Şimdi Ara

SATILIK GIGABYTE 990FXA-UD5 VE AMD FX 8120 Black Edition

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
2
Favori
616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Anakart/CPU #Anakart
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Merhaba Arkadaşlar

Güncelleme 19.12.2014 - fx 8120'yi forumdan bir arkadaş aldı. Anakart tek olarak satıştadır. Fiyat: 300 TL'dir kargo alıcı arkadaşa ait'tir.

--------------
    Güncelleme 10.07.2014 - Arkadaşlar i7 4770 işlemci + gigabyte z87x-oc anakart aldığım için takas'a gerek kalmadı. Bu anakart + işlemci TL olarak satılacaktır.

İkisi için 550 TL istiyorum.

D.N.: Yeni anakart ve işlemciyi kasa'a monte ettiğimde satılık olan anakart ve işlemcinin detay fotoğraflarını ekleyeceğim.
    -------------------

En altta detaylarını verdiğim sistemle anakart ve işlemci güncel oyunlarda(özellikle multi thread çalışan uygulamalarda) harikalar yaratsa da zamanımın %95'ini geçirdiğim çok eski bir online oyun single core çalışıyor ve intel mimaride daha iyi çalıştığı söyleniyor. Bu yüzden sistemi mi mümkün olursa intel'e çevirme kararı aldım.

Sistemimde ki anakart ve işlemci eşdeğer yada (farkını vererek)daha üstün bir intel anakart + işlemci ile takaslanacaktır.1150 Soket cpu + board öncelikli tercihim. Eğer intelden amd'ye geçmeyi düşünen olursa iletişime geçebilir. Anakart + işlemcinizin genel durumu ile teklifinizi iletirseniz sevinirim.

Takasa konu parçalarım:

* Anakart: Gigabyte 990FXA-UD5 AMD AM3+ DDR3 1866 MHz ATX
    Fatura ve tüm kutu içeriği mevcut. Fatura hepsiburada'dan 11.07.2012 tarihine ait. 3 senelik garanti süresi devam ediyor. 1 yıl daha garanti kapsamında. AMD mimaride başarılı bir kart...

* İşlemci: AMD FX-8120 3.1 GHz AM3+ Black Edition (8 çekirdek, 16MB önbellek)
    Fatura ve kutu içeriği mevcut. Fatura hepsiburada'dan 10.07.2012 tarihine ait. 3 senelik garanti süresi devam ediyor. 1 yıl daha garanti kapsamında.

Parçalar kaliteli bir kasada kaliteli bir soğutma ile temiz olarak kullanılmıştır herhangi bir oynama, tamir vs. görmemiştir.

Teşekkürler.

Anakart ve cpu'yu kullandığım sistem:

* Anakart: Gigabyte 990FXA-UD5 AMD AM3+ DDR3 1866 MHz ATX

* İşlemci: AMD FX-8120 3.1 GHz AM3+ Black Edition (8 çekirdek, 16MB önbellek)

* İşlemci Fanı: Thermaltake Frio Advanged LGA775/1155/1156/1366/2011 ve AM2/AM2+/AM3/AM3+

* RAM: Corsair Vengeance 8GB (4x2) 1866 MHz DDR3 Dual

* Harddisk: Western Digital 2TB Caviar Black SATA 3.0 7200rpm

* Ekran Kartı: Zotac nVidia GeForce GTX680 AMP! Edition 2GB 256 bit PCI-E 3.0 GDDR5 DX11

* Kasa: Cooler Master HAF 912 PLUS GX750W 80Plus MidT ATX Siyah
     SATILIK GIGABYTE 990FXA-UD5 VE AMD FX 8120 Black Edition SATILIK GIGABYTE 990FXA-UD5 VE AMD FX 8120 Black Edition
     SATILIK GIGABYTE 990FXA-UD5 VE AMD FX 8120 Black Edition
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrWrong -- 19 Aralık 2014; 16:17:28 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• P.M.

GIGABYTE 990FXA-UD5 + AMD FX 8120
  • Aranılan işlemci + anakart alındığı için ilan Satılığa çevrilmiştir.

• Güncel

Anakart + işlemci fiyatı revize edildi, 550 TL

Kargo bana ait.

Note: İstanbul/halkalıda oturuyorum elden inceleyip/deneyerekte alabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrWrong -- 18 Aralık 2014; 13:41:38 >

• İşlemciyi forumdan bir arkadaş aldı.

Anakart tek olarak satılıktır.

Fiyatını 300 TL olarak belirliyorum. Kargo alıcı arkadaşa ait.

• sanalpazar açman mümkünse eğer kartı alabilirim. ilgilenirsen bi pm atarsan sevinirim... hayırlı satışlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: selcukutahya

sanalpazar açman mümkünse eğer kartı alabilirim. ilgilenirsen bi pm atarsan sevinirim... hayırlı satışlar.

pm attım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrWrong -- 19 Ocak 2015; 18:36:20 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SATILIK AMD PHENOM II X6 1100T
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.