bence her oyunun kendine has guzellikleri vardı mesela sonn oyundaki speed kill olayı acaip action veriyodu ama sanki 2 deki mistik hava ve o rock muziklerinin kattıgı action kaybolmuş gibiydi.yinede bence 3 seride kusursuzdu.(grafik diye eleştirenleri hiç takmıyorum!!!)
PoP 4 diil dostum artık gelirse yeni bi PoP olacak ayrıca o diger muhteşem sands of time serisinden sonra bu seriyi kötu yapmaları onların açısından buyuk bi kayıp olur çunku bi nevi PoP la ünlendi ubisoft(splinter cellinde katkısı yadsınamaz tabiki)
Ancak 3 oyunundada ayrı bir senaryo vardı çok iyi düşünülmüş birinde gelecek ve geçmişteki prince birinde çift kişilik acaba sıradaki özellik ne olacak diye merak ediyorum acaba bu POP nasıl bir senaryoya sahip olacak bunu zaman gösterecek şimdiden iyi oyunlar ...
dostum saçmalamazmısın lutfen oyunun genel senaryosu sands of time dır.bilmeden atlamayın öyle herşeye...
Sen atlama kötü olur öle tanımadığın herkeze ......
devamının gelmesini tek istediğim oyun prenstir her serisinin ayrı bir güzelliği var nitekim atariden beri takipteyim ama bu görüntülerle olcak iş değil bu
the two thrones, serinin sonunucusu olduğu söyleniyodu ama değilsede umrumda diil prince herşekilde oynanır bide next gen. olursa tadından geçilmez bencee............
the two thrones, serinin sonunucusu olduğu söyleniyodu ama değilsede umrumda diil prince herşekilde oynanır bide next gen. olursa tadından geçilmez bencee............
Sands Of Time serisi bitti bunu yapımcılarda söylediler... Başka bir seri yapıcaklar sanırım ki böylesi daha iyi eğer gene Sands Of Time'a devam ederlerse moku çıkar o zaman..
WW Aksiyon yönünden çok kaliteliydi bide müziklerle birleşince çok daha güzel oldu... Bence tabi... SoT daha çok masalvari olduğu için insanın gözüne daha bi güzel geliyor orası öyle ama kamerası işkence çektiriyodu :D
Warrior Within bence en iyisiydi. Bu konseptler assasin's creed'inse sondaki resim esrarkeş altair'in hatunu olabilir.