|
dr.psychopath -> Cevap: HP PAVILLION DV6000 KULLANANLAR DERNEĞİ KURULMUŞTUR (22 Eylül 2006; 12:36:09)
|
Kimsenin dile getirmediği ufak + larıda ben yazim bari [:D] + Notebook resimlerde görüldüğü gibi düz siyah değil, hafif çizgi desenleri var (mükemmel) + Tuş takımın üstünde yanan ledler uzaktan göründüğü gibi süs değil dokunmatik multimedia tuşları (bu özelliğe koptum...) + Cihazın her girdi-çıktı biriminde ledler var, örneğin tochpad'in üzerindeki düğmeyi kapattığınızda led kırmızı açtığınızda mavi yanıyor (güzel bir ayrıntı bence) + Klavye tuşları tahminimdende öte mükemmel tasarlanmış ayrıca alt, sol köşenin uç tarafında Fn değil Ctrl tuşu var + Fan sağda veya solda değil notebook'un arkasında yer alıyor, buda cihazda sanki fan yokmuş hissi verdiriyor [:D] + Notebook kapağında kilit sistemi yok alttan ve kapaktan tutup kapak kolaylıkla açılıyor, ama herhangi bir sallantıda kendiliğinden açılması mümkün değil + Webcam gayet kaliteli çekim yapıyor + Tochpad'te birde dikey kaydırma çubuğu yer alıyor, internet sörf hızını arttıcak + Cihaz çok parmak izi topluyor ama ben buna eksi taraf olarak bakmıyorum çünkü hakkını verdiriyor kasa görüntüsü...[:D] Kesinlikle tavsiye ederim, yaşasın pavilion 6000 serisi [:D] [;)] [8D]
|
|
|
|