Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Flash bellek sorunu

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dahili Bileşenler >> Depolama >> Flash bellek sorunu Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
sober122

20 Eylül 2006; 22:36:27 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

arkadaşlar 512 mb kingston marka flash belleğim var biçimlendiremiyorum ne yapabilirim?

site ekle
Father Torque

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

20 Eylül 2006; 23:55:01 

Biçimlendirme sırasında hata mı veriyor? Yoksa biçimlendirme işlemine hiç mi başlamıyor?
http:/****.de/files/18004567/usb_format.exe.html adresinden indirebileceğin USB format yazılımıyla dene bir de. O da formatlamazsa o zaman senin USB bellekte arıza olabilir.

EOS 40D + EF 50 f/1.8 II + EFS 18-55 f/3.5-5.6 IS + EF 70-200 f/4 L IS USM + Lowepro Nova 4 AW
sober122

21 Eylül 2006; 0:55:40 

bu hatayı veriyor flash belleeğe elvedamı demeleyim

site ekle
neptunyum

22 Eylül 2006; 21:09:48 

YA ACİL BENDE YARDIM İSTİYORUM BENDEDE AYNI SORUNU VERİYOR MAKİNA.DOSYA OKUYORUM PCye KOPYALAYA BİLİYORUM AMA FLASH BELEĞE KOPYALAMA SİLME YADA FORMAT ATAMIYORUM.
LÜTFEN BU KONUDA BİLGİSİ OLAN BİRİ CEVAP YAZABİLİR Mİ?

falcon08

Sisteme Gözat

17 Ağustos 2008; 17:32:49 

Exigo 2GB marka flash belleğimi donanımı güvenle kaldır demeden çıkardım ve başka bir zaman tekrar kullanmak istediğimde tamamen içi boş gözüküyodu fakat özelliklerine baktığımda 760MB kadar boş alan kalmış olarak görünüyor. Normaldede okadar boş alan kalıştı içerisinde fotoğraf makinamla çektiğim video, fotoğraflar vardı ve hepside birbirinden değerli benim için. Ayrıca 600-700 MB kadarında da program vardı. Video ve Fotoğraflarımı nasıl kurtarabilirim henüz format atmadım atarsam tamamen kaybederim sanırım kurtarma yazılımları varmı bununla ilgili flash disk içindeki tüm bilgileride kurtarabilirmiyim acaba?

intel Core 2 Duo E6850 3.0 Ghz, ASUS P5B, Kingston 2 x 1 GB PC6400 800Mhz, Galaxy NV8400GS 256/512MB TC DDR2 li, Creative Audigy 24 Bit & Creative T5200 5.1 ses sistemi, Philips 170C LCD, Logitech MX3200, A4Tech PK5,Asus 1814BLT Sata DVD-RW, 2xSeagate ST3250410AS SATA2 250GB, ST360015A 60GB UPATA, Microlab internal All in one Card Reader, Lite-On 52x24x52 CD-Rw, Aver Media DVB S 700 Hybrit TV kartı,Bluetoot dangle,Asus TA951 350 watt
dejaay

Sisteme Gözat

17 Ağustos 2008; 23:55:25 

quote:

Orjinalden alıntı: falcon08

Exigo 2GB marka flash belleğimi donanımı güvenle kaldır demeden çıkardım ve başka bir zaman tekrar kullanmak istediğimde tamamen içi boş gözüküyodu fakat özelliklerine baktığımda 760MB kadar boş alan kalmış olarak görünüyor. Normaldede okadar boş alan kalıştı içerisinde fotoğraf makinamla çektiğim video, fotoğraflar vardı ve hepside birbirinden değerli benim için. Ayrıca 600-700 MB kadarında da program vardı. Video ve Fotoğraflarımı nasıl kurtarabilirim henüz format atmadım atarsam tamamen kaybederim sanırım kurtarma yazılımları varmı bununla ilgili flash disk içindeki tüm bilgileride kurtarabilirmiyim acaba?

http://forum.donanimhaber.com/m_7492114/mpage_1/key_//tm.htm#7492114
Bu programlardan herhangi birini deneyebilirsiniz. Muhtemelen kurtarırsınız.

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dahili Bileşenler >> Depolama >> Flash bellek sorunu Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Sapphire HD4670 CF video incelemesi
HD4670 serisi ekran kartları, uygun fiyatlarının yanı sıra, üstün 3 boyut performansıyla da göz dolduruyor
Aerocool Hi tech 7 kasa
Aerocool'un kullanışlı ve ergonomik kasası

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir