Şimdi Ara

Batman’in Oyunu Yapılması Gereken 10 Düşmanı Dosya Konusu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.835
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Açıklama: Batman’in, kendine özel oyunu geliştirilmesi gereken 10 düşmanına bir göz atalım.

    10) Anarky
     
    Yetenekli bir hacker, dövüş ustası, yüksek istihbarat
     
    Anarky, Batman: Arkham Origins’te Gotham City’deki kaos ortamını avantaja çeviren anarşist bir filozof olarak hiç de küçümsenmeyecek bir rol ile karşımıza çıkmıştı. Çizgi romanlardaki kötü karakterler arasında felsefesi en ilginç olan karakter olmasına rağmen hiçbir zaman görmesi gereken ilgiyi göremedi.
     
    Anarky ile açık dünya oynayışlı çok güzel bir anti-hero oyunu yapılabilir. Şöyle düşünebiliriz; Infamous: Second Son’ ın daha karanlık, daha yer küreye yakın hali. Ayrıca hikaye olarak da Anarky’nin felsefesinden yararlanıp karma inanışına dayanan iyi adam/kötü adam geçişleri düşünülebilir.
     



    ''



    9) Mr. Freeze
    Dahi, insan üstü bir dayanıklılık, buz silahı
     
    Mr.Freeze belki de üstüne yapışan Schwarzenegger yaftasından ötürü hep kusurlu bulunacak ama bu onun Batman çizgi romanlarındaki en heyecan verici kötülerden biri olmadığı anlamına gelmeyecektir. Şöyle ki hasta olan eşini tedavi edebilmek için kötülüğe baş koyan Mr.Freeze kesinlikle diğer saf şeytan kötü adamlardan daha sempatik.
     
    Mr.Freeze’i Batman oyunlarında ana kötü karakter olarak göremedik ama bölüm sonu dövüşlerinde bize kendisine özel oyunu yapılsa çok iyi olur diyebileceğimiz kadar ipucu verdi. Hem bir düşünsenize tamamen karlarla kaplı estetik bir Gotham City ve oyun sonunda video oyun tarihinin en mükemmel yüzleşmelerinden biri…

     



    ''



    8) Professor Pyg
     Yetenekli bir cerrah, kimyager, deli
     
    Çizgi roman kadrosuna 2000li yılların ortasında katılsa da Batman’in karşılaştığı en korkunç düşmanlardan biri. Çılgın zulüm teknikleri Joker ile neredeyse aynı seviyede olan Prof.Pyg’in çizgi romanda içinde bulunduğu anlar en korkunç ve karanlık anlar bile olabilir.
    Prof.Pyg’in amacı bütün insanları kendine göre kusursuz yapmak ama sandığınızdan farklı bir şekilde. Kurbanlarına oyuncak bebek yüzü eklemek ve beyin ön loblarını çıkartmak suretiyle onlar kendisine itaat edecek birer ‘Dollatron’a çevirir.
     
    Arkham serilerindeki karanlık elementlerinden dolayı alınan övgüleri göz önünde bulundurursak tam olarak korku ögelerine dayalı bir Batman oyununu kim istemez. Böyle bir oyunda yeterince tanınmamış hikayesi sır gibi olan Prof.Pyg biçilmiş kaftan olabilir.
     



    Dosya Konusunun devamı için tıklayınız










  • Gerçekten güzel ve etkileyici bir sunum olmuş emeğinize sağlık
  • Ra’s al Ghul'u tek geçerim.....Onun oyunu yapilsin yeter.
  • victor u sevdim ama Ra' al Ghul efsanedir
  • Hadi ama yapılacaksa ilk önce Joker'in oyunu yapılmalı boşuna main villain değil adam :D.
  • Harley quin nerede?
  • Batman Animated Series de Mr. Freeze çok iyiydi her bölümde gözlerimiz yaşarırdı Scarecrow lu bölümlerdeyse film tadı alırdık ki en iyi kötülerden korkuyu kullanması özellikle ama benim en sevdiğim Mad Hatter bölümleri ile karekteri ile çok etkileyiciydi onunda oyununun yapılmasını isterim izlemeyenler için batman the animated series'i şiddetle öneriyorum Harley Quin bu seriden doğdu Two Face bölümü efsanedir bu arada
  • Rocksteady, catwoman oyunu yapsın hemen alırım.
  • Deathstroke?
  • deathshot yetenekliden çok afedersiniz şerefsiz batmanden dayağı yeyipte sürekli adam çağırması gerçekten sinir bozucu bir olay bence biraz abartılmış bir düşmandı o kadar da yetenekli değil...
  • Scarecrow'un baş düşmanımız olduğu korku temalı bir oyun fena olmaz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.