Şimdi Ara

GIGABYTE SUMO Y 700W & COOLER MASTER HAF 912 ADVANCE GX 80PLUS 750W

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar 2 kasa arasında kaldım ikisininde özelliklerini yazayım fikirlerinizi teccübelerinizi bekliyorum...

GIGABYTE SUMO Y 700W MIDT ATX SİYAH KASA
    5 x 120mm, 1 x 200mm iç fanlar + her fanın toz filitresi var 700 w +80 plus sertifikalı power var sıvı soğutma felan her özelliği var ayrıca fan hız kontrolcüsü ledleri açma kapama tuşu mevcut fiyatı 507 tl

COOLER MASTER HAF 912 ADVANCE GX 80PLUS 750W
    2 x 200m fan ve 1 tane 120mm fanla beraber geliyor içerisinde GX 80PLUS 750W power var su soğutma felan vb gibi özellikler var ama bunda fan kontrolcüsü yok led açma kapama yok birde sadece öndeki fanda toz filitresi var fiyatı 475 tl
     GIGABYTE SUMO Y 700W & COOLER MASTER HAF 912 ADVANCE GX 80PLUS 750W GIGABYTE SUMO Y 700W & COOLER MASTER HAF 912 ADVANCE GX 80PLUS 750W

• güncell....
  • Kardeş bende Gigabyte Sumo Y var ekran kartı ısındı mı çalıştırıyom fanları çok canlı :D Sen bilirsin yinede sumo y de 6 tane fan var yavaş-hızlı- kapalı şeklinde seçenekler var her fan için. Çok hoşuma gitti sen tercih yap :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: JuernofbaN

Kardeş bende Gigabyte Sumo Y var ekran kartı ısındı mı çalıştırıyom fanları çok canlı :D Sen bilirsin yinede sumo y de 6 tane fan var yavaş-hızlı- kapalı şeklinde seçenekler var her fan için. Çok hoşuma gitti sen tercih yap :)

Kardeşim bende işte 2 kasa arasında kaldım sen sumoyu kullanıyormuşsun biraz açarmısın konuyu kasanın kalitesi hava akışı vb gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: dukas

quote:

Kardeş bende Gigabyte Sumo Y var ekran kartı ısındı mı çalıştırıyom fanları çok canlı :D Sen bilirsin yinede sumo y de 6 tane fan var yavaş-hızlı- kapalı şeklinde seçenekler var her fan için. Çok hoşuma gitti sen tercih yap :)

Kardeşim bende işte 2 kasa arasında kaldım sen sumoyu kullanıyormuşsun biraz açarmısın konuyu kasanın kalitesi hava akışı vb gibi

La zaten varya şu kasada fanları fulle 30 saniyede 80 derecedeki ekran kartı 20 dereceye kadar düşmezse en adi ... benim :D ! Hava akışı dehşet kardeşim ya hepsinin hava filtreleri var fanların. Filtreleri çıkart temizleki içine toz kaçmasın bilgisayarının. Gösterişli bir kasa, ayrıca Cougar Cmx 700 w alman malı cok kaliteli bir güç kaynağı var içinde.Al pişman olmazsan aradaki farkı ben ödücem.. :D (Ödemicem tabiki ama asla pişman olmazsın. Bilgisayarım ortalama 5 gündür açık ne zaman biraz ısınsa açıyorum fanları pöfür pöfür beni bile soğutuyo :D )

• quote:

quote:

quote:

La zaten varya şu kasada fanları fulle 30 saniyede 80 derecedeki ekran kartı 20 dereceye kadar düşmezse en adi ... benim :D ! Hava akışı dehşet kardeşim ya hepsinin hava filtreleri var fanların. Filtreleri çıkart temizleki içine toz kaçmasın bilgisayarının. Gösterişli bir kasa, ayrıca Cougar Cmx 700 w alman malı cok kaliteli bir güç kaynağı var içinde.Al pişman olmazsan aradaki farkı ben ödücem.. :D (Ödemicem tabiki ama asla pişman olmazsın. Bilgisayarım ortalama 5 gündür açık ne zaman biraz ısınsa açıyorum fanları pöfür pöfür beni bile soğutuyo :D )

eyw kardeşim teşekkür ederim zaman ayırıp fikirlerini paylaştığın için sumo alırım zaten sumo alcaktım kafamda bi kaç soru işareti vardı fanlar hepsi çalıştıgında çok ses çıkıyormu acaba?

• quote:

quote:

quote:

quote:

eyw kardeşim teşekkür ederim zaman ayırıp fikirlerini paylaştığın için sumo alırım zaten sumo alcaktım kafamda bi kaç soru işareti vardı fanlar hepsi çalıştıgında çok ses çıkıyormu acaba?

Hepsi lowda çalıştığında fan sesi filan imkansız duymanız ama Highta çalıştırırsan hepsini eh biraz ses yapar normal olarak 6 tane fan son sürat dönüyor ama oda oyun oynarken duymazsın bilede zaten hepsini çalıştırmanı gerekecek fazla birşey yok lowda bile muhteşem soğutuyor zaten.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    cooler master rc-690- 460w yardım
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • dukas D kullanıcısına yanıt
    selamlar
    gigabyte sumo y kasa güçkaynaksı 2.el olarak forumda kaç TL aralıkta satılıyor
  • CM için yorum yapamayacım ancak Sumo Y yi vatanda biraz kurcalamıştım. Kasadaki hdd kızaklarının kalitesi Corsair ile karşılaştırınca ciddi anlamda düşük. Fiyatına göre PSU ile gelmesi ve her fanın filtresinin olması dahili fan kontrolcü gibi özellikleri ise güzel.

İkisinide canlı olarak mağazada incele ondan sonra kararını ver.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HDD kızaklarının kalitesi önemli değil benim için. Konu sahibi n'aptı? Memnun mu aldığı üründen?

Özellikle soğutma soğutma becerisine önem veriyorum.. Ha bir de güç kaynağının kalitesi önemli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mises

HDD kızaklarının kalitesi önemli değil benim için. Konu sahibi n'aptı? Memnun mu aldığı üründen?

Özellikle soğutma soğutma becerisine önem veriyorum.. Ha bir de güç kaynağının kalitesi önemli.

Cougar CMX V2 700w ya da CMX V3 700W vardır, kasanın üretim tarihine bağlı olduğundan kesin birşey söylemek güç. İncelemelerde çoğunlukla başarılı bulunmuş yarı modüler bir PSU.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.