Giriş | |
|
|
|
10 Eylül 2008; 19:15:14
|
|
|
çok kötü olmuş ama denemeden bişey diyemeyiz tam oalrak resimlerde pek rahatlatıcı değil
|
|
10 Eylül 2008; 20:12:54
|
|
|
oyunun yapımcılarının nextgen uğruna sanatı öldürmedik gibisinden bir açıklaması var nextgen bir grafik teknolojisi mi? cell shaded de yeni bir grafik teknolojisi ve illustrated de warrior within'de sandıkları kırdıkça açılan çizimlerin yapıldığı teknik (illustration) sanırım yapımcıların bu nextgen uğruna sanatı öldürmedik açıklamasının anlamı --> "yeni teknoloji kullanıp da sanatı yok saymadık ve eski tekniği kullandık" bu mudur? hangi teknoloji eski hangisi yeni bilmiyorum bunları bana açıklayacak olan var mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi locturnal -- 10 Eylül 2008; 20:13:07 >
|
wanschen
Uzaklaştırılmış 4 gün cezanın 3 günü kaldı.
|
 |
|
10 Eylül 2008; 20:18:37
|
|
|
Yeni oyunda bu amele yi mi komuta edeceğiz
|
|
|
|
|
10 Eylül 2008; 20:39:55
|
|
|
Arkadaşlar fikrinize saygı duyarım ama yutacaksınız bu lafları. Dandik dediğiniz grafikler Assassin's Creed grafik motoru ile yapılmış, cell shade biçiminde çizilmiştir. Bilgisayarınız oyunu kaldırmayınca çok utanıp büzüleceksiniz, oyunun çok beğenildiğini görünce de sokağa çıkmaya yüzünüz olmayacak. İlk ben de beğenmedim oyunu ama oyun için vidyoyu izleyince hayran kaldım. Müthiş bir masal havası yaratılmış. Siz dert etmeyin, bu oyun bizi çok eğlendirecek, çok seveceğiz.
|
|
|
10 Eylül 2008; 23:46:43
|
|
|
Herkezin fikrine saygı duyarım duyarız ama çok ağır şeyler söylenmiş... Öncelikle Ubi'ye güvenim sonsuz helede Prince konusunda bu grafiklerin nesi beğenilmiyor? Ayrıca PC'de harbi baba sistem isticek istemeyen almasın zaten ama ağır laflar kabul edilemez...Ben umutluyum çıktığı zamanda inş alıp ps3'de oynucam.
|
|
|
10 Eylül 2008; 23:49:34
|
|
|
Bu oyunun grafik motoru degistirilmeliydi zaten 3 oyundan sonra aynı teknolojiyle yapılmıs bir grafik motoru insanı ister istemez bayacaktı ama bu teknoloji ayrı bir hava katacak ve çığır açacak
|
|
|
|
|
11 Eylül 2008; 0:29:37
|
|
|
Ben hala kötü olucağını düşünüyorum kötüden kastım serinin diğer oyunları kadar ilgi görmez grafikle ilgili hiçbi problemim yok zaten pricne of persia hiç bi zaman grafik vaad eden ve grafiğinin iyi olduğunu iddaa den bir oyun değildi, ve halada öyle değil, zaten pop serisini grafiği için oynayan yoktur oyunun film gibi seneryosu ve oynanışı ile oyuncuyu bağlayan bir oyundur ama bu oyunda serinin önceki oyunları gibi bağlanacağmızı sanmıyorum
LinkinParkLinkinParkLinkinParkLinkinParkLinkinParkLinkinParkLinkinParkLinkinParkLinkinParkLinkinParkLinkinParkLinkinPark LinkinParkLinkinParkLinkinParkLinkinParkLinkinParkLinkinParkLinkinParkLinkinParkLinkinParkLinkinParkLinkinParkLinkinPark LinkinParkLinkinParkLinkinParkLinkinParkLinkinParkLinkinParkLinkinParkLinkinParkLinkinParkLinkinParkLinkinParkLinkinPark LinkinParkLinkinParkLinkinParkLinkinParkLinkinParkLinkinParkLinkinParkLinkinParkLinkinParkLinkinParkLinkinParkLinkinPark LinkinParkLinkinParkLinkinParkLinkinParkLinkinParkLinkinParkLinkinParkLinkinParkLinkinParkLinkinParkLinkinParkLinkinPark LinkinParkLinkinParkLinkinParkLinkinParkLinkinParkLinkinParkLinkinParkLinkinParkLinkinParkLinkinParkLinkinParkLinkinPark LinkinParkLinkinParkLinkinParkLinkinParkLinkinParkLinkinParkLinkinParkLinkinParkLinkinParkLinkinParkLinkinParkLinkinPark
|
|
|
|
|
11 Eylül 2008; 0:55:17
|
|
|
Oyunun adı Prodigy değil sadece Prince of Persia. Gerekli düzeltmeyi başlık için yapınız.
|
|
11 Eylül 2008; 1:12:15
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: SeRo-34 Oyunun adı Prodigy değil sadece Prince of Persia. Gerekli düzeltmeyi başlık için yapınız. Tugay abi PC bölümüne artık uğramıyor, bırakın burada yazanları okumayı bakmamıştır bile buraya.
|
|
|
11 Eylül 2008; 3:06:47
|
|
|
bu oyun hakkında kafam karışık..ne olacağını ancak geldiğinde anlayabileceğim sanırım...bir prince fanı olarak cesur bir adım atıldığı kesin ama
|
|
|
11 Eylül 2008; 21:37:48
|
|
|
Fake olma oranı yüksek ama [image]http://img206.imageshack.us/my.php?image=pop2008covercx9.jpg[/image]
|
wanschen
Uzaklaştırılmış 4 gün cezanın 3 günü kaldı.
|
 |
|
12 Eylül 2008; 19:04:15
|
|
|
fake mi? bence değil
|
|
|
|
|
17 Eylül 2008; 0:37:18
|
|
|
Beyler konu kendi yerinde saymasın. Tartışalım biraz yeni teknoloji hakkında. ---------------------- Kapağın XBOX 360 yapımını vermiştim.Kapak Fake değildir.Official olarak tarattığınıda karşınıza bu kapak çıkar.Zaten böyle bir resim paylaşılmamıştı daha önceden fan artların yapması imkansız.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goksukara -- 17 Eylül 2008; 0:47:22 >
|
|
|
17 Eylül 2008; 1:04:08
|
| | | |