the shadow you seek, though I found you long before you found me. I am with you always, watching, listening, waiting. Death follows in my wake, but I am not death. I have never lived, I will never die. I am... Shadow of the Death.
Sands of Time üçlemesi bitti. Dolayısıyla bu yeni oyun tamamen farklı bi hikayede olabilir. Sanırım Prince de farklı biri. Eski Pirnce yok galiba. Yalnız Next-Gen ile oyunun eski tadını yakalayamayabiliriz o da üzücü bi durum olur.