Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: Prince of Persia 4

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Oyun] >> Pc Oyunları >> FPS/TPS >> Cevap: Prince of Persia 4 Sayfa: <<   < önceki  10 11 [12] 13 14 15 16 17 18 19   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
aykut1993

10 Eylül 2008; 19:15:14 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

çok kötü olmuş ama denemeden bişey diyemeyiz tam oalrak

resimlerde pek rahatlatıcı değil

locturnal

10 Eylül 2008; 20:12:54 

oyunun yapımcılarının nextgen uğruna sanatı öldürmedik gibisinden bir açıklaması var nextgen bir grafik teknolojisi mi? cell shaded de yeni bir grafik teknolojisi ve illustrated de warrior within'de sandıkları kırdıkça açılan çizimlerin yapıldığı teknik (illustration) sanırım
yapımcıların bu nextgen uğruna sanatı öldürmedik açıklamasının anlamı --> "yeni teknoloji kullanıp da sanatı yok saymadık ve eski tekniği kullandık" bu mudur?
hangi teknoloji eski hangisi yeni bilmiyorum bunları bana açıklayacak olan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi locturnal -- 10 Eylül 2008; 20:13:07 >

Güzelsin, uzak dur tadına bakan çok olmuştur; çirkinsin, uzak dur aklın yerli yersiz dolmuştur.
wanschen
Uzaklaştırılmış
4 gün cezanın 3 günü kaldı.

10 Eylül 2008; 20:18:37 

Yeni oyunda bu amele yi mi komuta edeceğiz
rasmon

10 Eylül 2008; 20:39:55 

Arkadaşlar fikrinize saygı duyarım ama yutacaksınız bu lafları.
Dandik dediğiniz grafikler Assassin's Creed grafik motoru ile yapılmış, cell shade biçiminde çizilmiştir.
Bilgisayarınız oyunu kaldırmayınca çok utanıp büzüleceksiniz, oyunun çok beğenildiğini görünce de sokağa çıkmaya yüzünüz olmayacak.
İlk ben de beğenmedim oyunu ama oyun için vidyoyu izleyince hayran kaldım. Müthiş bir masal havası yaratılmış. Siz dert etmeyin, bu oyun bizi çok eğlendirecek, çok seveceğiz.

You Cannot Change Your Fate
Pers prensi

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

10 Eylül 2008; 23:46:43 

Herkezin fikrine saygı duyarım duyarız ama çok ağır şeyler söylenmiş...
Öncelikle Ubi'ye güvenim sonsuz helede Prince konusunda bu grafiklerin nesi beğenilmiyor? Ayrıca PC'de harbi baba sistem isticek istemeyen almasın zaten ama ağır laflar kabul edilemez...Ben umutluyum çıktığı zamanda inş alıp ps3'de oynucam.

Sistemim:@4500 2.20 Ghz-2GB 533 Mhz Ram-8500GT 512MB Ekran Kartı-160gb Hdd
PS3 NTSC/U 40GB
Oyunlar:Need For Speed Carbon,NHL 2K7 xD
Apply_Poison

Sisteme Gözat

10 Eylül 2008; 23:49:34 

Bu oyunun grafik motoru degistirilmeliydi zaten 3 oyundan sonra aynı teknolojiyle yapılmıs bir grafik motoru insanı ister istemez bayacaktı ama bu teknoloji ayrı bir hava katacak ve çığır açacak
Dead Or Alive

Sisteme Gözat

11 Eylül 2008; 0:29:37 

Ben hala kötü olucağını düşünüyorum kötüden kastım serinin diğer oyunları kadar ilgi görmez
grafikle ilgili hiçbi problemim yok zaten pricne of persia hiç bi zaman grafik vaad eden ve grafiğinin iyi olduğunu iddaa den bir oyun değildi,
ve halada öyle değil, zaten pop serisini grafiği için oynayan yoktur
oyunun film gibi seneryosu ve oynanışı ile oyuncuyu bağlayan bir oyundur
ama bu oyunda serinin önceki oyunları gibi bağlanacağmızı sanmıyorum

LinkinParkLinkinParkLinkinParkLinkinParkLinkinParkLinkinParkLinkinParkLinkinParkLinkinParkLinkinParkLinkinParkLinkinPark
LinkinParkLinkinParkLinkinParkLinkinParkLinkinParkLinkinParkLinkinParkLinkinParkLinkinParkLinkinParkLinkinParkLinkinPark
SeRo-34

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

11 Eylül 2008; 0:55:17 

Oyunun adı Prodigy değil sadece Prince of Persia. Gerekli düzeltmeyi başlık için yapınız.

nForcer

Sisteme Gözat

11 Eylül 2008; 1:12:15 

quote:

Orjinalden alıntı: SeRo-34

Oyunun adı Prodigy değil sadece Prince of Persia. Gerekli düzeltmeyi başlık için yapınız.
Tugay abi PC bölümüne artık uğramıyor, bırakın burada yazanları okumayı bakmamıştır bile buraya.

En çok bilinen şeyler, türünde en iyisi olan şeyler değildir. (istisnalar hariç)
Roosevelt

11 Eylül 2008; 3:06:47 

bu oyun hakkında kafam karışık..ne olacağını ancak geldiğinde anlayabileceğim sanırım...bir prince fanı olarak cesur bir adım atıldığı kesin ama

http://www.princeforum.co.nr
Pers prensi

11 Eylül 2008; 21:37:48 

Fake olma oranı yüksek ama
[image]http://img206.imageshack.us/my.php?image=pop2008covercx9.jpg[/image]

Sistemim:@4500 2.20 Ghz-2GB 533 Mhz Ram-8500GT 512MB Ekran Kartı-160gb Hdd
PS3 NTSC/U 40GB
Oyunlar:Need For Speed Carbon,NHL 2K7 xD
wanschen
Uzaklaştırılmış
4 gün cezanın 3 günü kaldı.

12 Eylül 2008; 19:04:15 

fake mi? bence değil
dark_kill

12 Eylül 2008; 20:26:21 

quote:

Orjinalden alıntı: wanschen

fake mi? bence değil

bncede

Sagopa Kajmer FAN Club

Düşman kelimesinin anlamını arkadaş
sıfatını taşıyanlardan öğrendim
Sago KAF KEF !!!

Prince*

Sisteme Gözat

17 Eylül 2008; 0:37:18 

Beyler konu kendi yerinde saymasın.
Tartışalım biraz yeni teknoloji hakkında.
----------------------

Kapağın XBOX 360 yapımını vermiştim.Kapak Fake değildir.Official olarak tarattığınıda karşınıza bu kapak çıkar.Zaten böyle bir resim paylaşılmamıştı daha önceden fan artların yapması imkansız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goksukara -- 17 Eylül 2008; 0:47:22 >

ѕαgσρα кαנмєя ƒαη ¢ℓυв

ѕαgσ кαƒ кєƒ
locturnal

17 Eylül 2008; 1:00:00 

quote:

Orjinalden alıntı: goksukara

Beyler konu kendi yerinde saymasın.
Tartışalım biraz yeni teknoloji hakkında.
----------------------

Kapağın XBOX 360 yapımını vermiştim.Kapak Fake değildir.Official olarak tarattığınıda karşınıza bu kapak çıkar.Zaten böyle bir resim paylaşılmamıştı daha önceden fan artların yapması imkansız.

bence de yukarıda yapımcıların bir açıklamasını yazdım ama cevap veren çıkmadı
yeni teknolojinin artıları eksileri nelerdir?

Güzelsin, uzak dur tadına bakan çok olmuştur; çirkinsin, uzak dur aklın yerli yersiz dolmuştur.
Prince*

Sisteme Gözat

17 Eylül 2008; 1:04:08 
</