Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: Prince of Persia 4

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Oyun] >> Pc Oyunları >> FPS/TPS >> Cevap: Prince of Persia 4 Sayfa: <<   < önceki  1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
--REMINDED--

25 Şubat 2007; 12:08:28 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

dört gözle beklediğim bir oyun zaten ubisoft var arkasında söylenecek söz bulamıyorum

_-_DH KÖTÜ KEDİ ŞERAFETTİN FAN CLUB_-_

murderer_utku

Sisteme Gözat

25 Şubat 2007; 14:10:58 

beklediğim oyunlar arasında. Assassin's creed d ebu tür ve muhteşem olacak inşalah

Pert is Good...
HeLLgaTe

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

26 Şubat 2007; 12:45:26 

işallah assasian creed bundan önce çıkacak artık hangisi daha iyi olur bilinemez ama bence assasian creed daha çok tutulcak..

DeviL MaY Cry
lpark

26 Şubat 2007; 21:19:56 

by_ram kardeşim:

1le 2 yi çok sevmiştim ama two thrones u oynayamadım.Garip bi hata veriyodu.

(bu arada two thronesu çalıştırmayı bilen eklesin benim maili lütfen)

gerçekten konusu ve oynanışı açısından çok güzel bi seri prens serirsi.4 de güzel olur herhalde

Cd yada DVD rom ların elektrik kablolarını çıkarman gerekiyor DAEMON TOOLS ile çalıştığı için kıskanıyor herhalde bu yzden gerçek sürücülerin elektrik kablolarını çıkarman gerek..ben öle yapmıştım..

Çok merak ediyorum.Dinlediğim ve Sevdiğim yabancı Grupların isimlerini imzama eklemenin nesi kurallara aykırı.Üstelik 1 fontta 7 satırı geçmemişken...
DarKSpideR99

Sisteme Gözat

4 Mart 2007; 23:22:35 

Günümüz konsollarında üç başarılı "Prince of Persia" oyununa imza atan "Ubisoft" yeni "Prince of Persia" oyununu Xbox 360'a hazırlıyor. Oyun hakkında çok fazla bilgi olmamasına rağmen, öğrendik ki oynanış şekli ciddi bir biçimde değişecek. Bir diğer bilgi ise oyunun belki Playstation 3'e hatta PSP'ye bile gelebileceği. Heyecanla bekliyoruz.

Kaynak

ErrayN

5 Mart 2007; 0:29:57 

oc ye gelmiyomu yani 1le 2 yi oynadım digerini oynayamadım bunuda oynıyamıcam desenize

BaYDoGaN

5 Mart 2007; 13:30:39 

4de cikti 5-6-7-8-9... bole gider artik

ASUS P5KPL/İntel E2180/ASUS EAH 3650 Series/2 GB DDR2 Kingston Ram/500GB HDD/Philips 170S/LG DVD WRİTER/Vista Ultimate 32bit
HeLLgaTe

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

5 Mart 2007; 15:12:16 

yok ya ömrğ az 4 çıktı 5 de filan bırakırlar adamlar bunu burun kırın çıkarıyorlar..

DeviL MaY Cry
scorpıon78

12 Mart 2007; 11:23:10 

bu oyunu cok sevmeme ragmen bır turlu oynayamıyorum ıkı oyun da dvd seklınde aldım ama oyle beklıyor evde bılmıyorum yerımı ama bırı bu konuda yardımcı olursa sevınırım warrior within de oyunun daha bası cesmede ılk save mızı yaptık ılerledık atladık zıpladık bır duvarın onune geldık satoya gırmeye az kaldı ne yaptıysam o duvara cıkamadım delı olacam ya ılerlemekten vazgectım su duvara nasıl cıkacam bırı bana yardım etsın bırı anlatsın su zıplama ısını nasıl yapacaz herseyı denıyorum olmuyor olmuyor

[
lpark

12 Mart 2007; 13:42:12 

hocam W tusuna basarak ilerle ve duvara doğru git duvara yaklaşınca mouse un sağ tuşuna basılı tut o zaten kendi tırmanır
Bu sağ tuş olayını iyi öğrenmen gerek oyunun hemen hemen heryerinde lazım oluyor haberin olsun hatta o duvarı çıktıktan sonra 2 basamak sonra demir kapının üstünden gene karşıya geçmen gerekecek gene sağ tuş olayını kullanman gerekicek..hadi kolay gelsin birde sakın oynamamazlık etme çok şey kaçırırsın

Çok merak ediyorum.Dinlediğim ve Sevdiğim yabancı Grupların isimlerini imzama eklemenin nesi kurallara aykırı.Üstelik 1 fontta 7 satırı geçmemişken...
scorpıon78

12 Mart 2007; 15:20:52 

saol dostum valla bende ıstıyorum oynamayı ama bırturlu alısamadım merete sag tusa basıp duruyorum ama olmuyorkı serı bır sekılde basıyorum sag tusa basılı tutmak gerekıyor sanırım desene.senın dedıgıne goere space (atlama tusu) basmayacagız o zmaan sadece ılerı tusu ve sağ mausla olacak desne bu ıs aksam gıder gıtmez bakarım artık malum ısyerındem su anda yenıden tesekkurler saol
quote:

Orjinalden alıntı: lpark

hocam W tusuna basarak ilerle ve duvara doğru git duvara yaklaşınca mouse un sağ tuşuna basılı tut o zaten kendi tırmanır
Bu sağ tuş olayını iyi öğrenmen gerek oyunun hemen hemen heryerinde lazım oluyor haberin olsun hatta o duvarı çıktıktan sonra 2 basamak sonra demir kapının üstünden gene karşıya geçmen gerekecek gene sağ tuş olayını kullanman gerekicek..hadi kolay gelsin birde sakın oynamamazlık etme çok şey kaçırırsın

[
HeLLgaTe

Sisteme Gözat

12 Mart 2007; 15:54:51 

Ee Yeni haber filan yok mu??

DeviL MaY Cry
iskeletor

12 Mart 2007; 16:11:55 

oley bu harika haber

Rock'n Roll

God Save The "QUEEN"
lpark

12 Mart 2007; 18:40:52 

wala şimdilik söylentilerle devam ediyoruz çıkacakmı çıkmayacakmı 4 mü yoksa yeni bir hikayemi ......

scorpıon78

12 Mart 2007; 20:08:29 

ARKADASLAR BIR SORUM DAHA OLACAK BU OYUNLA ILGILI SADECE OYUNUN BELIRLI YERLERINDEMI SAVE EDEBILYIORUZ ISTEDIGIMIZ YERDE KAYIT ETMENIN BIR YOLU YOKMU GIT GIT BASA DON COK GICIK OLUYOR YAFFF
BIRDE BU SANDIKLARI KIRINCA ICINDEKI ALMAK ICIN NE YAPMALIYIZ BIR TUS VAREMI YOKSA KIRMAK YETERLIMI BUNLAR ICIN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scorpıon78 -- 12 Mart 2007; 20:11:45 >

[
Flying Dutchman

12 Mart 2007; 20:19:58 

Oyundan bekledıgım en buyuk ozellık Ps2'ye cıkması.Guzel olacagından hic suphem yok zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LeBron_ James_ -- 12 Mart 2007; 20:30:15 >

MaRia
I feel pretty.Oh so pretty.I feel pretty and witty and bright.And I pity.Any girl who isn't me tonight.
I feel charming.Oh so charming.It's alarming how charming I feel.An