Şimdi Ara

Sony Xperia Z CriskeloROM v7.2[Android 4.4.4].283 Firmware

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
932
Cevap
8
Favori
19.050
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • STOK 4.2/4.3/4.4 KİLİTLİ VE KİLİTSİZ BOOTLOADER İLE ROOT ,RECOVERY VE ROM YÜKLEME…
    ************CriskeloROM v7.2 BLACK************


    Rom Güncelleme Bilgileri: Kararlı Yayın Tarihi: 21/05/2014 Oluşturulma Tarihi: 24/05/2014 Son Güncelleme Tarihi: 16/09/2014

    Xperia Z için kilitli ve kilitsiz bootloaderlerde gayet stabil çalışan pil dostu bir rom...Xperia Z için dağıtılan son sürüm KitKat 283 derleme numarasına sahip.Rom,kurulumunda özelleştirebileceğiniz AROMA INSATALLER ile yükleniyor.Yani kurulum aşamasında sizin seçim yapabileceğiniz menüleri mevcut.Örnek verecek olursam malum Xperia Z'nin sesi muadillerine göre az,bu romda Volume Boost özelliği sayesinde ses seviyesini ortalama % 50 oranında artırabilirsiniz…Ve daha fazlası…

    NOT: Bu rehberde anlatılan tüm işlemleri yaparken bootloader kilidini açmadığımız için telefonumuz garanti dışı kalmaz.Gerek duyulduğunda orijinal stok roma dönmek sadece 5 dakika sürer.Ayrıca Sony tarafından dağıtılan/dağıtılacak olan resmi uygulama güncellemelerini telefonunuzun menüsündeki Update Center üzerinden normal bir şekilde almaya devam edersiniz…

    Romla ilgili görselleri ,yorumları ve diğer özellikleri merak edip incelemek isteyenler için romun XDA'daki konusu: Link


    KİLİTLİ BOOTLOADER

    (Detaylı anlatım alt kısımdadır)
    Root ve rocovery kurduktan sonra CriskeloROM’u SD kartınıza atın,öncesinde cache,dalvik cache ve datayı wipe yaptıktan sonra romu flashlayın.Sonra telefonu kapatarak Flashtool ile KitKat 4.4.4 283 Kerneli flashlayın…

    KİLİDİ AÇILMIŞ BOOTLOADER

    SD Kartınıza CriskeloROM’u atın ve recoveryden flashlayın.Flashlama işlemi bitince cihazı kapatın ve KitKat 4.4.4 283 Kerneli flashlayın.Sonra cihazı tekrar başlatın…
    Bootloader kilidi açık cihazlara çift tıklama ile uyanmayi aktif etmek için recoverden CriskeloROM'u ve 283 kerneli Flashtoll ile flashladıktan sonra vereceğim linkteki Xzkernel v26 Zip dosyasını indirin ve recoverden flashlayın Xzkernel v26


    Yeni root yöntemi olan Towelroot ile cihazlarını rootyapıp CriskeloROM’u kurmak isteyen arkadaşların bu listeden 4.2.2 Generic İspanya romu ve KİNGO ANDROİD Root hariç diğer dosyaları indirmeleri gereklidir…(Öncesinde Towelroot ile root yapmaları lazım,Towelroot indirme linki ve kurulum anlatımı alt kısımdadır)

    1)-Flashtool: Link

    2)-Android 4.2.2 Generic İspanya Romu :
    Part 1
    Part 2
    Part 3
    Part 4

    3)-4.2.2 Root için KingoAndroidRoot: Link

    4)-XZ-lockeddualrecovery2.7.123-BETA.installer : Link

    5)-Criskelo ROM V7.2 : Link

    6)-Kitkat 4.4.4 283 Kernel: Link


    Gerekli dosyaları indirdikten sonra işlemlerimizi uygulamaya başlayabiliriz…

    DİKKAT: Bu yapılan işlemler kişinin kendi sorumluluğundadır…

    UYARI:CriskeloROM’u kurduktan sonra cihazımızın stabil çalışması için telefonumuzun fabrika ayarlarına sıfırlanması lazım.O yüzden önemli dökümanlarınızı yedekleyin…

    AŞAMA 1) İlk önce flashtolla 4.2.2 İspanya generic romunu flashlayın.( 4 Partlı zip dosyasını bir klasöre çıkarın,çünkü bize ftf dosyası lazım.Diğer adımlar için flashtolla rom yükleme rehberi aşağıdadır.)

    FLASHTOOL İLE ROM YÜKLEME REHBERİ.. ( Flashtool ile rom yükleme rehberi için ‘’cavit63’’ abimize özel teşekkürlerimi sunuyorum)


    0. Flashtool'u indirin (daha önce kurduysanız kaldırın tekrar kurun)
    1. Flashtool'u C: sürücüsüne kurun. (masaüstü)
    2.a Flashtoolu kurduğunuz klasördeki drivers klasörüne girip Flashtool-drivers.exe'yi çalıştırın. Çıkan seçeneklerden XperiaZ,Flashmode ve fastbootdrivers sürücülerini seçin kurun. (Karşınıza bir uyarı penceresi çıkacak.’’Bu yazılımı yine de yükle’’seçeneğinetıklayın,birkaç adet çıkabilir)
    2.b ( Windows 8 kullananlar şuradaki imzasız sürücü kurulumuna izin verme işlemini yapmanız gerekebilirhttp://forum.xda-develo...owthread.php?t=2095087)
    3. FlashlayacağınızRom'u indirin. uzantısı .FTF olan rom dosyasını arşivliyse çıkarın ve Flashtool klasöründeki "firmwares" klasörüne kopyalayın.
    4. Flashtool dışında PC Companion gibi programları mutlaka kapatın!
    5. Flashtoolu çalıştırın (64 bit ise sisteminizi flashtool64'ü çalıştırın)
    6. Telefonunuzu bir kez usb den bağlayın ve flashtool'un gördüğünden emin olun.
    7. USB'den çekin ve telefonunuzu kapatın.
    8. Flashtool'un sol üstündeki şimşek işaretine basın Flashmode seçiliyken OK deyin.
    9. Çıkan ekranda soldaki kutudan biraz önce kopyaladığınız Romu seçin.(mause ile üzerine bir tık koyun)
    10. Sağ alttaki Flash tuşuna basın.
    11. Ekranda telefon bağlama animasyon resmi çıkınca Telefonu KAPALI iken SES KISMA tuşuna basılı tutarak telefonu USB'den bilgisayara bağlayın.(Flashlama başlayınca elinizi bırakın)
    12. Flashlama gerçekleşecek ve bir süre sonra işlem bitecektir. En alttan dördüncü satırda ''flashing finished'' yazısını gördüğünüz zaman işlem başarılı bir şekilde gerçekleşmiş demektir.
    13. Telefonu USB den çıkarın ve açın.
    14. İlk açılış uzun sürebilir. Sistemin oturmasını bekleyin.


    AŞAMA 2) Telefonunuzdan USB hata ayıklamasını ve bilinmeyen kaynakları aktif edin.(USB Hata ayıklamasını aktif etmek için,ayarlar/telefon hakkında/derleme numarasına hızlı hızlı 7/8 kere basın ''siz artık bir geliştiricisiniz’’ yazısını gördükten sonra geriye gelin ve ‘’Telefon Hakkında’’ kısmının hemen üst tarafında ''Geliştirici Seçenekleri'' menüsü çıkmıştır.O menüye giriş yapın ve USB Hata Ayıklamanın sağ tarafına tik koyun.Bilinmeyen kaynaklar için ayarlar/güvenlik/bilinmeyen kaynaklara tik koyun.İndirdiğiniz KingoAndroidRootu çalıştırın ve cihazı açık bir şekilde hiç bir tuşa basmadan direkt USB’den PC'ye bağlayın.Biraz bekleyin ve ROOT yazısını görünce ROOT kısmına basın ve bir müddet bekleyin.Bu sırada gerekli dosyalar ağ üzerinden indirilip cihaza yüklenecektir.Bu kısımda sabırlı olun.İşlem tamamlanınca cihaz kapanıp açılacak. Root succeded yazısını gördüğünüz zaman işlem tamamdır…Telefonunuzun ana menüsüne Supersu uygulaması gelecek.Bunu kontrol edelim.

    AŞAMA 3)Recovery Kurulumu: XZ-lockeddualrecovery2.7.123-BETA rar dosyasını masaüstünde bir klasöre çıkaralım. Çıkan klasörün içine girip install'e tıklayalım.Gelen ekrandan 1'e basalım ''Waiting fordevice.Connecet USB Cablo now''yazısını görünce telefonu açık ve hiç bir tuşa basmadan USB ile PC’ye bağlayalım.Ve adımları izleyelim.O sırada telefonunuza root izni isteyen bir menü gelecek izin verin ardından işlem ilerleyecek ve telefon kapanarak recovery'e girecek.Sonra reboot yapıp telefonun açılmasını bekleyin..

    AŞAMA 4)a--Aşagıdaki işleme başlamadan önce bilgilendirme ve yol göstermesi açısından lütfen bu videoyu (AROMA kurulumu)izleyin,sonra kuluma geçersiniz.
    Aroma Kurulumu Tıkla

    b)--CriskeloROM’u SD kartınıza ya da telefonunuzun dahili hafızasına CRİSKELO diye bir klasör oluşturarak bu klasörün içerisine atın.Telefonu kapatın ve tekrar açarken ses kısma tuşuna 3/5 kere basın.Bir müddet sonra cihaz Recovery/TWRP menüsüne girecek.Buradan sırası ile wipe/advanced wipe/ data-cache ve dalvik cache'ye tik koyun ve altaki oku sağa sürükleyin.İşlem bitince TWRP ana menüsüne dönerek install kısmına giriş yapın.Buradan daha önce CRİSKELO klasörüne attığımız CriskeloROM v7.2 romunu seçin ve alttaki oku sağa sürükleyin.Kısa bir süre sonra kişiselleştirmeleriyle AROMA Installer karşımıza çıkacak.Oradan dilediklerinizi seçip next diyerek kurulumu tamamlayın.Bu işlem de bitince recowery/TWRP ana menüsüne tekrar gelin..


    SON AŞAMA 5) CriskeloROM flashlama işi bitince tekrar TWRP ana menüsüne gelin ve reboot/poweroff’a tıklayın ve cihaz kapansın.7 mb'lık 4.4.4 283 Kernelini flashtola firmwares kalsörüne atın ve ilk baştaki rom flashlar gibi flashlayın.İşlem kısa bir süre sonra tamamlanacak, ve ardından telefonunuzu açabiliriz.


    İşlemlerimiz bu kadar arkadaşlar...Cihazımızı açıp kişisel ayarlarımızı yapabiliriz...(Açılması 5 dakika sürebilir)




    YENİ ROOT YÖNTEMİ TOWELROOT ( Kilitli Bootloader STOK JB 4.3/ Kitkat 4.4)

    Yukarıdaki 4.2 Generic Rom ve Kingo rootla uğraşmak istemeyen yeni arkadaşlarımız için telefonlarındaki mevcut stok 4.3 ya da 4.4 Kitkat roma sahip olanlar yeni root yöntemi Towelroot uygulama aşamalarını anlatacağım:

    ‘’Towelroot’’ anlatımı için ‘’lediod’’ arkadaşıma çok teşekkürler…

    ANDROİD 4.3 VE 4.4.2 İÇİN YENİ ROOT(TOWELROOT) YÖNTEMİ

    Cihazınızda mevcut olan 4.3 ya da 4.4.2 stock romumuzu Towelroot ile ile 5 dakikada rootlayacağız.
    1.Adım :

    Buradan ortadaki logoya tıklayarak tr.apk uygulamasını indirin

    2.Adım :

    Kurmadan önce Ayarlar > Telefon Hakında> Derleme Numarası'na 7-8 defa basın,Ayarlar menüsünde (Telefon Hakkında'nın hemen üzerinde) ''Geliştirici Seçenekleri'' menüsü gelecek. Oradan ''USB hata ayıklaması''nı ve ''Sahte Konumlara izin ver''i aktif edin.

    3.Adım :

    SD Kartınıza attığınız tr.apk uygulamasını kurun ve aç diyin"make it ra1n" butonuna basın,biraz bekleyin telefonunuz yeniden başlatılacak.( Şayet bir kaç dakika içerisinde otomatik başlamazsa elle başlatın).Telefon açılınca menüde SuperSu olmayacaktır! Sizin yüklemeniz gerekiyor. Google Play’e giriş yapıp Supersu'yu kurun.Kurduktan sonra uygulamaya giriş yapın karşımıza 2 seçenek çıkacak. ‘’Normal’' butonuna tıklıyoruz ve telefonu kapatıp tekrar açıyoruz.

    ROOT KONTROLÜ İÇİN:

    Google Play’den RootChecker programını indirin ve açın.SuperSu izin ekranı çıktıysa zaten root işlemi başarılıdır.Ardından RootChecker programına tekrar giriş yapıp ROOT kontrolünüzü gerçekleştirebilirsiniz…

    İşlemimiz bu kadar......


    Android 4.3 ya da 4.4.2 kullanan arkadaşlar Root işlemini bu şekilde (Towelroot ile) hallettikten sonra CriskeloROM’u kurmak isteyenler AŞAMA 3'ten başlayarak gereken adımları izlesin...

    ARAYAN KİŞİNİN TAM EKRAN GÖZÜKMESİ:

    (Bu işleme başlamadan önce ne olur ne olmaz gibisinden önce sistem/uygulama/kişisel ayarlar yedeğinizi alın.Zip dosyası sorunsuz bir şekilde çalışıyor ama dedikya ne olur ne olmaz :) (Cihaz yedeği nasıl alınır alt kısımda anlattım )
    Telefonunuzda arayan kişinin ya da aradığınız kişinin tam ekran gözükmesini istiyorsanız aşağıda vereceğim linkteki ZİP dosyasını SD karta ya da telefonun dahili hafızasına atın.TWRP ana menüsüne giriş yapın sonra sırası ile wipe/advanced wipe/cache ve dalvik cache'ye tik koyun ve alttaki oku sağa sürükleyin. Ardından TWRP ana menüsüne gelin installe giriş yapın ve biraz önce attığımız ZİP dosyasını bulup seçip alttaki oku sağa sürükleyin.İşlem tamamlanınca ana menüden reboot/system tıklayın.Cihaz biraz geç açılacak ve Android yeni sürüme geçirilerek mevcut uygulamalar optimize edilecek.
    Cihaz açılınca kişi resimlerinizi atayabilirsiniz...

    UYARI:Tam ekran kişi resmi deodex romda yani CriskeloROM’da vb çalışmaktadır.Ayrıca işlem esnasında hiçbir veri kaybı ya da mevcut kişisel ayar bozulması yaşamayacaksınız…


    Tam ekran arama/cevaplama : Link


    CİHAZ YEDEĞİ ALMAK

    Cihazımıza yeni bir rom ya da mod yüklerken herhangi bir aksilik olursa şayet işimizi garantiye almak için,yani hemen bir önceki eski ayarlarımıza dönmek için Recovery’den/TWRP’den yedek almayı anlatacağım…

    Telefonumuzu kapatalım.Tekrar açalım ve açılırken ses kısma tuşu ile TWRP menüsüne girelim.Backup’a giriş yapalım,alt kısımdan Storage: yazan yere tıklayalım ve ExternalSDCart’ı seçip (tik konulu yerlere dokunmayın) alttaki oku sağa sürükleyelim.5/10 dakika içerisinde yedeğimiz SD Kart üzerinde TWRP klasörüne kaydedilecektir. SD Kartınızdaki TWRP klasörünü kontrol edebilirsiniz…

    Backup geri yükleme için: Tekrar TWRP ana menüsüne girerek ‘’Restore’’ menüsüne giriş yapıyoruz.Buradan sistem,aldığımız yedeği otomatik algılayacaktır,yedeğimize tıklıyoruz ve alttaki oku sağa sürüklüyoruz bir müddet sonra yedeğimize dönmüş oluyoruz…


    BU İŞLEMİ KESİNLİKLE YAPIN: Kişisel ayarlarımızı yapıp,tüm uygulamalarımızı yükleyip telefonumuzu normal olarak kullanılabilir hale getirdikten sonra şunu muhakkak yapalım.Bu işlem şayet cihazımızda küçük kasmalar falan olursa bu sıkıntıları giderecek: ( Bu işlemi yaparken herhangi bir ayar ya da veri kaybı yaşamayacaksınız)
    Ayarlar/Telefon Hakkında/Derleme Numarası’na 7/8 kere tıklayarak ‘’Geliştirici Seçenekleri’ni aktif edelim .Ardından ‘’’ Cihazımızın Power ve ses açma tuşuna aynı anda basalım,ilk önce 1 kere titreyecek,elimizi bırakmayalım daha sonra arka arkaya 3 kere titreyecek ve telefon kapanacak.30 saniye kadar bekleyip telefonu açalım.Telefonu açarken ses kısma tuşu ile Recoverye/TWRP giriş yapalım.Wipe/Advanced wipe/ cache-dalvik cache’ye tik koyalım ve alttaki oku sağa sürükleyelim.Kısa bir süre sonra işlem bitecek,ana menüye gelerek reboot/system tıklayarak cihazın açılmasını sağlayalım…



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hârimi -- 20 Ekim 2014; 0:25:31 >







  • Hârimi kullanıcısına yanıt
    Metin eline sağlık çok güzel bir çalışma olmuş arkadaşlar problemsiz roomu deneyebilecekler.
  • cavit63 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim abi...1.5 aydır sorunsuz kullanıyorum...
  • Ellerine sağlık metin kardeşim. Benim gibi acemiler için çok açıklayıcı ve akılda soru bırakmayan bir anlatım olmuş. Baştan aşağı okurken içimden keşke şu yedekleme olayını da anlatsa diyordum ki bi baktım anlatmışsın. Eyw kardeşim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tb_fb

    Ellerine sağlık metin kardeşim. Benim gibi acemiler için çok açıklayıcı ve akılda soru bırakmayan bir anlatım olmuş. Baştan aşağı okurken içimden keşke şu yedekleme olayını da anlatsa diyordum ki bi baktım anlatmışsın. Eyw kardeşim.

    Rica ederim kardeşim...

    Bu işler için yedekleme olmazsa olmazlardan. Onun için anlatma gereği gördüm...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hârimi kullanıcısına yanıt
    baştan temiz bir kurulum yapayım dedim de 6.2 kurulum seceneklerinde locked bootloader ve unlocked bootloader var hangisinin tıklanması lazım bunun.
  • yapmış olduğun çalışmalardan ötürü teşekür ediyorum metin kardeşim çok güzel ve aydınlatıcı olmuş bende v1.5 den buna döndüm çok iyi teşekürler tekrar tekrar
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tb_fb

    baştan temiz bir kurulum yapayım dedim de 6.2 kurulum seceneklerinde locked bootloader ve unlocked bootloader var hangisinin tıklanması lazım bunun.

    Senin bl kilitli olduğundan locked bootloaderden işini halledeceksin. Sende zaten hali hazırda bu rom ve KitKat Kernel yüklü. Yapman gereken tüm bilgilerini yedekleyip recoveryden full wipe Yapman, yani data'yı da silmen. Ardından sadece 6.2 yi flashla aç Telefonu tamam...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: pegasus32

    yapmış olduğun çalışmalardan ötürü teşekür ediyorum metin kardeşim çok güzel ve aydınlatıcı olmuş bende v1.5 den buna döndüm çok iyi teşekürler tekrar tekrar


    Rica ederim kardeşim ne demek... Romu flashladıktan sonra ya da flashlamış olsan dahi en alttaki yapılması kesin gerekli olan işlemi muhakkak uygula...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlı olsun hocam Criskelo konumuz:)
  • Hârimi kullanıcısına yanıt
    yedeklemede diyelim ben kullandığım ve kullanacağım proğramları google playden indirdim herşey tamam o şekilde yedek alsam daha sonra sistemde ağırlaşmalar vs oldu yedeğimi geri yüklediğimde o proğramlar yine yüklencek demi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TAGRNT

    Hayırlı olsun hocam Criskelo konumuz:)

    Eyvallah kardeşim. Criskelo romu kullanmak isteyen arkadaşların olduğunu böyle bi konunun eksikliğini gördüm

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tb_fb

    yedeklemede diyelim ben kullandığım ve kullanacağım proğramları google playden indirdim herşey tamam o şekilde yedek alsam daha sonra sistemde ağırlaşmalar vs oldu yedeğimi geri yüklediğimde o proğramlar yine yüklencek demi.

    Aynen playden indirdiğin tüm uygulamaların yedeğini Titanium backupptan SD karta yedekle. Sonra günde 10 🔟 kez fabrika ayarlarına dön sıkıntı yok. Tüm ayarlarını Uygulamalarını sadece 10 dakikada tekrar yüklersin...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hârimi


    quote:

    Orijinalden alıntı: TAGRNT

    Hayırlı olsun hocam Criskelo konumuz:)

    Eyvallah kardeşim. Criskelo romu kullanmak isteyen arkadaşların olduğunu böyle bi konunun eksikliğini gördüm

    İyi yapmışsın valla işler yüzünden aktif olarak yazamıyorum ama hep takipteyim bende 2-3 hafta önce geçmiştim bu roma gerçekten güzel existenz den sonra farklı bi telefon gibi geliyor gerçekten




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hârimi


    quote:

    Orijinalden alıntı: tb_fb

    yedeklemede diyelim ben kullandığım ve kullanacağım proğramları google playden indirdim herşey tamam o şekilde yedek alsam daha sonra sistemde ağırlaşmalar vs oldu yedeğimi geri yüklediğimde o proğramlar yine yüklencek demi.

    Aynen playden indirdiğin tüm uygulamaların yedeğini Titanium backupptan SD karta yedekle. Sonra günde 10 🔟 kez fabrika ayarlarına dön sıkıntı yok. Tüm ayarlarını Uygulamalarını sadece 10 dakikada tekrar yüklersin...

    titanuim backup şart değil herhalde demi recoveyden de aynı şekilde alınır.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TAGRNT

    quote:

    Orijinalden alıntı: Hârimi


    quote:

    Orijinalden alıntı: TAGRNT

    Hayırlı olsun hocam Criskelo konumuz:)

    Eyvallah kardeşim. Criskelo romu kullanmak isteyen arkadaşların olduğunu böyle bi konunun eksikliğini gördüm

    İyi yapmışsın valla işler yüzünden aktif olarak yazamıyorum ama hep takipteyim bende 2-3 hafta önce geçmiştim bu roma gerçekten güzel existenz den sonra farklı bi telefon gibi geliyor gerçekten

    eXistenZ'yi aylarca kullandım Yalnız bazen değişiklik iyidir

    Şuan bu rom bana göre sıkıntısız. Şarjı da güzel. KitKat stoktaki hiç bir sorun bug bu romda yok...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: tb_fb

    quote:

    Orijinalden alıntı: Hârimi


    quote:

    Orijinalden alıntı: tb_fb

    yedeklemede diyelim ben kullandığım ve kullanacağım proğramları google playden indirdim herşey tamam o şekilde yedek alsam daha sonra sistemde ağırlaşmalar vs oldu yedeğimi geri yüklediğimde o proğramlar yine yüklencek demi.

    Aynen playden indirdiğin tüm uygulamaların yedeğini Titanium backupptan SD karta yedekle. Sonra günde 10 🔟 kez fabrika ayarlarına dön sıkıntı yok. Tüm ayarlarını Uygulamalarını sadece 10 dakikada tekrar yüklersin...

    titanuim backup şart değil herhalde demi recoveyden de aynı şekilde alınır.

    Her nekadar aynı gözükse de aslında farklı şeyler. Recoverden aldığın yedek yine aynı sisteme dönüş yapar... Örneğin cihazında sıkıntı var romu sıfırdan flashlamak istiyorsun o zaman Titanium backup kullanacaksın. Romu flashlayıp recoverdeki yedeğine dönersen etrafında dönmüş gibi olursun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • ben v1.5 gecerken yedeğimi almıştım data olayını yapmadım hiçbir sorun yok sadece supersu yoktu recovery çökmedi onuda marketten halletim uygulamalarım hepsi kalmış oldu bilginize
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hârimi


    quote:

    Orijinalden alıntı: TAGRNT

    quote:

    Orijinalden alıntı: Hârimi


    quote:

    Orijinalden alıntı: TAGRNT

    Hayırlı olsun hocam Criskelo konumuz:)

    Eyvallah kardeşim. Criskelo romu kullanmak isteyen arkadaşların olduğunu böyle bi konunun eksikliğini gördüm

    İyi yapmışsın valla işler yüzünden aktif olarak yazamıyorum ama hep takipteyim bende 2-3 hafta önce geçmiştim bu roma gerçekten güzel existenz den sonra farklı bi telefon gibi geliyor gerçekten

    eXistenZ'yi aylarca kullandım Yalnız bazen değişiklik iyidir

    Şuan bu rom bana göre sıkıntısız. Şarjı da güzel. KitKat stoktaki hiç bir sorun bug bu romda yok...

    Hocam bug yok dedin ama sadece bende mi var bilmiyorum Cuma günü çektiğim hiç bir videoda ses çıkmamış bende sonradan farkettim cunartesi filanda çektim onlar sorunsuz nasıl oldu anlamadım arada kaynadı öyle onlar:)Şu an bi sorun yok, bildiğin bi şey var mı bu konuyla ilgili?




  • quote:

    Orijinalden alıntı: TAGRNT

    quote:

    Orijinalden alıntı: Hârimi


    quote:

    Orijinalden alıntı: TAGRNT

    quote:

    Orijinalden alıntı: Hârimi


    quote:

    Orijinalden alıntı: TAGRNT

    Hayırlı olsun hocam Criskelo konumuz:)

    Eyvallah kardeşim. Criskelo romu kullanmak isteyen arkadaşların olduğunu böyle bi konunun eksikliğini gördüm

    İyi yapmışsın valla işler yüzünden aktif olarak yazamıyorum ama hep takipteyim bende 2-3 hafta önce geçmiştim bu roma gerçekten güzel existenz den sonra farklı bi telefon gibi geliyor gerçekten

    eXistenZ'yi aylarca kullandım Yalnız bazen değişiklik iyidir

    Şuan bu rom bana göre sıkıntısız. Şarjı da güzel. KitKat stoktaki hiç bir sorun bug bu romda yok...

    Hocam bug yok dedin ama sadece bende mi var bilmiyorum Cuma günü çektiğim hiç bir videoda ses çıkmamış bende sonradan farkettim cunartesi filanda çektim onlar sorunsuz nasıl oldu anlamadım arada kaynadı öyle onlar:)Şu an bi sorun yok, bildiğin bi şey var mı bu konuyla ilgili?

    Bildiğin bir şey mi var derken bu konuyu biraz daha açarsan daha iyi olur

    Ben hiç öyle bi sorun yaşamadım. Hatta şimdi emin olmak için Video çektim sorunsuz ses kaydı var...

    Romu yükledikten sonra rehberin en alttaki kısmını uygulamak olmazsa olmazlardan

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.